Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Lex 2008-01-25, 12:27 pm

STS_1906DG napisał(a):Ten gościu jak jest w formie to jest w stanie jebnąć nawet z 15 goli na runde. Jeśli tylko nie zlekceważy nas, i będzie grać na 100% mozliwości moze nam uratowac 2 lige.
Te dwa zdania brzmiÄ… jak Science - Fiction.
Lex

Postprzez sayu 2008-01-25, 1:36 pm

Lex napisał(a):
STS_1906DG napisał(a):Ten gościu jak jest w formie to jest w stanie jebnąć nawet z 15 goli na runde. Jeśli tylko nie zlekceważy nas, i będzie grać na 100% mozliwości moze nam uratowac 2 lige.
Te dwa zdania brzmiÄ… jak Science - Fiction.

15 goli? Tylko szkoda, ze w w 43 meczach w ekstraklasie w 4 sezonach strzelil ich az 7!
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=3095

ale powiem szczerze, ze wydawalo mi sie mial lepsza skutecznosc... hmm...

Prawda jest taka i lezy w interesie 2 stron! Jak chce sie wypromowac, to musi zapierdalac, a jak chce cieplej posadki, to nawet Zaglebie go po slabym sezonie do III ligi nie wezmie! <IMO odejdzie w czerwcu po srednim sezonie>
sayu

Postprzez STS_1906DG 2008-01-25, 1:48 pm

Od razu wiedziałem że znajdą się jakieś osły... Po pierwsze wspomniałem gdzieś że chodzi mi o OE? A po drugie wyraźnie napisałem, kiedy jest w formie...
STS_1906DG

Postprzez Lex 2008-01-25, 2:20 pm

STS_1906DG napisał(a):Od razu wiedziałem że znajdą się jakieś osły... Po pierwsze wspomniałem gdzieś że chodzi mi o OE? A po drugie wyraźnie napisałem, kiedy jest w formie...

Powiedz kiedy on rzekomo był w formie i strzelił te przykładowe 15 goli, chyba jak grał na boiskach okręgówki.
Lex

Postprzez STS_1906DG 2008-01-25, 2:23 pm

k***a mać szlak mnie trafia jak piszą tacy ludzie jak ty... czy ja napisałem że kiedys strzelił ? Napisałem że jest w stanie strzelić jeśli będzie w formie... Co za pajac czepiasz sie chłopaka a nawet nie zagrał jeszcze meczu jednego...
STS_1906DG

Postprzez Rafal18 2008-01-25, 3:02 pm

Liga Angielska coś wam mówi ? a druzyna Portsmouth FC? tam nie biora przypadkowych ludzi jak to jest w naszym kraju.. chłopak ma ogromny potenciał a jesli chce sie wybić to te pół roku musi grac na wysokim poziomie po to podpisał umowe na pół roku.
Rafal18

Postprzez Lex 2008-01-25, 3:51 pm

Dobrze, myliłem się to wspaniały zawodnik grał 4 lata temu w lidze angielskiej chociaż nie zagrał tam żadnego meczu ani nie strzelił ani jednej bramki , ale mimo wszystko jest wspaniały na wiosnę strzeli 21 bramek zostanie królem strzelców a Zagłębie będzie Rycerzami Wiosny i uratuje II ligę.
Lex

Postprzez django 2008-01-25, 5:26 pm

Lex i po co ta szydera?? Tyle rzeczy komicznych się dzieje wokół naszego klubu, a Ty się czepiasz jedynego, podkreślam teoretycznego, wzmocnienia. Olszar strzelał bramki nie tylko w lidze polskiej, ale też w młodzieżowej reprezentacji, lidze austriackiej i naszej drugiej lidze. W Porstmouth się nie przebił, ale rywalizował o miejsce z Sheringhamem i Yakubu. Powiedz mi, który polski napastnik by tą rywalizację wygrał. Pewnie, że może okazać się niewypałem, ale takie pierdolenie, że jest słaby skoro nie zagrał jeszcze nawet jednego meczu jest bez sensu.
django

Postprzez Lex 2008-01-25, 5:36 pm

django napisał(a):Lex i po co ta szydera?? Tyle rzeczy komicznych się dzieje wokół naszego klubu, a Ty się czepiasz jedynego, podkreślam teoretycznego, wzmocnienia. Olszar strzelał bramki nie tylko w lidze polskiej, ale też w młodzieżowej reprezentacji, lidze austriackiej i naszej drugiej lidze. W Porstmouth się nie przebił, ale rywalizował o miejsce z Sheringhamem i Yakubu. Powiedz mi, który polski napastnik by tą rywalizację wygrał. Pewnie, że może okazać się niewypałem, ale takie pierdolenie, że jest słaby skoro nie zagrał jeszcze nawet jednego meczu jest bez sensu.

Uważam poprostu że Olszar nie jest wzmocnieniem na miarę OE ponieważ ma on swoje najlepsze czasy za sobą , między innymi Ligę angielską i austriacką i porostu spodziewam się tego że będzie to kolejny transfer z serii nie udanych.
np.Kaliciak grał w Wiśle jak ta grała w Pucharze UEFA i zdobywała mistrzostwo polski a jak przyszedł do Zagłębia to wielki wirtuoz z niego nie był bo miał już swoje 5 minut, i wszyscy wiemy jak się skończyła jego kariera w Zagłębiu.
Lex

Postprzez django 2008-01-25, 5:46 pm

Tyle, że Kaliciak jest starszy i był kompletnie bez formy. To było do przewidzenia, bo przechodził z trzecioligowej Kmity Zabierzów. Olszar przechodzi z Polonii, która jest w czołówce drugiej ligi i był tam podstawowym zawodnikiem. Dlatego Nie widzę między nimi podobieństw.
django

Postprzez adas 2008-01-25, 7:30 pm

Powiedzcie mi czemu jest tak, że mamy w zwyczaju oceniać ludzi zanim ich poznamy, czy jak w tym wypadku, zobaczymy na boisku? Każdy z nas marzy o tym, aby ten klub rósł w siłę i aby na transferowej giełdzie przy herbie Zagłębia pojawiały się nazwiska najlepszych graczy. Skreśliliśmy już tu na forum wszystkich jak leci. Poczynając od właściciela klubu, przez prezesów skończywszy na zawodnikach. Może żyję w wyimaginowanym świecie. Dla mnie jednak, na starcie każdy jest równy i każdy tak samo dobry. Czy to Olszar czy Kaka. Choć i tego ostatniego pewnie też by się znaleźli wyśmiewcy.
adas

Postprzez sosnowiczanin ! 2008-01-25, 7:34 pm

Bałecki na testach ... hmm to dobrze . Musimy wzmocnić atak.
Ponadto czytałem z Dzienniku Zachodnim że na testach w Zagłębiu jest Marcin Komorowski oraz że Zagłębie zrezygnowało z tego pół-włocha oraz z piłkarzyka z Myszkowa.
sosnowiczanin !

Postprzez STS_1906DG 2008-01-25, 7:43 pm

Lex napisał(a):Powiedzcie mi czemu jest tak, że mamy w zwyczaju oceniać ludzi zanim ich poznamy, czy jak w tym wypadku, zobaczymy na boisku? Każdy z nas marzy o tym, aby ten klub rósł w siłę i aby na transferowej giełdzie przy herbie Zagłębia pojawiały się nazwiska najlepszych graczy. Skreśliliśmy już tu na forum wszystkich jak leci. Poczynając od właściciela klubu, przez prezesów skończywszy na zawodnikach. Może żyję w wyimaginowanym świecie. Dla mnie jednak, na starcie każdy jest równy i każdy tak samo dobry. Czy to Olszar czy Kaka. Choć i tego ostatniego pewnie też by się znaleźli wyśmiewcy.

I o to mi cały czas chodzi. adas i django trafili w sedno. Nawet nie wiecie (mówie do tych co szydzą z Olszara) jak będzie grał wiosną, a już go stawiacie na przegranej pozycji. I nie porównujcie go od razu z Kmiecikiem.
STS_1906DG

jak zabraknie bramek.

Postprzez wojtek_cc 2008-01-26, 12:37 am

Jak zabraknie bramek strzelonych przez Zagłębie w OE , to zapraszam na Czarnych Sosnowiec.Tam ambicji i bramek nie zabraknie. Polecam obejrzeć na razie jedną.
http://video.search.yahoo.com/video/pla ... =yfp-t-501
Wiosną będą następne.
Pozdrowienia dla Manolo.
wojtek_cc

Postprzez adas 2008-01-26, 7:10 am

sosnowiczanin ! napisał(a):Bałecki na testach ... hmm to dobrze . Musimy wzmocnić atak.
Ponadto czytałem z Dzienniku Zachodnim że na testach w Zagłębiu jest Marcin Komorowski oraz że Zagłębie zrezygnowało z tego pół-włocha oraz z piłkarzyka z Myszkowa.
Wszystko się zgadza, pisaliśmy o tym na stronie.
adas

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników