Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
PaprykarZ19 napisał(a):Wg mnie Piast wcale nie może być pewien występów w OE.
I teraz pytanie jak ambitny jest Folc? Bo jeżeli chciałby dalej grać w OE to powinien zostać i zapierdalać na boisku jak dzika świnia żeby się wypromować...
A jeżeli ma to w dupie to niech odejdzie..
Przydałby się rozgrywający.
turku napisał(a):PaprykarZ19 napisał(a):Wg mnie Piast wcale nie może być pewien występów w OE.
I teraz pytanie jak ambitny jest Folc? Bo jeżeli chciałby dalej grać w OE to powinien zostać i zapierdalać na boisku jak dzika świnia żeby się wypromować...
A jeżeli ma to w dupie to niech odejdzie..
Przydałby się rozgrywający.
A czy ty grałbyś na 100% gdy kibice po tobie jadą i wiedząc że jeśli zostaniesz kontuzjowany to za kilka miesięcy będziesz bez śrdoków do życia bo Zagłębie na pewno cie nie zatrzyma a inna drużyna kontuzjowanego zawodnika raczej nie weźmie z ochotą. A nawet jeśli to za mniejsze pieniądze.
I teraz wiemy dlaczego folc gra tak jak gra
Zibi33 napisał(a):Wszyscy podniecali się transferem Małeckiego do Zagłębia, napastnika Wisły Kraków ,który jeszcze nie strzelił braki w I lidze, a tak naprawdę ten chłopak umie tylko szybko biegać i tyle. Skorża przygarnął Kmiecika wyśmiewanego w Sosnowcu, czyli coś w nim widzi i Ja sie z nim zgadzam, bo według mnie Kmiecik to był jedyny zawodnik ,który stwarzał zagrożenie pod bramką przeciwnika.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników