Tak ? Może nie doczytałem :)
A kiedy dojedzie ten Serb, którego mamy testować ?
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
I tu trafiłeś w sedno sprawy. Jarka lubię prywatnie i gdyby nie jego menago, który nie może sobie darować straconych pieniędzy, już dawno sprawa byłaby załatwiona. Menadżerowi niczego pozytywnego do piłki nie wnoszą. Co do artykułu. Sport już od dłuższego czasu ma przyjemność w jechaniu po Zagłębiu. Rzetelność dziennikarska powinna zobowiązać tego dziennikarzynę do wysłuchania obu stron konfliktu. Nie robi tego, bo nie zależy mu na prawdzie, a jedynie na oczernianiu klubu.LucasUSA napisał(a):A mi sie jedno cisnie na usta - latwiej jest wywalic pana Jozka z fermy, niz pilkarzyka, za ktorym stoi manago i sztab prawnikow. Bez zlosliwosci, ale takie zagrywki nie wygladaja na profesjonalne. Chyba, ze komus zalezy, zebysmy dobrych kontraktow nie podpisali i robi na kolo piora w mediach.
adas napisał(a):I tu trafiłeś w sedno sprawy. Jarka lubię prywatnie i gdyby nie jego menago, który nie może sobie darować straconych pieniędzy, już dawno sprawa byłaby załatwiona. Menadżerowi niczego pozytywnego do piłki nie wnoszą. Co do artykułu. Sport już od dłuższego czasu ma przyjemność w jechaniu po Zagłębiu. Rzetelność dziennikarska powinna zobowiązać tego dziennikarzynę do wysłuchania obu stron konfliktu. Nie robi tego, bo nie zależy mu na prawdzie, a jedynie na oczernianiu klubu.LucasUSA napisał(a):A mi sie jedno cisnie na usta - latwiej jest wywalic pana Jozka z fermy, niz pilkarzyka, za ktorym stoi manago i sztab prawnikow. Bez zlosliwosci, ale takie zagrywki nie wygladaja na profesjonalne. Chyba, ze komus zalezy, zebysmy dobrych kontraktow nie podpisali i robi na kolo piora w mediach.
django napisał(a):Jak masz wiadomość z pewnego źródła to po co jeszcze pytasz ??
Farmazon to chyba nie jest,jakis czas temu rzecznik klubu pisal na tym forum ze sprawa jest coraz blizsza finalizacji,chociaz ostatnio cicho na ten temat.tomeknh napisał(a):django napisał(a):Jak masz wiadomość z pewnego źródła to po co jeszcze pytasz ??
Czytaj uwaznie... Interesuje go wiadomosc z pewnego czyli 100% zrodla co do powrotu Bartka, czy jest ktos kto wie cos na ten temat, czy to nie jest aby jakis farmazon.
Są prowadzone rozmowy z Bartkiem i wyraża on swoje zainteresowanie, problemy jednak stwarza Lenczyk, który widzi Bartka w drużynie.django napisał(a):Rzeczywiście. Mój błąd. Pewne to chyba na razie są tylko negocjacje z Bełchatowem, chociaż tutaj to może Adaś się wypowie i przy okazji odpowie na moje pytanie o kasę za Bagnickiego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack