szymmm_86 napisał(a):rujnowanie ludziom życia nie jest bardzo dobre... sprzedadzą go teraz albo za pół roku wywala ... gra czy nie gra to i tak trzeba płacic..
jak któś sie zachowuje tak bezczelnie, tak nielojalnie i tak mało profesjonalnie to dla przykładu trzeba mu pokazać gdzie jest jego miejsce.
poza tym irytują mnie już strasznie polskie grajki, każdy kogo w ostatnich latach wypromowało Zagłębie odwdzięcza sie wzorowo. Po co podpisywać konkrakty? czy ważny czy nie, zawodnik przychodzi do klubu, rzuca sprzętem i krzyczy: odchodze! nie macie wyboru albo mnie puscicie albo bedziecie mi płacić za siedzenie.
noi kończy się sprzedażą piłkarzyka.
wkońcu czas powiedzieć NIE.
Po to są kontrakty regulujące obustronne zobowiązania wobec siebie żeby je przestrzegać i w razie obustronnej zgody zmieniać.
Polska to chory kraj...
Mam nadzieje że popularny Ozi zgnije u nas na ławie dla przykładu, gdybym miał kase to osobiście poświeciłbym sie i mu wypłacał to miesieczne wynagrodzenie aż do czerwca przyszłego roku aby go udupić ku przestrodze dla wszystkich młodych, perspektywicznych, promujących się gwiazdek, którym w pewnym momencie odbija, niewiadomo dlaczego? Na nawisko trzeba troche popracować a nie 2 razy kopnąć piłke i czuć się Raulem. a Ozi to nawet jej nie kopnął dobrze 2 razy tylko ze 4 razy szybciej niż inni za nią pobiegł.
Także kończąc Ozi życze ci zgnicia na tej podgnitej ławeczce na bocznym boisku Zagłębia gdzie, mniejmy nadzieje będziesz za 6 miesiecy siedział na meczu rezarw, a teraz ciesz sie Młodą Ekstraklasą.