Zagłębie Sosnowiec - Odra Wodzisław 08.12.2007. godz. 16:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Sachi 2007-12-08, 6:51 pm

A ty wogole byles na meczu z Wisla ze mowisz ze Kaliciak gral dobrze? Dobrze gral a zawalil 2 bramki niezle rozumowanie.

EKHEM. Człowieku, to chyba TY nie byłeś. Owszem, jego wina, bo z tego co widziałem to on miał kryć Brożka. ALE! Obie bramki padły po tym kiedy (doskonale z młynu widziałem) padł na kolana na murawie trzymając się za pachwinę. Jak ciebie by, delikatnie mówiąc, JAJA bolały to byś wyskoczył na tyle, żeby zablokować strzał?

śmiem twierdzić że z ME zagraliby lepiej

Ja powiem, że z Górnikiem w PE grali lepiej. Przynajmniej było ciekawiej
Sachi

Postprzez Smazu 2007-12-08, 6:55 pm

To nawet nie był mecz, Zagłębie w ogóle nie grało prócz jednego strzału z rzutu wolnego w ciągu całego meczu... Kmiecik - robi szkody większe niż Ujek ... skończyć to wypożyczenie i dać Oziego a nie jakiegoś pseudo piłkarzyka!!!!!!Berensztajn równie dobrze mógł położyć się i nie grać był by większy pożytek, na dodatek Zagłębiacy padali jak muchy, w tej murawie jakieś dziury są , że tak ciągle się wywracali?
Jak nie z Odrą to z nikim nawet nie zremisujemy, za takie granie nie należy się doping.Spadajmy do tej 3 ligi i grajmy w końcu coś!!!
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez Strooś 2007-12-08, 7:08 pm

Żenada to bardzo delikatne określenie tego, co dzisiaj pokazała nasza drużyna, a co poniektórzy, biegający po boisku panowie w koszulkach Zagłębia powinni mieć dożywotni zakaz zbliżania się w pobliże obiektów sportowych, bo oglądając ich miałem wrażenie, że ktoś kazał im to robić za karę. Tak jak w innym temacie wg mnie zostają Kłoda, Marek, Hosic, Berliński i Bednar, reszta delikatnie mówiąc DOWIDZENIA!
Strooś

Postprzez Adams1906 2007-12-08, 7:14 pm

Patrząc na Kmiecika , wielkiego piłkarzy`ka , który raz za razem kładł się na ziemie nie wiem czy on jest taki delikatny czy myśli że sędzia jest ślepy , nie oszukujmy się , może raz był faulowany ... ale nie co akcje :| Berek `Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść` , mogłeś spokojnie odejść na zasłużoną emeryture przed tym sezonem , nikt by Ci tego nie miał za złe, nie będę Cie wyzywal , bo rozumiem , jesteś już stary , każdy może popełnić błąd (taki jak ty grając w pierwszej lidze) , w drugiej lidze mogles sie na coś przydać , ale sam pomyśl jest sens ? , BOŻE ŚWIĘTY gdzie trener ma oczy wystawiając Kmiecika ?!?!?! Po cichu , myślałem Boże żeby tylko nie przegrali , nie rozluźnili się , ale byłem optymistą , bo oni nie przegrali tylko SKOMPROMITOWALI się , w klubie moim zdaniem zostaje : Bensz , Ozi , Bednar , Berliński , Marek , Hosić (?) bo reszta won , a w pierwszej kolejności gwiazda wielka Kmiecik :| normalnie , aż żal pisać to co dziś zobaczyłem , równie dobrze mogłem oglądać mode na sukces , czy co leci w TV , i tyle samo sie tam dzieje :|

ehh :(
chce mi sie powiedzieć
`Kończ wadź pan wstydu oszczędź` spadnijmy już do tej 3 ligi jak najszybciej ! :(
w sumie już mi wszystko obojętne :|

`Na dobre i na złe ..........
Nie ważne jak i gdzie , i w jakiej lidze , zawsze będziemy tam , gdzie oni będą grać !`
Adams1906

Postprzez zag23 2007-12-08, 7:21 pm

Nasi dzisiaj grali taką padakę, że wstyd było przyjść dzisiaj na Ludowy, doping też pożal się Boże. To był anty football, żenada i w zasadzie pożegnanie z OE. Sędziowie też miernoty, 1 bramka padła ze spalonego. Kmiecik idź już do tej Wisły my takich jak ty mamy na pęczki. Bensz też taki niepewny na przedpolu i na linii. Berensztajn emerytura czeka, kiedyś to grałeś dokładnie, biegałeś a teraz - dno. Bednar też chyba świętował urodziny bo tez nie dawał tyle co w meczu z Wisłą Kraków. Na plus Hośić i Pach.
zag23

Postprzez Raul75 2007-12-08, 7:30 pm

z tym meczem zakończył się mój etap optymizmu jeśli chodzi o piłkarzy Zagłębia Sosnowiec. Mam nadzieję, że Szukieł będzie konsekwentny i pokaże tym dupkom, o których wie, drzwi. Tylko wstrząs w tym biednym klubie da nadzieję na przyszłość.
Raul75

Postprzez MrCricket 2007-12-08, 7:35 pm

Słaby mecz, niegodny ekstraklasy. Odra była drużyną sprytniejszą, wykorzystała szkolny błąd naszego bramkarza. Umiejętności techniczne obu drużyn były tak mizerne, że 1 bramka praktycznie ustawiła mecz. Szkoda, że w takim stylu kończymy, ale widać na dłoni, że większość grajków nie ma papierów i potencjału, żeby grać na tym szczeblu rozgrwek. Plan na ten sezon to tradycyjnie "puknąć" Ruch u siebie, może Górnika- tylko tyle wymagam.

Kmiecik podobał mi się w "czasach wodzisławskih", ale dzisiaj grał taką kaszanę i nie rozumiem czemu wcześniej go nie zdjęto. Mam nadzieję, że to ostatni mecz tego pana w Zagłębiu. Do Zabierzowa będzie miał o wiele bliżej, razem z panami Bagnickim i Kaliciakiem.
MrCricket

Postprzez emdżej 2007-12-08, 7:43 pm

Brak słów i tyle. Nie chcę więcej oglądać takich meczów na Ludowym! Ambicja Panowie! Ambicja! (oczywiście nie dotyczy to wszystkich piłkarzy)
emdżej

Postprzez janosikdg 2007-12-08, 7:44 pm

www.zal.pl <-- tylko tyle ..
janosikdg

Postprzez STS_1906DG 2007-12-08, 7:47 pm

Ja p***le, niech at szmata Kmiecik wraca do Krakowa, bo tam sie k***a nadaje krakus pierdolony, myślałem że coś po tym meczu z Górnikiem ruszy w jego grze, ale gdzieżby k***a, drugi Rasialdo z postury się objawił. Przepraszam adminów i modów za te wulgaryzmy ale po prostu brak słów do niego... Zresztą jak i do całej drużyny. W obronie jedynie Marek coś grał, Bensz popełnił jeden jedyny błąd i z niego wzięła sie pierwsza bramka. Przy tej drugiej bramce nikt dupy nie ruszył tylko stał i co myślał, że go Seweryn nabije k***a, czy co? Nie no sorry ale w 1 lidze to niedopuszczalne... a w ogóle potem coś napisze bo teraz mnie kurwica strzeliła

jeszcze raz sorry za brzydkie słowa.
STS_1906DG

Postprzez tomi2509 2007-12-08, 7:53 pm

jesli mamy spasc -a tak pewnie bedzie- to wole zeby grali juniorzy za mala kase niz te darmozjady ktore dzisiaj wyszly na boisko. nic na razie w tym naszym klubie nie dziala dobrze nawet glosniki nie mowiac o sytuacji na poczatku meczu z panienkami w naroznikach. po prostu wstyd na cala POLSKE ! i trzeba go bedzie przelykac jeszcze przez cala wiosne.
tomi2509

Postprzez Raul75 2007-12-08, 7:59 pm

zapłaciliśmy frycowe; z tymi drewniakami nawet bez decyzji o przymusowej degradacji i tak bylibyśmy czerwoną latarnią jak wszyscy o nas mówią. Trudno; czas myśleć poważnie o przyszłości. Stadion prawie spełnia wymagania, nadeszła pora budować solidną, ciekawie grającą drużynę
Raul75

Postprzez psv 2007-12-08, 8:07 pm

I dziś okazało się że to nie przypadek że za kadencji 6 już trenera huja grają. Dziękuję za taką przyjemność oglądania meczu. Okradli nas dziś z pieniędzy piłkarzyki pieprzone
psv

Postprzez STS_1906DG 2007-12-08, 8:13 pm

Dobra, ale mimo wszystko na dobre i na złe i w każdej lidze zawsze będziemy tam, gdzie oni będą grać!

Mam do naszych kopaczy dwie proste reguły jak powalczyć w każdym meczu:

a) nie grać non stop skrzydłami, tylko wejść tym zasranym dryblingiem, czy to tak k***a boli?
b)Na przykładzie drugiej bramki: tak ciężko podejść do zawodnika i próbować zablokować strzał, lub przejąć piłkę?

Bardzo mi się podobało to co nasi piłkarze zaprezentowali przez peirwszą minutę drugiej połowy. Podeszli, naciskali i były efekty, Odra gubiła się ? I dlaczego tylko przez 1 (słownie:jedną) minutę to robliście?
STS_1906DG

Postprzez Smazu 2007-12-08, 8:14 pm

Na nowy sezon zmiana trenera, pare "zaje** talentów" z VI ligi i gramy jak by nigdy nic.
TRAGEDIA I ŻENADA, nie ma czego chwalić.. no prócz dwóch przyśpiewek nowych :lol:
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna