OE:Zagłębie Sosnowiec - Ruch Chorzów 23.02.2008 16:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez mario1 2008-02-24, 2:00 am

FENIKS by sie odrodzic umieral i my teraz niestety tez zdychamy mam nadzieje ze sie jeszcze ORODZIMY ten mecz mnie dobil nie ze wzgledu na wynik a gre taka jest prawda zdechnijmy czym predzej by odrodzic sie jak naj predzej mam dosc
mario1

Postprzez Bartos 2008-02-24, 2:53 am

a wracajac jeszcze do oprawy meczu to jakos nie przemawia do mnie argument, że nie bylo oprawy bo bylo zbyt wietrznie. Że było chłodno to się zgodzę ale nie przesadzajmy... nie było żadnego tajfunu czy halnego :) Nikogo by nie porwało.
Moglo nie byc kartoniady bo wiatr moglby zniesc przygotowane kartki - to fakt.
Ale poleciało 12-14 serpentyn ... a co szkodzilo aby bylo ich 10-20 razy wiecej?
nie bylo zadnego confetti, nie było żadnych flag na kiju (gwarantuje Wam, że wiatr by ich nie porwał). Nie było niczego!!!
jesli nie ma oprawy na meczu z Lechem, jesli nie ma oprawy na meczu z Ruchem to na jakie mecze bedzie oprawa? tylko na Legie? przecież kto jak kto ale Legia zna nasze możliwości ;)
Bartos

Postprzez marcelino 2008-02-24, 6:55 am

Smutek,żal,żenada....a miały być 3 punkty.
marcelino

Postprzez adas 2008-02-24, 6:56 am

Przemek26 napisał(a):
Łuki19 napisał(a):co z Marcinem Komorowskim czemu nawet na ławce go nie było ???

Żółte kartki

A propo 6500 ??? bez jaj było wiecej
Więcej?? Idę o zakład, że było mniej, chyba że liczysz 1600 kibiców Niebieskich. Dla przypomnienia - wiesz ilu kibiców było na meczu Zagłębie - Lech? 2800 - nie wierzysz? Policzone według zdjęć główka po główce 10 razy. A na wczorajszym meczu zakładam, że nie było nas więcej jak 4500 - 5000
adas

Postprzez Schabu 2008-02-24, 9:07 am

Kompromitacja na boisku.Tragiczny doping.
Tyle można napisać o tym meczu.Tak słabego meczu to już dawno nie było!!.
Nie stworzyliśmy nawet pół sytuacji strzeleckiej,żadnego strzału po prostu tragedia!!
Czas zamawiać już karnety na III lige
Schabu

Postprzez STS_1906DG 2008-02-24, 9:40 am

Ja p***le co sie dzieje z naszymi kibicami ?? Frekwencja może i nie była zła, ale ja piernicze co jest z dopingiem?? My poprzestajemy na kilku śpiewkach, tj. To my fani z Sosnowca, Moja jedyna miłość, Klubie kochany... a raz na mecz cos innego zaśpiewamy... przykro mi to mówić ale doping i repertuar mamy... do dupy. I muszę być szczery: Ruch jest o wiele lepszy pod względem kibicowskim.
STS_1906DG

Postprzez mike79 2008-02-24, 10:04 am

Ciężko jest byc kibicem Zagłębia... Ot smutna prawda
Jeśli w jakimkolwiek meczu(a tym bardziej w takim jak wczoraj) na wyróznienie zasługuje tylko 3-4 zawodnikow z 11 biegających po boisku to o jakiekolwiek zdobycze punktowe będzie bardzo trudno...
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez STS_1906DG 2008-02-24, 10:17 am

Ja mam jeden zwyczaj. Nie obrażam swoich piłkarzy, grają jak grają, widocznie na tyle ich stac. Pomyślcie jakbyście sie czuli, gdybyście dostali piłkę, a 8 tysięcy kibiców cię beszta. Nie wywołujcie ( mówię do tych co to robią) na nich dodatkowej presji, to naprawde nie pomoże.
STS_1906DG

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2008-02-24, 10:22 am

W GALRII ZDJEC po meczu z Ruchem przewijaja sie zdjecia (kilka) wreczanie
pucharkow dla Pani i mlodego Pana. Czy ktos wie kto to? Za jakie osiagniecia
Puchary.
Dziekuje i Pozdrawiam - Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez HrabiaZąbek 2008-02-24, 10:28 am

adas napisał(a):
Przemek26 napisał(a):
Łuki19 napisał(a):co z Marcinem Komorowskim czemu nawet na ławce go nie było ???

Żółte kartki

Więcej?? Idę o zakład, że było mniej, chyba że liczysz 1600 kibiców Niebieskich. Dla przypomnienia - wiesz ilu kibiców było na meczu Zagłębie - Lech? 2800 - nie wierzysz? Policzone według zdjęć główka po główce 10 razy. A na wczorajszym meczu zakładam, że nie było nas więcej jak 4500 - 5000

To się kolega myli bo ja mam bilet numer 5182 a kupowałem go na godzinę przed meczem. Ludzi było trochę więcej niż na meczu z Piastem (6500 w tym około 300 z Gliwic).
Przecież na krytej także było zdecydowanie więcej osób niż na meczu z Wisłą.
Więc ogólnie jestem zdania że było wszystkich kibiców łącznie z Ruchem w granicach 7000-7500 (nas 6000 z małym hakiem a Ruchu 1000).
HrabiaZąbek

Postprzez KRIS6411 2008-02-24, 10:38 am

A ja trochę przekornie. Podobało mi sie zaangażowanie drużyny i walkę o zwycięstwo do końca, no cóż piłkarzy mamy jakich mamy a liga nasza jest taka że wystarczy ambitnie zagrać i można pokusić sie o dobry wynik ( przykład mecz z Wisłą choć do dobrego wyniku wtedy niewiele zabrakło). A co do Folca to ja go będę bronił bo to jest typowy napastnik któremu trzeba piłkę dograć w pole karne a po pierwsze kto ma to zrobić a po drugie czy miał choć jedną dograną piłkę w meczu w pole karne którą by zepsuł. Folc jest napastnikiem a nie pomocnikiem który ze środka pola ma wjechać z piłką do bramki To jest taki typ napastnika a nie inny i wierze ze jeszcze pokaże na co go stać a wtedy jak strzeli 1-2 bramki to wtedy "kibice" będą go wychwalali pod niebiosy. No ale do tego "znawstwa"piłki już dawno powinniśmy się przyzwyczaić
KRIS6411

Postprzez MarcelZS 2008-02-24, 10:41 am

Przemek26 napisał(a):
MarcelZS napisał(a):. nawet słaby Folc walczył ... jednym słowem nasze trybuny to żenada.

CO ROBIŁ. NIE RÓB JAJ PRZEWRACAŁ SIĘ O WŁASNE NOGI. PATAŁACH TO ZA DUŻE SŁOWO . PIAST CZEKA NIECH WYPIE**** PÓKI JESZCZE JEST OKIENKO TRANSFEROWE.

Facet jest równie słaby jak cała reszta na OE - ale to nie powód by po nim jechac, ja za nim nie przepadam i za jego fochami, ale gra w koszulce Zagłębia, walczy jak potrafi więc moze lepiej wspierać dopingiem a nie bluzgami. CHAMSTWU STOP

Równie dobrze można by mieć pretensje do włodarzy klubowych że są tak nieporadni że stać ich na takich zawodników i że nie zaryzykowali zostwiając Kowalika i grajków za lepszą kase.
MarcelZS

Postprzez rademenez 2008-02-24, 10:57 am

MarcelZS napisał(a):
Przemek26 napisał(a):
MarcelZS napisał(a):. nawet słaby Folc walczył ... jednym słowem nasze trybuny to żenada.

CO ROBIŁ. NIE RÓB JAJ PRZEWRACAŁ SIĘ O WŁASNE NOGI. PATAŁACH TO ZA DUŻE SŁOWO . PIAST CZEKA NIECH WYPIE**** PÓKI JESZCZE JEST OKIENKO TRANSFEROWE.

Facet jest równie słaby jak cała reszta na OE - ale to nie powód by po nim jechac, ja za nim nie przepadam i za jego fochami, ale gra w koszulce Zagłębia, walczy jak potrafi więc moze lepiej wspierać dopingiem a nie bluzgami. CHAMSTWU STOP

Równie dobrze można by mieć pretensje do włodarzy klubowych że są tak nieporadni że stać ich na takich zawodników i że nie zaryzykowali zostwiając Kowalika i grajków za lepszą kase.

Jak Ci nie pasuje gra Folca to wyjdz i sam zagraj lepiej!! Ty nawet bys dobrze pilki nie przyloj!! Ch*** bys zrobil!! I Ciebie by bluzgali jak Folca a tymi bluzgami nie pomozesz wrecz jeszcze bardziej mu bedziesz przeszkadzal!! Zajmij sie dopingiem bo tym tylko mozemy pomoc zawodnikom!! A co wogole do dopingu to zauwazylem ze na mlynie spiewa co trzecia osoba a reszta ma to gdzies!! To ze Ader prowadzi doping to nikomu nie poiwnno przeszkadzac!! Chlopak daje z siebie wszystko!! A Reszta(mówie o tych co sie nie dra i nie daja z siebie wszytskiego) co robi nic nie robi przyjdzie obejzy mecz i do domu bo maja gdzies ZAGŁĘBIE!! Tacy to niech siadaja sobie na tych trybunach co trawa rosnie tam jest ich miejsce i niech sobie wychodza 20 minut przed koncem meczu tak jak nie ktorzy (co sie niby zwia kibicami) z młyna !!
rademenez

Postprzez Sir 2008-02-24, 10:58 am

adas napisał(a):
Przemek26 napisał(a):

Żółte kartki

Adasiu, to czy było 5tys czy 6tys teraz nie ma już żadnego znaczenia. Zaprezentowaliśmy się równie słabo jak piłkarze na boisku.

Piłkarze wykazywali wolę walki w tym meczu, jednak ich umiejętności dość przeciętne nie pozwoliły zamknąć Ruchu na swojej połowie i przycisnąć.

Martwi mnie to że jesli nie potrafimy sobie poradzić z PRZECIĘTNĄ drużyną w OE to co będzie dalej??

Wmawiam sobie że to kwestia zgrania i itd....ale jednak WIDAĆ OGROMNĄ PRZEPAŚĆ między pierwszą, a drugą ligą
Sir

Postprzez Darian 2008-02-24, 1:12 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):W GALRII ZDJEC po meczu z Ruchem przewijaja sie zdjecia (kilka) wreczanie
pucharkow dla Pani i mlodego Pana. Czy ktos wie kto to? Za jakie osiagniecia
Puchary.
Dziekuje i Pozdrawiam - Tadeusz

To pewnie tak dla zachęty. Bo chłopak bardzo garnie się do sportu. :D
Darian

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna