Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
sosnowiczanin ! napisał(a):Witam !
Transfery w przerwie zimowej to bardzo ważny punkt jeśli chcemy walczyć o utrzymanie II ligi a jeszcze ważniejszy w przypadku cofnięcia kary nałożonej na nas przez PZPN !!!
Więc chciałbym się w tej sprawie wypowiedzieć :
Odkąd nasze szeregi opuścił Pesković brak nam pewnego bramkarza ze stabilną wysoką formą jak np Krzysztof Kozik , Mateusz Sławik , Radosław Cierzniak , Aleksander Ptak , Norbert Witkowski , Jacek Gorczyca , Paweł Kapsa , Zankarlo Simunic .
Mamy spory problem z obrońcami : brak nam dobrego stopera i szybkich skrzydłowych .
Brakuje nam pewności i szybkości . Potrzeba nam któregoś z tych zawodników :
Artur Marciniak , Robert Bednarek , Tarik Cerić , Joseph Oshodogan , Tomasz Lisowski , Mariusz Magiera , Marek Szyndrowski , Krzysztof Strugarek .
Brak nam również skrzydłowych pomocników oraz , przy braku formy Berensztajna , rozgrywającego . Oto moje propozycje na te pozycje :
Bartłomiej Chwalibogowski , Patryk Rachwał , Konrad Gołoś , Marius Kizys , Dariusz Stachowiak , Piotr Rocki , Marcin Burkhardt , Arkadiusz Mysona , Łukasz Trałka , Dariusz Jackiewicz , Andrzej Szczypkowski , Michał Łabędzki , Ireneusz Kowalski .
W Zagłębiu brakuje napastników z prawdziwego zdarzenia .
Moje propozycje na tą pozycję to :
Remigiusz Sobociński , Krzysztof Gajtkowski , Arkadiusz Aleksander , Patryk Małecki , Marcin Wachowicz , Piotr Wiśniewski , Piotr Bania , Karol Gregorek .
Jeśli chodzi o Klepczarka to słyszałem że wraca do Bełchatowa .
Należy zimą pozbyć się kilku zawodników którzy , nazwijmy to delikatnie , nie błyszczą formą jak np :
Tomasz Ciesielski , Dariusz Kozubek , Jacek Paczkowski .
Już dawno na boisku nie widziałem Adżema i Pacha wie ktoś co się z nimi dzieje ? I jeszcze jedno jak wygląda sprawa z Hosiciem i Białkiem ?
koszki napisał(a):Wyżej wymienieni plus Hosic moim zdaniem a reszta wypierdalać!!!
Smazu napisał(a):Wszystkich nie wywalą , ale Oziego stać jeszcze na to żeby stać się czołowym zawodnikiem Zagłębia.
Lars napisał(a):Smazu napisał(a):Wszystkich nie wywalą , ale Oziego stać jeszcze na to żeby stać się czołowym zawodnikiem Zagłębia.
z czym człowieku. latać po boisku to ja też potrafie. piłkarz powinien jeszcze umieć przyjąć piłke, wygrać pojedynek 1 na 1, a że jest napastnikiem to jeszcze mógłby coś czasami strzelić. Ozi nic z powyższego nie prezentuje a mimo to jest naszym najlepszym napastnikiem co mnie martwi ultradelikatnie mówiąc
Adams1906 napisał(a):Obecnie mamy Oziego , Folca , Bednara , Bagnickiego , Kmiecika , Prymule (nasi napastnicy) i nikt z nich nie jest bramko szczelny (tutaj nie mam pretensji tylko do Bednara i Oziego)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników