Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez LucasUSA 2008-01-19, 1:54 pm

No to zeby optymistycznie podsumowac watek - pewnie biedote z Bytomia nie bylo stac na tego wysokiego, obiecujacego zawodnika. :D
A poza tym wyszla moja zupelna nieznajomosc ligi serbskiej. Otoz wyzej wymienione Cukiericzki obecnie zajmuja 4 miejsce w lidze, tuz za potegami (Partizan, Zvezda). Jako ciekawostka, stamtad pochodzi Mirko Poledica i Stanko Svitlica.
LucasUSA

Postprzez adas 2008-01-19, 2:39 pm

django napisał(a):
LucasUSA napisał(a):Wiadomosc o Dincicu zmieniona na stronie glownej na bardziej optymistyczna. Coz, i tak juz wszyscy wiedza, ze nie chcieli go w Polonii :D

Żenująca ta autocenzura. Zmieńcie nazwę strony na 100% Zarząd Zagłębia. Będzie uczciwiej.
Django, aż płakać się chce jak się Ciebie czyta. Wiadomość została zmieniona bo w dniu kiedy ją publikowaliśmy jedyne co wiedzieliśmy to to, że był testowany w Polonii, drugiego dnia dostaliśmy nowe dane o zawodniku. Bardzo bym też chciał, aby ten zawodnik okazał się bardzo dobrym graczem i strzelił parę ważnych bramek i abyś mógł wtedy się wyżalić. Z innej beczki to zarządu w klubie póki co nie ma.
adas

Postprzez django 2008-01-19, 11:45 pm

adas, mam nadzieję, że rzeczywiście jest tak jak piszesz i jeżeli to prawda to sorry, może rzeczywiście mnie poniosło. Przyznasz jednak, że można było odnieść takie wrażenie, bo zostały zedytowane akurat te słowa, które podnosiły kibicom ciśnienie. A co do Dincicia, to jeżeli rzeczywiście okaże się dobrym napastnikiem - bez żalu przyznam, że nie miałem racji. Niestety jego piłkarska "przeszłość" jakoś mi nie imponuje. Kolejny piłkarz z łapanki. A zarząd mamy. Jednoosobowy.
django

Postprzez adas 2008-01-20, 8:06 am

django napisał(a):adas, mam nadzieję, że rzeczywiście jest tak jak piszesz i jeżeli to prawda to sorry, może rzeczywiście mnie poniosło. Przyznasz jednak, że można było odnieść takie wrażenie, bo zostały zedytowane akurat te słowa, które podnosiły kibicom ciśnienie. A co do Dincicia, to jeżeli rzeczywiście okaże się dobrym napastnikiem - bez żalu przyznam, że nie miałem racji. Niestety jego piłkarska "przeszłość" jakoś mi nie imponuje. Kolejny piłkarz z łapanki. A zarząd mamy. Jednoosobowy.
Przyznaje, że mnie również, jednak nigdy nie skreślam człowieka zanim go nie poznam. Tak jak chyba każdemu z nas marzą mi się klasowe wzmocnienia, jednak tak jak chyba każdy z nas zdaję sobie sprawę, że ciężko jest sprowadzić do klubu, który jest czerwoną latarnią ligi i do tego nad którym wisi widmo degradacji, zawodników których nazwiska na piłkarskiej giełdzie coś znaczą.
adas

Postprzez mefisto 2008-01-20, 12:26 pm

No pięknie. Widzę, że nam się niezły "kocioł bałkański" szykuje w Zagłębiu. Żeby tylko klub nie podzielił losu byłej Jugosławii. Jeszcze nam tylko brakuje Chorwata i Bośniaka i już będziemy mieli komplet przypraw.
Nie wiem, czy taka dychotomia to nie jest przypadkiem ukryta strategia naszego Borata, żeby nacjonalizm dopingował do lepszej gry.
No to może zastosujemy takie jeszcze pary: Rosjanin - Czeczen, Ormianin - Azer, Żyd - Arab, Hindus - Pakistańczyk (Pasztun), Tutsi - Hutu. Ale będzie jazda.

Ps. Kurzy_Kuper, a ci Albańczycy to Gegowie, czy Toskowie, bo jak jedni i drudzy to będzie niezła rozpierducha.
mefisto

Postprzez Misaki 2008-01-20, 1:27 pm

Spokojnie mefisto reprezentacja Jugosławi całkiem niezła była i grała z sukcesami :)
Misaki

Postprzez django 2008-01-20, 2:19 pm

Misaki, bo w reprezentacji Jugosławii grali prawie sami Serbowie.
Mefisto, o ile się nie mylę to Bośniaków już mamy i to nawet dwóch (Hosic i Adżem).
django

Postprzez mefisto 2008-01-20, 5:24 pm

django napisał(a):Mefisto, o ile się nie mylę to Bośniaków już mamy i to nawet dwóch (Hosic i Adżem).

No to pięknie.
Coraz trudniej nadążam za geniuszem Właściciela - Słońce ("klub to ja").
mefisto

Postprzez mayday77 2008-01-20, 7:04 pm

mefisto napisał(a):
django napisał(a):Mefisto, o ile się nie mylę to Bośniaków już mamy i to nawet dwóch (Hosic i Adżem).

No to pięknie.
Coraz trudniej nadążam za geniuszem Właściciela - Słońce ("klub to ja").

Widzę że nawet nie wiesz kto gra u nas,a zabierasz głos.Bośniacy grają u nas już trzeci sezon,a przyszli za czasów "panowania" w pojedynkę Włochów.Szatan pewnie w żadnych snach nie spodziewał się że będzie musiał prowadzić w pojedynkę zespół Zagłębia i to jeszcze po całym "gównie"jakie spłynęło na nasz klub.
mayday77

Postprzez kurzy_kuper 2008-01-20, 7:30 pm

Znacie włoski? Czy "Neri Casalotti" znaczy "Czarne Kaszaloty"? I co wiemy o włoskiej piłce wodnej?
kurzy_kuper

Postprzez mefisto 2008-01-20, 7:32 pm

mayday77 napisał(a):.Szatan pewnie w żadnych snach nie spodziewał się że będzie musiał prowadzić w pojedynkę zespół Zagłębia

Jeszcze trochę i sam będzie wybiegał na murawę w 11 odsłonach.

Jeden właściciel, jeden klub, jedna drużyna.
mefisto

Postprzez LucasUSA 2008-01-20, 7:48 pm

kurzy_kuper napisał(a):Znacie włoski? Czy "Neri Casalotti" znaczy "Czarne Kaszaloty"? I co wiemy o włoskiej piłce wodnej?

Kurzy kuper - tak jak bardzo sie z Toba w wielu kwestiach nie zgadzam tak bardzo umieram ze smiechu po Twoich postach. A "mosz grupe" to juz chyba kultowe bedzie :D

Gwoli scislosci to Czarne Kaszaloty Swietego Filipa :D - strach sie bac. Zeby sie nie okazalo, ze to druzyna zenska, a moze nawet zakonna ;).
LucasUSA

Postprzez maciek123 2008-01-20, 8:07 pm

Kolejnym testowanym przez nasz klub zawodnikiem będzie Grzegorz Kowalczyk. Zawodnik dziś dotarł do Polski z Włoch gdzie mieszkał od 10 lat występując w drużynach GSD San Filippo Neri Casalotti Tanas oraz US Triestina Calcio.

Nawet nienapisali na jakiej pozycji gra !! Żenada ;/
maciek123

Postprzez mefisto 2008-01-20, 8:32 pm

LucasUSA napisał(a):. A "mosz grupe" to juz chyba kultowe bedzie :D

.

Chwilunia, powoli. To był akurat mój patent.
By Mefisto - all right's reserved. Any unauthorised copying, duplikation, distribusion is an author's right's violation and is forbidden, under penalty of death.
mefisto

Postprzez Sir 2008-01-20, 8:32 pm

maciek123 napisał(a):

Nawet nienapisali na jakiej pozycji gra !! Żenada ;/

No bo pewnie to jest taki zapchaj dziura...gdzie będą braki tam zagra.

Adaś...racja że traktują nas jako czerwoną latarnię, ale przecież są piłkarze WARTOŚCIOWI którzy prezentują poziom pierwszoligowy i mogli by zostać wypożyczeni.
Sir

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników