OE:Zagłębie Sosnowiec - Ruch Chorzów 23.02.2008 16:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

OE:Zagłębie Sosnowiec - Ruch Chorzów 23.02.2008 16:00

Postprzez flex 2008-02-15, 12:53 pm

Szybkimi krokami zbliża się jeden z ważniejszych dla naszej drużyny meczów w rundzie wiosennej rozgrywek Orange Ekstraklasy. Na kolejne spotkanie z Ruchem możemy poczekać trochę dłużej, więc chyba nie trzeba nikogo namawiać do kibicowania w tym meczu jedynej słusznej drużynie.
Niech kibice i piłkarze dadzą z siebie wszystko.
Gdyby ktoś nie był przekonany to niech zapozna się z tajną wiadomością:
http://www.getthemessage.net/index.php?id=MjMwNDA2
flex
Administrator

Postprzez fan78 2008-02-15, 1:16 pm

Hehehehe Royal Navy.Dobre flex!:)
Co do meczu to ma byc: krew,pot i lzy zawodnikow Ruchu po sromotnej porazce.:)
BILET NA MECZ-10zl
OPIJANIE ZWYCIESTWA PO MECZU-3Ozl
ZASPIEWAC HANYSOM "TROJKA DO ZERA,ZAGLEBIE ZEGNA FRAJERA"-BEZCENNE!!!
DO BOJU ZAGLEBIE!!!
fan78

Re: OE:Zagłębie Sosnowiec - Ruch Chorzów 23.02.2008 16:00

Postprzez mayday77 2008-02-15, 2:29 pm

flex napisał(a):Szybkimi krokami zbliża się jeden z ważniejszych dla naszej drużyny meczów w rundzie wiosennej rozgrywek Orange Ekstraklasy. Na kolejne spotkanie z Ruchem możemy poczekać trochę dłużej, więc chyba nie trzeba nikogo namawiać do kibicowania w tym meczu jedynej słusznej drużynie.
Niech kibice i piłkarze dadzą z siebie wszystko.
Gdyby ktoś nie był przekonany to niech zapozna się z tajną wiadomością:
http://www.getthemessage.net/index.php?id=MjMwNDA2

Uśmiałem się setnie,bardzo Ciekawy pomysł,Wielkie słowa uznania dla Ciebie Flex(wreszcie coś godnego uwagi).
Dla mnie osobiście mecz z Ruchem zawsze jest z gatunku tych "z nimi ZAWSZE trzeba wygrać z innymi już nie tak bardzo".Zwycięstwo nad takim rywalem smakuje podwójnie,a porażka niestety bardzo boli(pamiętne ostatnie nasze spotkanie na jesieni na Cichej i stracona bramka zdobyta przez Sokołowskiego).
W takim meczu nigdy nie ma faworyta,bo "święta wojna" rządzi się swoimi prawami.Myślę że nasze chłopaki zostały dobrze przygotowane mentalnie,taktycznie,a zwłaszcza żeby wiedzieli że to nie jest zwykły mecz ligowy!!!
mayday77

Postprzez peterrabit3 2008-02-15, 9:30 pm

Autorzy tej strony powinni zmienic profesje....K.... czemu nie ma informacji o Klodzie a na sportpl jest.... Co to jest????Amatorzy zasrani...Macie najgorszy serwis w Polsce!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2008-02-15, 9:32 pm ]
Czemu k..... zawsze dowiaduje sie czegos szybciej w Katowickim sporcie???/ To jest skandal...Patalachy
peterrabit3

Postprzez flex 2008-02-15, 10:07 pm

peterrabit3 napisał(a):Autorzy tej strony powinni zmienic profesje....K.... czemu nie ma informacji o Klodzie a na sportpl jest.... Co to jest????Amatorzy zasrani...Macie najgorszy serwis w Polsce!!!!!!!!!!

Czemu k..... zawsze dowiaduje sie czegos szybciej w Katowickim sporcie???/ To jest skandal...Patalachy

Różnica drogi chłopcze jest taka, że dla portali takich jak gazeta.pl (ona jest właścicielem sport.pl a nie katowicki sport jak Ci się wydaje) pracują dziennikarze, dla których czynność którą wykonują jest pracą którą zarabiają na życie. W naszym serwisie ludzie pracują charytatywnie poświęcając swój prywatny czas abyś inteligencie mógł cokolwiek o swoim klubie przeczytać. Zanim więc kogokolwiek zbesztasz zastanów się czy masz do tego podstawy. Jeśli taki mądry jesteś to popisz się swoją wiedzą i napisz artykuł na stronę który wszystkich zainteresuje.
P.S. Podziel się informacją co takiego wyczytałeś w "Katowickim sporcie" ciekawego na temat Kłody ? Znają już diagnozę ? Bo może Arek nie będzie musiał jechać jutro na rezonans ?
flex
Administrator

Postprzez Raul75 2008-02-16, 2:32 am

flex napisał(a):
peterrabit3 napisał(a):Autorzy tej strony powinni zmienic profesje....K.... czemu nie ma informacji o Klodzie a na sportpl jest.... Co to jest????Amatorzy zasrani...Macie najgorszy serwis w Polsce!!!!!!!!!!

Różnica drogi chłopcze jest taka, że dla portali takich jak gazeta.pl (ona jest właścicielem sport.pl a nie katowicki sport jak Ci się wydaje) pracują dziennikarze, dla których czynność którą wykonują jest pracą którą zarabiają na życie. W naszym serwisie ludzie pracują charytatywnie poświęcając swój prywatny czas abyś inteligencie mógł cokolwiek o swoim klubie przeczytać. Zanim więc kogokolwiek zbesztasz zastanów się czy masz do tego podstawy. Jeśli taki mądry jesteś to popisz się swoją wiedzą i napisz artykuł na stronę który wszystkich zainteresuje.
P.S. Podziel się informacją co takiego wyczytałeś w "Katowickim sporcie" ciekawego na temat Kłody ? Znają już diagnozę ? Bo może Arek nie będzie musiał jechać jutro na rezonans ?

z tą krytyką byłbym wstrzemięźliwy. A skąd wydaje Ci się kibic Zagłębia powinien otrzymywać pierwsze info? Z Gazety czy ze 100%? Pytanie retoryczne oczywiście. My, inteligencie, nie chcemy czytać "cokolwiek o swoim klubie" pisane przez wolontariuszy, bo to nie jest klub wzajemnej adoracji a profesjonalny podmiot ekstraligii s.a. Więc schowaj swoje opryskliwe komentarze na bok; chłopcze; i spróbuj podejść do tematu PROFESJONALNIE. Przynajmniej przed tak ważnym spotkaniem jak to w temacie, bo moim skromnym zdaniem ono zaważy o naszej przyszłości
Raul75

Postprzez flex 2008-02-16, 9:02 am

Raul75 napisał(a):(...)
z tą krytyką byłbym wstrzemięźliwy. A skąd wydaje Ci się kibic Zagłębia powinien otrzymywać pierwsze info? Z Gazety czy ze 100%? Pytanie retoryczne oczywiście. My, inteligencie, nie chcemy czytać "cokolwiek o swoim klubie" pisane przez wolontariuszy, bo to nie jest klub wzajemnej adoracji a profesjonalny podmiot ekstraligii s.a. Więc schowaj swoje opryskliwe komentarze na bok; chłopcze; i spróbuj podejść do tematu PROFESJONALNIE. Przynajmniej przed tak ważnym spotkaniem jak to w temacie, bo moim skromnym zdaniem ono zaważy o naszej przyszłości

To dostrzeż w takim razie kilka podstawowych rzeczy:
Strona 100% Zagłębie Sosnowiec nie jest oficjalną stroną klubową. Zresztą gdyby nawet była to nie wiem, czy jakakolwiek oficjalna strona klubu OE podaje tyle informacji, że zaspokoiłyby one ciekawość kibiców tak zacięcie krytykujących wszystko co popadnie na łamach tego forum.
Druga sprawa to, że Zagłebie gra w Ekstraklasie a nie Ekstralidze ;-)
Proszę jednak aby dyskusje na temat strony 100% toczyć w odpowiednich do tego tematach.

P.S. "Mały" błąd z mojej strony. Serwis 100% Zagłębie Sosnowiec jest oczywiście oficjalną stroną klubu ;-)
Ostatnio edytowano 2008-02-18, 1:58 pm przez flex, łącznie edytowano 1 raz
flex
Administrator

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2008-02-17, 10:16 am

Bardzo wazny mecz - zawsze chcielismy z Ruchem wygrywac szczegolnie na
Ludowym. Jest optymistyczne kredo piosenki ZAGLEBIE - RUCH 3-0 I ZEGNA
FRAJERA. Byloby swietnie gdyby takim wynikiem zakonczyl sie mecz. A jednoczesnie
byloby to potwierdzeniem iz zmiany kadrowe mialy pozytywny sens. Jednak
wszystko jest mozliwe jestem optymista i mysle ze cala pule zgarniemy - bo tak
nalezy aby zblizyc sie do LKS i nnych druzyn.
Pozdrowienia - Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez sirMacius 2008-02-17, 10:31 am

Licze na zwycięstwo Zagłębia nie musi być wysokie wystarczy mi 2:1 obstawaim że strzeli Małecki i Pach. A co do oprawy mam nadzieje że będzie lepsza niż na Wiśle. Pozdrawiam i do zabaczenia ze wszystkim 23 Lutego na stadionie!!!!
Wbijcie Sobie Do Głowy Z Ruchem Pełny Ludowy!!!
sirMacius

Postprzez ZIBI-26 2008-02-17, 8:02 pm

Mecz bardzo ważny po pierwsze szczególnie że to mecz z Ruchem,po drugie że to pierwszy mecz w sezonu a po trzecie że musimy w końcu zdobywać punkty a miło by było zacząć od hanysów .Do zobaczenie na Ludowym 23 w sobote o godz 16 obecność obowiązkowa.
ZIBI-26

Postprzez fan78 2008-02-18, 1:32 pm

Patryk Małecki: Dobrze wybrałem 18.02.2008
Sporo szumu było wokół młodego i utalentowanego napastnika krakowskiej Wisły, Patryka Małeckiego. (...)
- Namawiano mnie do gry w Polonii Bytom, Lechii Gdańsk, Odrze Wodzisław, ŁKS-ie oraz w Zagłębiu - mówi piłkarz, który od piątku trenuje już w Sosnowcu.

Dlaczego właśnie Zagłębie, wszak zespół jest skazany na degradację?
- Do Sosnowca będę mógł dojeżdżać z Krakowa, bo nie mam zamiaru nigdzie się przenosić. Wbrew obiegowej opinii zespół z Sosnowca nie jest taki słaby. To dla mnie nowa sytuacja i nowe wyzwanie.

Te przenosiny były wymuszone przez trenerów bądź działaczy z Krakowa?
- Ależ skąd; to była moja inicjatywa, bo chcę grać jak najwięcej. W Sosnowcu będę miał taką możliwość. Trenerzy oraz działacze Wisły przystali na takie rozwiązanie. (...)

Jak pan znajduje się w nowym otoczeniu?
- Nie miałem żadnych kłopotów w szatni i szybko nawiązałem nić porozumienia z kolegami. Niestety gorzej było na boisku, bo grałem zaledwie połowę meczu z Lechem i brakowało zrozumienia z partnerami. Jednak do meczu z Ruchem pozostało trochę czasu i z każdym treningiem powinno być coraz lepiej.

Rozmawiał Włodzimierz Sowiński, „Sport”

źródło: „Sport”

P.S
Mam nadzieje ze jego talent eksploduje juz w meczu z Ruchem.:)
fan78

Postprzez Sir 2008-02-18, 6:18 pm

3 punikty to konieczność!

Jestem tylko ciekaw czy Kłoda się wykuruje do tego meczu?

A co z Olszarem, on trenuje normalnie?
Sir

Postprzez aju 2008-02-18, 6:22 pm

Dlaczego Zagłebie dalo tylko 700 biletow dla Ruchu???
aju

Postprzez OLiver 2008-02-18, 7:08 pm

Bedzie ciezko zdobyc chocby punkt ,bo ruch ma dobra ekipe,ale wydaje mi sie ,ze szczescie zacznie Nam dopisywac. Na jesieni przegrywalismy pechowo w ostatnich minutach.Wierze wiec ,ze sytaucja sie odwroci i zaczniemy wygrywac. Wygramy 1:0 a bramke strzelimy w 90minucie.Zapowiadaja sie wielkie emocje na Ludowym.Obecnosc obowiazkowa! :))
OLiver

Postprzez mike79 2008-02-18, 8:11 pm

Przeciętny zespół ligowy, ot cały Ruch. Podobnie jak u Nas, "wyjmując" 4-5 zawodników z kadr obu zespołów i mamy typowych 2-ligowców. Ambicją,walką i zaangazowaniem ten mecz można rozstrzygnąc na swoją korzyśc...
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Następna strona

Powrót do Piłka nożna