Polonia Bytom - Zagłębie Sosnowiec

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez HaN 2008-03-01, 1:08 am

Jako kibic Polonii bardzow was nie lubie ale naprawde mi szkoda Zaglebia ze moze wyladowac w 3 lidze bez was to juz nie to samo uwielbiam mecze PB-ZS troszke sie bluzgamy ale to chyba tak dla zdrowia mam nadzieje ze jeszcze cos wasi pilkarze zagraja i uratujecie 2 lige a byc moze jakims cudem i OE
PS.Zaglebie jest jedno i to te z Sosnowca GRAC NA CALEGO I WALCZYC DO UPADLEGO!!!
HaN

Postprzez rademenez 2008-03-01, 1:16 am

do Tych co nazekaja na skutecznosc strzalow na bramke !!! WYJDZCIE I SAMI ZAGRAJCIE LEPIEJ!! WIEKSZOSC CO SIE PEWNIE TU UDZIELA NA FORUM TO NAWET NIE POJECHALA DO BYTOMIA BO WOLALA KISIC DUPSKA W DOMU!!! TACY KIBICE Z WAS!!

p***le TAKICH KIBICOW ZA ZLOTOWE!!! WIELCY KIBICE ZAGLEBIA CO MAJA KLUB W DUPIE!!! TAKA PRAWDA!!! WSTYDZICIE SIE WLASNEGO KLUBU!!!

MOJA JEDYNA MILOSC TO ZAGŁEBIE!!

CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE!!!
rademenez

Postprzez django 2008-03-01, 1:44 am

rademenez napisał(a):p***le TAKICH KIBICOW ZA ZLOTOWE!!! WIELCY KIBICE ZAGLEBIA CO MAJA KLUB W DUPIE!!! TAKA PRAWDA!!! WSTYDZICIE SIE WLASNEGO KLUBU!!!

Żeby nie było tak, że uderzasz w stół, a nożyce się odzywają, to zapewniam Cię, że byłem na meczu. I tak, JEST MI WSTYD. Jest mi wstyd jak widzę drużynę, która nie potrafi wymienić dwóch podań z klepy. Jest mi wstyd jak widzę grę Pacha. Jest mi wstyd jak widzę błędy, które popełnia Hosić. Jest mi wstyd za trenera, który cały czas lansuje będącego kompletnie bez formy Chwalibogowskiego. Jest mi wstyd za zarząd, który chcąc zaoszczędzić parę groszy tego trenera zatrudnił. I to za tych ludzi jest mi (i pewnie większości kibiców na tym forum) wstyd, a nie za klub. Oni pracują na to, że Zagłębie stało się obiektem żartów w całej Polsce. Według Ciebie to co mamy robić, chwalić ich, poklepywać po plecach w imię miłości do klubu? To przez takich jak Ty oni mogą być z siebie zadowoleni, bo przecież "Czy wygrywasz czy nie..."
django

Postprzez macW69 2008-03-01, 2:45 am

PANOWIE!!!!!
JEST Ż L E !!!!!
macW69

Postprzez Schabu 2008-03-01, 6:00 am

No to witamy w III lidze,tam na pewno częściej trafimy w bramkę!!!
Schabu

Postprzez jackal29 2008-03-01, 7:09 am

my od poczatku nie mielismy i nie mamy trenera bo szkoda kasy na fachowca. jest to dziwne bo przeciez kominy płacowe zlikwidowalismy...

ps. blajpos zgadzam sie z toba całkowicie.
szacuneczek
jackal29

Postprzez Arek W 2008-03-01, 7:18 am

rademenez napisał(a):do Tych co nazekaja na skutecznosc strzalow na bramke !!! WYJDZCIE I SAMI ZAGRAJCIE LEPIEJ!! WIEKSZOSC CO SIE PEWNIE TU UDZIELA NA FORUM TO NAWET NIE POJECHALA DO BYTOMIA BO WOLALA KISIC DUPSKA W DOMU!!! TACY KIBICE Z WAS!!

p***le TAKICH KIBICOW ZA ZLOTOWE!!! WIELCY KIBICE ZAGLEBIA CO MAJA KLUB W DUPIE!!! TAKA PRAWDA!!! WSTYDZICIE SIE WLASNEGO KLUBU!!!

MOJA JEDYNA MILOSC TO ZAGŁEBIE!!

CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE!!!

Dla takiego matoła jak ty to ważne czy ktoś był na meczu?
Byłem na meczu z Ruchem i już moja nog atam nie stanie,dopóki będzie taki trener,tacy marni piłkarze i taki chujowy doping.To była żenada i wstyd
A teraz cała Polska się z nas śmieje że wreszcie jakiś najemnik strzelił w bramkę.
Tylko tacy nawiedzenie pseudoznawcy futbolu jak ty wierzą w cud
Arek W

Postprzez rossoneri 2008-03-01, 8:00 am

i bardzo dobrze wracamy, gdzie nasze miejsce, i kibicowsko i pilkarsko,panowie tansze bilety ,wiecej piwka ,wiecej ludzi na meczach no i druzyna mysle bedzie wygrywac ,napewno czesciej niz teraz ,same plusy a wiec wracamy ,3 liga to nasze miejsce i juz raczej nigdy wyzej nie zagramy ,cieszmy sie z tego
rossoneri

Postprzez novack 2008-03-01, 8:02 am

Zdaniem trenerów
Andrzej Orzeszek (Zagłębie)

Na pewno było sporo walki i zaangażowania, tak z jednej jak i z drugiej strony. To był dla nas jeden z ostatnich meczów, który mógł dać nam szansę walki o utrzymanie. Teraz nie ma już odwrotu, musimy wygrać w najbliższy piątek z Legią.

Ten „facet” ma nas za idiotów!!!
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez Kry's 2008-03-01, 8:59 am

rossoneri napisał(a):i bardzo dobrze wracamy, gdzie nasze miejsce, i kibicowsko i pilkarsko,panowie tansze bilety ,wiecej piwka ,wiecej ludzi na meczach no i druzyna mysle bedzie wygrywac ,napewno czesciej niz teraz ,same plusy a wiec wracamy ,3 liga to nasze miejsce i juz raczej nigdy wyzej nie zagramy ,cieszmy sie z tego

pierdalnij się w łeb
Kry's

Postprzez kamilwacek 2008-03-01, 9:09 am

Katastrofa! Teraz naprawde musimy wygrać z legią i za dwa tygodnie z jagą i jeszcze liczyć na przegrane ŁKS,Poloni i Widzewa oraz Cracowi,bo do trzynastego Widzewa mamy 8 punktów straty a przecież Widzew nie grał jeszcze w tej kolejce.
kamilwacek

Postprzez Kry's 2008-03-01, 9:29 am

katastrofa to co pokazali Ci kopacze,poza Małeckim,Benszem i Hośicem,, dno,dno, i jeszce raz dno, inna sprawa to nasi kibice,dno!!! to mało jak można śpiewac "na dobre i na złe' a za chwile jak pilkarzee podbiegli "co wy robicie" żenada " beznadzieja niby kibole i w tym Miejscu dla WAS h*** WAM W DUPE: GÓWNIARSTWO ZAJEBANE
POZDR. SŁAWEK
Kry's

Postprzez Łuki19 2008-03-01, 9:30 am

orzeszek jaja sobie z nas robi ;/ nie potrafią wygrac z Ruchem z Polonia to juz widze jak wygramy z Legią ;/
Łuki19
Obserwowany

Postprzez marcin___ 2008-03-01, 9:30 am

do Tych co nazekaja na skutecznosc strzalow na bramke !!! WYJDZCIE I SAMI ZAGRAJCIE LEPIEJ!!

Masz poglady jak dziecko z podstawowki, ja nie dostaje pieniedzy za to, ze mam strzelac bramki tylko oni, a co gorsza ja im jeszcze za to place(bilety na mecz), ze te bamki chce ogladac no ale jak twoim zdaniem mam za duze wymagania no to pozdrawiam, tylko moze jak nie chcieli zeby od nich tego wymagano to sie mogli nie brac za pilke.
marcin___

Postprzez koszki 2008-03-01, 9:34 am

Widać ogrom pracy wkładany przez Orzeszka w zespół, idą w dobrym kierunku, wciągu 180 minut na boisku w tym roku oddali jeden celny strzał. BRAWO!!!
koszki

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna