Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez NHK12 2008-01-24, 2:10 pm

Olszar , chyba nie za bardzo wie czego chce, raz trenuje z Zagłębiem raz znika , znowu powraca , nie zdziwiłbym sie gdyby go jutro nie było :) . A ZAgłebie nie może sobie pozwolić by zawodnik pokroju Olszara robił sobie z klubu żarty . Bo z całym szacunkiem dla niego ,nie jest on zawodnikiem który sam wyciągnie nasz klub z dołu tabeli.
Pozdrawiam
NHK12

Postprzez bazant 2008-01-24, 4:56 pm

Właśnie na stronie głównej podali że podpisał z nami kontrakt na pół roku. Pierwszy dobry transfer
bazant

Postprzez Lex 2008-01-24, 5:25 pm

bazant napisał(a): Pierwszy dobry transfer
Człowieku czy ty wiesz co mówisz ??
Lex

Postprzez django 2008-01-24, 5:56 pm

Czy zły czy dobry to się dopiero okaże. Na pewno daje większe nadzieje niż polski Włoch, który od czterech lat nie grał zawodowo w piłkę.
django

Postprzez LucasUSA 2008-01-24, 5:59 pm

django napisał(a):Czy zły czy dobry to się dopiero okaże. Na pewno daje większe nadzieje niż polski Włoch, który od czterech lat nie grał zawodowo w piłkę.

Dokladnie. To jakby na to nie patrzec pierwsze wzmocnienie w tej rundzie (jesli nie liczyc jako wzmocnienia wywalenie nierobow)
LucasUSA

Postprzez bazant 2008-01-24, 6:09 pm

Lex napisał(a):

A co moze wolisz napastników z Myszkowa lub "Włoch" ?
bazant

Postprzez Lex 2008-01-24, 7:11 pm

bazant napisał(a):
Lex napisał(a):

A co moze wolisz napastników z Myszkowa lub "Włoch" ?

Nie poprostu uważam że sprowadzanie Olszara który zagrał bodajże 6 meczy na jesień w II lidze, jest bezsensu bo jest to kopia transferu Bagnickiego i Kmiecika.
Lex

Postprzez django 2008-01-24, 7:39 pm

Lex napisał(a):Nie poprostu uważam że sprowadzanie Olszara który zagrał bodajże 6 meczy na jesień w II lidze, jest bezsensu bo jest to kopia transferu Bagnickiego i Kmiecika.

Po pierwsze - Olszar jest zawodnikem doświadczonym, ogranym w dobrych klubach i coś już w piłce osiągnął, a tego nie da się powiedzieć o Kmieciku ani Bagnickim. Teoretycznie jest od nich po prostu lepszy piłkarsko.

Po drugie - W Polonii grał mało bo był kontuzjowany. Jak już się wyleczył to w tych kilku meczach zdobył dwie bramki i zdaje się że trzy asysty. To mało jak na zawodnika, który wrócił po poważnej kontuzji?

Po trzecie - I tak nie mamy już nic do stracenia.

Potencjał i talent ma na pewno. Pytanie tylko czy będzie w formie i czy będzie mu się chciało zapieprzać żeby się wypromować i za pół roku odejść do lepszego klubu.
django

Postprzez Lex 2008-01-24, 7:52 pm

django napisał(a):
Lex napisał(a):Nie poprostu uważam że sprowadzanie Olszara który zagrał bodajże 6 meczy na jesień w II lidze, jest bezsensu bo jest to kopia transferu Bagnickiego i Kmiecika.

Po pierwsze - Olszar jest zawodnikem doświadczonym, ogranym w dobrych klubach i coś już w piłce osiągnął, a tego nie da się powiedzieć o Kmieciku ani Bagnickim. Teoretycznie jest od nich po prostu lepszy piłkarsko.

Po drugie - W Polonii grał mało bo był kontuzjowany. Jak już się wyleczył to w tych kilku meczach zdobył dwie bramki i zdaje się że trzy asysty. To mało jak na zawodnika, który wrócił po poważnej kontuzji?

Po trzecie - I tak nie mamy już nic do stracenia.

Potencjał i talent ma na pewno. Pytanie tylko czy będzie w formie i czy będzie mu się chciało zapieprzać żeby się wypromować i za pół roku odejść do lepszego klubu.

Niech będzie ale mimo wszystko uważam że w trakcie rundy wiosennej Olszar okaże się nie wypałem.
Lex

Postprzez MrCricket 2008-01-24, 9:28 pm

Też byłem przeciwny Olszarowi, wielkiemu gwiazdorowi, który robił łachę, że u nas zagra. Jednak czasu coraz mniej, jak przeczytałem i wysłuchałem opinie o zawodnikach jakich Zagłębie ostatnio testowało- to już zaczynałem się bać, że za parę chwil rzeczywiście "przyjadą Albańczycy prosto z chłodni z odmrożonymi kończynami". Olszar wie, że w jego przypadku trudno o lepszą metodę promocji niż gra w OE. Niestety taką mamy sytuację w klubie, że znaleźć zawodnika na poziomie OE, który będzie chciał u nas grać niestety graniczy z cudem.
MrCricket

Postprzez Przemek26 2008-01-24, 10:08 pm

bazant napisał(a):Właśnie na stronie głównej podali że podpisał z nami kontrakt na pół roku. Pierwszy dobry transfer

Własnie pół roczne jak polecimy w pizdu do III ligi to pójdzie grac gdzie indziej. Trzeba był z nim podpisać kontrakt na godziny
Jak dla mnie to z dnia na dzień jest coraz większy chlew w tym klubie a my czytamy pierdolone "mydliny na oczy"!!!!!!!!!!!!!!
Przemek26

Postprzez django 2008-01-24, 10:19 pm

Przemek26 napisał(a):Własnie pół roczne jak polecimy w pizdu do III ligi to pójdzie grac gdzie indziej. Trzeba był z nim podpisać kontrakt na godziny
Jak dla mnie to z dnia na dzień jest coraz większy chlew w tym klubie a my czytamy pierdolone "mydliny na oczy"!!!!!!!!!!!!!!

A czego się spodziewałeś?? Że na ile podpisze?? Olszar ma pewnie swoje ambicje sportowe, a gra w trzecioligowym Zagłębiu raczej nie jest dla niego szczytem marzeń. On pewnie chce przypomnieć o sobie silniejszym klubom i w lecie odejść gdzie indziej, a będzie mu tym łatwiej, że skończy mu się kontrakt. Ja mam tylko nadzieję, że przy okazji strzeli kilka ważnych bramek, a nie będzie po prostu opierdalał się do czerwca za całkiem niezłe pieniądze.
django

Postprzez Przemek26 2008-01-24, 10:35 pm

django napisał(a):
Przemek26 napisał(a):Własnie pół roczne jak polecimy w pizdu do III ligi to pójdzie grac gdzie indziej. Trzeba był z nim podpisać kontrakt na godziny

Ja mam tylko nadzieję, że przy okazji strzeli kilka ważnych bramek, a nie będzie po prostu opierdalał się do czerwca za całkiem niezłe pieniądze.

A ja wybieram ta drugÄ… opcjÄ™
Przemek26

Postprzez tomeknh 2008-01-25, 12:09 am

Zgadzam sie z django. Teraz trzeba szukac graczy, ktorzy NAWET beda chcieli zagrac te pol roku i sie wypromowac kosztem naszej wspolnej sprawy, czyli spadku o jedna klase rozgrywkowa. Chwd im potem, skoro teoretycznie udalo by sie spasc tylko do 2 ligi. Nie wiem jak wy ale ja wierze, ze uda sie wyruchac bytomska polonie i Cracovie. Tak wiec nie przeszkadzaja mi polroczne kontrakty z zawodnikami ktorzy, chca zaistniec kosztem naszego spadku tylko o klase nizej.
tomeknh

Postprzez STS_1906DG 2008-01-25, 12:21 pm

Wy chyba nie doceniacie Olszara :/ Ten gościu jak jest w formie to jest w stanie jebnąć nawet z 15 goli na runde. Olszar według mnie jest porównywalny poziomem do Kmiecika, ale przynajmniej nie drewno. Jeśli tylko nie zlekceważy nas, i będzie grać na 100% mozliwości moze nam uratowac 2 lige.
STS_1906DG

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników