Co sądzicie o beniaminku Swornica Czarnowąsy?

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Wiara, która się zesrała

Postprzez Wally 2003-09-25, 11:25 am

WOJTEK napisał(a):
Wiara, która się zesrała napisał(a):stać was tylko na pyskówki ze Swornicą . Wiara, która się zesrała
GDYBY NASI WSZYCY KIBICE SIĘ WYSRALI (ALE BRZYDKIE SŁOWO) TO GÓWNO PRZYKRYŁO BY CAŁĄ TWOJĄ WIOCHĘ.

Wojtek to było mistrzostwo świata :!: :!: 8) 8)
Wally

Postprzez Baryla 2003-09-25, 12:39 pm

HEHEHHEHE DOBRE WOJTEK :!: :!: :lol: :lol: :lol:
Baryla
Zagłębiak

Postprzez doker_mokotow 2003-09-25, 3:06 pm

czyli co koniec dlugoletniej zgody swornica-zaglebie
ZAGLEBIE-LEGIA BEZ SWORNICY !!!
:D
doker_mokotow

Postprzez Erazmus 2003-09-25, 11:49 pm

Gra tej drużynu w III lidzę to wielkie nieporozumienie. Małe , nierówne klepisko na którym nie powinny sie paść nawet krowy, brak szatni , normalnych pryszniców, brak jakichkolwiek warunków dla pracy dla dziennikarzy . Miejsce tej drużyny to A-klasa ...
Erazmus
Wrocławianin

Swornica

Postprzez LucasUSA 2003-09-26, 4:11 am

Ja sie zgadzam z kibicem Swory :wink: , wlasciwie dlaczego nie maja sobie grac w III lidze zespoly z takich wiosek, dla n :wink: ich to jak mistrzostwo swiata, i do powiatu mozna pojechac na rowerze z podniesionym czolem :wink: ( sorry za sarkazm), moim zdaniem rzeczywiscie to Zaglebie i Slask zaplataly sie przez przypadek w w tej regionalnej lidze, trzeba sie stad szybko wynosic! Choc ostatnio agroturystyka i folklor w modzie! :lol:
LucasUSA

hit kolejki

Postprzez 2 2003-09-26, 11:14 am

swornica - gołębie i tak trzymać przez kolejne 100 sezonów, Panie Listkiewicz nic Pan nie zmieniaj - nich wszyscy trochę poleją w tak trudnych czasach
2

odp. hit kolejki

Postprzez wcdx 2003-09-26, 11:43 am

tytuł powinien brzmieć hit kolejki w Europie, tak trzymać! Swornica - sosnowiec ale to z a j e b i s t e będzie spotkanie - może Canal+ to wykupi
wcdx

Co sądzicie o ...

Postprzez zgredos 2003-09-26, 1:04 pm

Dajcie spokój już tej Swornicy ja uważam, że nieporozumieniem jest to że z 4 ligii opolskiej awansuje jedna drużyna i z 2 grup 4 ligii śląskiej też awansuje jedna drużyna. W takim układzie co rok w 3 lidze będzie jakaś śmieszna drużyna z opolszczyzny. Ale jeśli w 1 lidze mamy tyle wiejskich klubów to czemu tu się dziwić. Szkoda tylko że duże miasta Gdańsk, Wrocław, Sosnowiec, Lublin muszą się pętać po 3 ligach.
zgredos

Postprzez Erazmus 2003-10-03, 12:57 am

Lechia pałęta się po 4 lidze ale wszystko na to wskazuje że tylko w tym sezonie.
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez waldo 2003-11-13, 8:54 pm

Trzecia liga jest dla takich wlasnie jak Swornica, niech sie wstydza kluby z tradycjami , ze musza grac z nimi w tej lidze. Widac tradycja to nie wszystko i trzeba odp......c chale w 3 lidze .Powodzenia w awansach (chyba nie rychlych,a moze kupionych:))
waldo

Postprzez WOJTEK 2003-11-13, 9:04 pm

waldo napisał(a):Trzecia liga jest dla takich wlasnie jak Swornica, niech sie wstydza kluby z tradycjami , ze musza grac z nimi w tej lidze. Widac tradycja to nie wszystko i trzeba odp......c chale w 3 lidze .Powodzenia w awansach (chyba nie rychlych,a moze kupionych:))
ZJAZD CYCKU.TY TO MOŻESZ POMYŚLEĆ O NASZEJ TRADYCJI.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez CzArNe*KoRoNkOvE 2003-11-19, 1:08 am

"Trzecia liga jest dla takich wlasnie jak Swornica, niech sie wstydza kluby z tradycjami , ze musza grac z nimi w tej lidze. Widac tradycja to nie wszystko i trzeba odp......c chale w 3 lidze .Powodzenia w awansach (chyba nie rychlych,a moze kupionych:))"
Hm wiesz co Ci powiem jak sie nie znasz troszke na histori to nic nie pisz"....Widac tradycja to nie wszystko i trzeba odp......c chale w 3 lidze"W sumie wydaje mi sie ze Zagłebie spadło z powodu problemow finansowych a nie dlatego ze zle grali...
Ja nie mam nic do Swornicy mimo ze jako smieszni mi sie to kojarzy...
Ale wiesz jak ty oraz inni "wielcy hoolsi" z Czarnowąsów (nie wiem jak sie odmienia ta nazwe) macie pisac takie komentarze typu "Zagłebie sie zesrało" itp to sobie odpuscie to wy odpierd*la**acie chałe i to na forum pokazujac swoja druzyne od strony ... Jaka tu widac...
CzArNe*KoRoNkOvE

Postprzez G@L@ 2003-11-19, 2:20 pm

Osobiśćie do Swornicy nie mam nic :) Niech sobie grają w tej III Lidze (oczywiście jak nie spodną :D :D ) . To my musimy awansować do II :!: :!:
G@L@

Postprzez slawojka 2003-11-20, 2:18 pm

Dziwię się że ktoś tu wogóle zagląda do tego tematu, sam zajrzałem, bo widzę że sporo postów tu się pokazało. Czytając zwłaszcza wypowiedzi tych z prowincji Opola, tym bardziej nabieram przekonania, że nie są we właściwym miejscu - conajmniej 2 klasy niżej to szczyt ich ambicji!
A z drugiej strony chwała im za zwycięstwo z Odrą i remis z Chrobrym
slawojka

jak to u nas zwykle... inni źli, głupi i nienawistni

Postprzez Blajpios 2003-11-20, 8:59 pm

Pojawia się temat wyjazdu z Zagłębia do Turynu: gwałtu, rety, znów nas chcą oszukać, zabiorą piłkarzy, nieuczciwi, oszukują przy słowie wymiana (o ile je użyli?). Kiedy jednak gdzie indziej podpiszą umowę, to znów nas oszukali, chcą być lepsi, Włosi nie chcą skorzystać ze współpracy z nami i zrobić nam dobrze! No a przy tym, oczywiście dobrze przy okazji zwyzywać kogoś innego, poniżyć, wyśmiać, słowem podleczyć swoje kompleksy i mieć wrażenie swej wielkości, nieważne że ośmieszające nas czy niszczące jakiś wymiar porozumienia z innymi ludźmi. Oczywiście, że jest to jednostronne przedstawienie sosnowiecko-kibicowskiej prawdy. Może jednak warte zastanowienia a nawet jakiejś zmiany?
Blajpios

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna