Te dwa zdania brzmią jak Science - Fiction.STS_1906DG napisał(a):Ten gościu jak jest w formie to jest w stanie jebnąć nawet z 15 goli na runde. Jeśli tylko nie zlekceważy nas, i będzie grać na 100% mozliwości moze nam uratowac 2 lige.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Te dwa zdania brzmią jak Science - Fiction.STS_1906DG napisał(a):Ten gościu jak jest w formie to jest w stanie jebnąć nawet z 15 goli na runde. Jeśli tylko nie zlekceważy nas, i będzie grać na 100% mozliwości moze nam uratowac 2 lige.
Lex napisał(a):Te dwa zdania brzmią jak Science - Fiction.STS_1906DG napisał(a):Ten gościu jak jest w formie to jest w stanie jebnąć nawet z 15 goli na runde. Jeśli tylko nie zlekceważy nas, i będzie grać na 100% mozliwości moze nam uratowac 2 lige.
STS_1906DG napisał(a):Od razu wiedziałem że znajdą się jakieś osły... Po pierwsze wspomniałem gdzieś że chodzi mi o OE? A po drugie wyraźnie napisałem, kiedy jest w formie...
django napisał(a):Lex i po co ta szydera?? Tyle rzeczy komicznych się dzieje wokół naszego klubu, a Ty się czepiasz jedynego, podkreślam teoretycznego, wzmocnienia. Olszar strzelał bramki nie tylko w lidze polskiej, ale też w młodzieżowej reprezentacji, lidze austriackiej i naszej drugiej lidze. W Porstmouth się nie przebił, ale rywalizował o miejsce z Sheringhamem i Yakubu. Powiedz mi, który polski napastnik by tą rywalizację wygrał. Pewnie, że może okazać się niewypałem, ale takie pierdolenie, że jest słaby skoro nie zagrał jeszcze nawet jednego meczu jest bez sensu.
Lex napisał(a):Powiedzcie mi czemu jest tak, że mamy w zwyczaju oceniać ludzi zanim ich poznamy, czy jak w tym wypadku, zobaczymy na boisku? Każdy z nas marzy o tym, aby ten klub rósł w siłę i aby na transferowej giełdzie przy herbie Zagłębia pojawiały się nazwiska najlepszych graczy. Skreśliliśmy już tu na forum wszystkich jak leci. Poczynając od właściciela klubu, przez prezesów skończywszy na zawodnikach. Może żyję w wyimaginowanym świecie. Dla mnie jednak, na starcie każdy jest równy i każdy tak samo dobry. Czy to Olszar czy Kaka. Choć i tego ostatniego pewnie też by się znaleźli wyśmiewcy.
Wszystko się zgadza, pisaliśmy o tym na stronie.sosnowiczanin ! napisał(a):Bałecki na testach ... hmm to dobrze . Musimy wzmocnić atak.
Ponadto czytałem z Dzienniku Zachodnim że na testach w Zagłębiu jest Marcin Komorowski oraz że Zagłębie zrezygnowało z tego pół-włocha oraz z piłkarzyka z Myszkowa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników