OE:Zagłębie Sosnowiec - Ruch Chorzów 23.02.2008 16:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez PaprykarZ19 2008-02-18, 9:40 pm

Sir napisał(a):3 punikty to konieczność!

Jestem tylko ciekaw czy Kłoda się wykuruje do tego meczu?

A co z Olszarem, on trenuje normalnie?

Ja bym nie ryzykował zdrowia Arka. Jeżeli nie będzie na 100% gotowy to niech nie gra, bo lepiej jak będzie pauzował w tym jednym meczu, jak nie daj boże przez całą rundę..
Ponoć dziś miały być wyniki USG? Wiadomo już coś na ten temat?

Już się nie mogę doczekać : D
PaprykarZ19

Postprzez rademenez 2008-02-18, 9:47 pm

Wygrany z Ruchem 1-0 po bramce Małeckiego;)

Snilo mi sie to wczoraj;)
rademenez

Postprzez Deu 2008-02-18, 10:48 pm

PaprykarZ19 napisał(a):

Ja bym nie ryzykował zdrowia Arka. Jeżeli nie będzie na 100% gotowy to niech nie gra, bo lepiej jak będzie pauzował w tym jednym meczu, jak nie daj boże przez całą rundę..

Coś wiadomo:

Obrońca Zagłębia przeszedł w sobotę rezonans magnetyczny kontuzjowanego kolana, a jego wyniki nie są tak złe, jak się spodziewano. Kłoda nie zerwał wiązadeł! - Jest mała szansa, że może zagra już z Ruchem - mówi bardzo ostrożnie trener Grzegorz Kurdziel

więcej tu:
http://www.sport.pl/pilka/1,82315,4936430.html
Deu

Postprzez esox26 2008-02-18, 10:48 pm

będzie bezposrednia transmisja?????
esox26

Postprzez tymin 2008-02-19, 7:44 am

Deu napisał(a):
PaprykarZ19 napisał(a):

Coś wiadomo:

Obrońca Zagłębia przeszedł w sobotę rezonans magnetyczny kontuzjowanego kolana, a jego wyniki nie są tak złe, jak się spodziewano. Kłoda nie zerwał wiązadeł! - Jest mała szansa, że może zagra już z Ruchem - mówi bardzo ostrożnie trener Grzegorz Kurdziel

więcej tu:
http://www.sport.pl/pilka/1,82315,4936430.html

Kur*a wszystko fajnie, ale ta informacja powinna być najpierw na stronie Zagłebia....Jak to kurde jest, że my się wszystkiego dowiadujemy z gazet, a nie ze strony :|
tymin

Postprzez django 2008-02-19, 11:38 am

esox26 napisał(a):będzie bezposrednia transmisja?????

Nie.
django

Postprzez zag23 2008-02-19, 12:14 pm

Na stronie głównej piszę, że nie ma szans na grę Arka Kłody w meczu z Ruchem Chorzów i padają propozycje kto go zastąpi. Orzeszek przymierza Arkadiusza Świdra i Dawida Skrzypek. Wg. mnie na tej pozycji powinien zagrać Vlado Bednar, który już kiedyś grał na tej pozycji a odnośnie dwóch propozycji mam następujące zdanie - Świder-brak meczów w OE, brak doświadczenia i wielka niewiadoma co do jego gry, Skrzypek - powrót po kontuzji oraz brak ogrania na tej pozycji sprawia, że jest duża obawa co do jego gry w linii obrony w tak ważnym meczu. Oczywiście jak miałbym wybierać tylko miedzy nimi to wybrałbym Skrzypka a nie Świdra.
zag23

Postprzez dzenx 2008-02-19, 2:20 pm

Witam widzieliscie co oni pisza na nas macie Cytat z ich forum.

CO TO k***a MO BYC 700 BILETOW JAK MY IM DALI 2 TYS JA p***le CO ZA JEBANE GOROLSTWO OBY WOS POJEHBALO WY KURWY DUPNI KIBICE ZOBOCZYMY ZA ROK k***a ALBO DOSTANIECIE 500 WEJSCIOWEK ALBVO REMONT SEKTORA GOSCI CO k***a BOJICIE SIE ZE 2 TYS NIEBEISKICH PRZYJEDZIE I BYDZI EGLOSNIEJ ODWOS..?? CO ZA POJEBANY KRAJ JEBANE GOROLSTWO SOSNOWIECKI

I jescze przyeczytalem ze beda glosniejsi odnas nie pozwolmy NA TO OK Caly Satdion Sie ma Bawic :)
dzenx

Postprzez zag23 2008-02-19, 2:51 pm

dzenx napisał(a):Witam widzieliscie co oni pisza na nas macie Cytat z ich forum.

CO TO k***a MO BYC 700 BILETOW JAK MY IM DALI 2 TYS JA p***le CO ZA JEBANE GOROLSTWO OBY WOS POJEHBALO WY KURWY DUPNI KIBICE ZOBOCZYMY ZA ROK k***a ALBO DOSTANIECIE 500 WEJSCIOWEK ALBVO REMONT SEKTORA GOSCI CO k***a BOJICIE SIE ZE 2 TYS NIEBEISKICH PRZYJEDZIE I BYDZI EGLOSNIEJ ODWOS..?? CO ZA POJEBANY KRAJ JEBANE GOROLSTWO SOSNOWIECKI

I jescze przyeczytalem ze beda glosniejsi odnas nie pozwolmy NA TO OK Caly Satdion Sie ma Bawic :)

Po pierwsze to od klubu i od pojemności sektora gości oraz policji zależy ilość przyznanych wejściówek - osobiście chciałbym żeby Ruch dostał więcej biletów ale to nie od kibiców zależy. Po drugie to hasełko, że za rok dadzą nam 500 biletów to jest niemożliwe bo nie będzie nas w OE. Po trzecie ten bełkot pisał jakiś koleś o niskiej inteligencji, świadczy o tym ilość wulgaryzmów i konkretnych argumentów. I na koniec nie dajmy się sprowokować.
zag23

Postprzez rademenez 2008-02-19, 3:18 pm

esox26 napisał(a):będzie bezposrednia transmisja?????

a po co komu bezposrednia transmisja?? Na Ludowy a nie przed telewizor!!

WBIJCIE SOBIE TO DO GŁOWY W SOBOTE PEŁNY LUDOWY!!
rademenez

Postprzez STS_1906DG 2008-02-19, 3:21 pm

zag23 napisał(a):Po drugie to hasełko, że za rok dadzą nam 500 biletów to jest niemożliwe bo nie będzie nas w OE

Ale my i Ruch będziemy w drugiej (nowej 1 :D)
STS_1906DG

Postprzez django 2008-02-19, 3:26 pm

Też martwię się o prawą obronę. Jakby nie było Kłoda jest najpewniejszym punktem naszej obrony, a poza tym lubi wychodzić do przodu. Kto by go nie zastąpił, zrobi to raczej gorzej niż lepiej. Na szczęście Balaz, który w Ruchu gra zwykle na lewej pomocy jest kontuzjowany, ale zastąpi go pewnie Ćwielong, a to jest też bardzo groźny, szybki piłkarz, lubiący wchodzić w pole karne, w dodatku bramkostrzelny. Przychylałbym się do tego, żeby krył go Bednar, który faktycznie grał już na tej pozycji. Skrzypek mi tam nie pasuje, a Świdra w akcji nie widziałem. Trzeba zaufać trenerowi, który miejmy nadzieję wie co robi. Na rozliczenia przyjdzie czas poi meczu.
django

Postprzez flex 2008-02-19, 3:54 pm

Nie ma piłkarzy nie do zastąpienia. Arek też miewał słabsze dni (chociaż tych lepszych ma zwykle więcej ;).
Czy na prawej obronie zagra Bednar, czy Skrzypek, czy Świder to wierzę, że to nie przesądzi o wyniku spotkania.
Będzie o tym decydował pomysł na grę no i konsekwentna gra do 99 minuty we wszystkich formacjach.
Musimy pamiętać, że gramy u siebie i nie pozwolić hanysom na zbyt wiele ani na boisku ani na trybunach.
flex
Administrator

Postprzez django 2008-02-19, 4:33 pm

Moim zdaniem właśnie nasi skrajni obrońcy będą mieć w tym meczu najcięższą przeprawę i od ich postawy zależy bardzo dużo. Trzech najgroźniejszych zawodników Ruchu - Janoszka, Ćwielong i Grzyb - lubi schodzić na skrzydła i stamtąd inicjować akcje. Mam nadzieję, że nie powtórzy się sytuacja z dwóch ostatnich meczów z Ruchem, kiedy Janoszka robił z naszymi obrońcami co chciał.
django

Postprzez MrCricket 2008-02-19, 5:12 pm

Ruch jest lepszą piłkarsko drużyną, teraz się wzmocnił i będzie faworytem meczu. Jednakże moim zdaniem nasz skład też jest lepszy niż jesienią, poza tym gramy u siebie i miejmy nadzieję, że wykorzystmy ten atut. Skrzypek na prawej obronie to moim zdaniem głupi pomysł i mam nadzieję, że zagra na niej Bednar albo Kłoda (w co wątpie) . Wygraliśmy już z nimi 3 razy z rzędu u siebie i miejmy nadzieję, że podtrzymamy tę wspaniałą tradycję, choć tym razem będzie to wyjątkowo trudne.

WBIJCIE TO SOBIE DO GŁOWY. W SOBOTĘ WSZYSCY NA LUDOWY !!!
MrCricket

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna