22.10.2003 - Puchar Polski w Kromołowie ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

22.10.2003 - Puchar Polski w Kromołowie ...

Postprzez ^m@rcin^ 2003-10-02, 5:51 pm

W tym roku o nas nie zapomnieli 22 Zagłębie gra PP ze Zrodlem Kromolow ktos wie gdzie to jest ??

Ciekawy wyjazd :lol: szkoda ,ze to sroda nie wiem czy sie urwe z zajec :( Bo mecz o 15.

1/4 finału - 22 października godz. 15.00
Sarmacja Będzin - MKS Sławków
Unia Ząbkowice - Unia Strzemieszyce
Victoria Jaworzno - Czarni Sosnowiec
Ĺšródło II Kromołów - Zagłębie Sosnowiec
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Zrodlo Fans Hooligans 2003-10-02, 6:20 pm

Kromolow znajduje sie tuz za Zawierciem. Boisko to po prostu klepisko a widok pasacej sie krowy na nim nie jest niczym niezwyklym. Przynajmniej tak bylo pare lat temu. Teraz pierwsza druzyna Zrodla gra w 4 lidze wiec niemozliwym wydaje sie aby nadal tam rozgrywala swoje mecze.. no nic na pewno szykuje sie ciekawa oldskulowa eskapada :lol:
Zrodlo Fans Hooligans

Postprzez Gość 2003-10-02, 6:46 pm

k***a dalej nie można było?? Ja mogę się urwać nawet ze wszystkich zajęć tylko niech ktoś da znać czy jedzie i czym jedzie. Bo z tego co wiem to jedynym transportem (poza autem) jest pociąg do Zawiercia i potem jakaś lokalna komunikacja.

Spróbuję się coś dowiedzieć ale sam nie pojadę. Niech się zgłaszają chętni.
Gość

Postprzez grzechu 2003-10-02, 6:50 pm

Z Zawiercia jest troche PKSów do Kromolowa pewnie.
grzechu

Postprzez Soyer 2003-10-02, 7:09 pm

Morpheus napisał(a):k***a dalej nie można było??.

Daleko jak cholera. Przesadzasz
Soyer
Moderator

Postprzez Gość 2003-10-02, 7:18 pm

Soyer jak na ten poziom rozgrywek i dla kogoś kto nie ma bryki :lol: to daleko. Biorąc jeszcze pod uwagę środek tygodnia. :lol:

Poza tym o wiele chodziło mi też o zależność między odległością, a atrakcyjnością :) Uważam że o wiele atrakcyjniejsze wyjazdy byłyby np. na Sarmację czy do Sławkowa, a tak? Dość że pod Zawiercie trzeba jechać to jeszcze gramy z rezerwami, które nasze rezerwy rozniosły w puch.

A ja liczyłem że to będzie jakiś super mecz ;)
Gość

Postprzez Sadek 2003-10-02, 8:14 pm

Hehe w moje urodziny :D
Sadek
dj. transfer

Postprzez Wally 2003-10-02, 8:26 pm

Ja byłbym chętny na ten wyjazd.Lekcje koncze o 12:50.W domu ok.13:20. Żeby ten mecz choć troche był później.Ale jesli dojdzie co,do czego to jade :!:
Wally

Postprzez Gość 2003-10-02, 8:35 pm

pozniej nie moze byc bo co z latarkami beda biegac ?
Gość

Postprzez _sZaDi_ 2003-10-03, 6:54 am

czy to nie tam cks czeladz dostal wpierdol od wiesniakow? czy to byly kroczyce bo zawsze mi sie myli..
_sZaDi_

Postprzez Wally 2003-10-03, 11:46 am

Mam kumpla w klasie,który jest z Czeladzi.Jak mu powiedziałem o tym,że jade to mi wspominał,że Czeladź własnie tam została obita :? Szykujemy sie na wyjazd :D Narazie jestem w kontakcie z Morpheusem i chyba sie wybierzemy na tą wioskę.Kto jeszcze chetny :?:
Wally

Postprzez Zrodlo Fans Hooligans 2003-10-03, 12:37 pm

Szadi a nie masz na mysli przypadkiem meczu Huragan Kocikowa - Gornik Piaski gdzie ktos oberwal tluczkiem do miesa w łeb?? :lol: :lol:
Zrodlo Fans Hooligans

Postprzez adzime 2003-10-03, 7:22 pm

jJa tam środe mam wolną i napewno się wybiore. Hmmmm całkiem egzotyczny wyjazd.
adzime
Adventure Group

Postprzez krzysiu 2003-10-03, 8:19 pm

Morpheus napisał(a):<ciach> Uważam że o wiele atrakcyjniejsze wyjazdy byłyby np. na Sarmację czy do Sławkowa, a tak? Dość że pod Zawiercie trzeba jechać to jeszcze gramy z rezerwami, które nasze rezerwy rozniosły w puch.

A ja liczyłem że to będzie jakiś super mecz ;)

i tu sie mylisz kolego Morpheus. Sytuacja wyglada tak ze to jest pierwsza druzyna Zrodla, a tylk nazywa sie Zrodlo II. W pierwszej druzynie nie mogli grac gracze, ktorzy grali w rezerwach we wczesniejszych rundach PP wiec w pierwszej graly rezerwy, a w rezerwach grali gracze z podstawowego skladu.

Ponizej opisy meczy 1/8 PP. Nie wiem tylko czemu redaktor W.W. pisząc ten artykuł zapomniał o Czarnych Sosnowiec.

Trzy nasze drużyny, w tym broniąca Pucharu Podokręgu Zapora Przeczyce, rozstały się w środę z rozgrywkami Pucharu Polski. Przez czwartą rundę eliminacyjną zdołali przebrnąć tylko piłkarze Sarmacji Będzin i MKS Sławków.

Sarmacja nie zawiodła
Nie najlepiej ostatnio spisujący się w lidze (dwa remisy i porażka) piłkarze Sarmacji Będzin nie mieli problemów z pokonaniem 3:0 Ciężkowianki Jaworzno. Podopieczni Zdzisława Mańki od początku uzyskali sporą przewagę. Pojedynki sam na sam z bramkarzem gospodarzy przegrywali jednak Damian Koch i Robert Będkowski. W 34 min. po dośrodkowaniu Damiana Kocha futbolówkę w siatce umieścił Miłosz Miśkiewicz.
Ambitnie grający gospodarze dwa razy stawali przed szansą na wyrównanie. Na posterunku był jednak Robert Stanek.
Druga połowa rozpoczęła się od przestrzelonej "setki" Damiana Kocha. Chwilę później daleki cross Mariusza Liszki wykorzystał jednak Grzegorz Koch, a w 55 min. losy pojedynku przypieczętował Damian Koch. Później będziński napastnik dwa razy skiksował mając przed sobą jedynie golkipera Ciężkowianki.
* Ciężkowianka Jaworzno - Sarmacja Będzin 0:3 (0:1). Bramki: 0:1 Miśkiewicz (34 min.), 0:2 G. Koch (53 min.), 0:3 D. Koch (55 min.).
Byli blisko
Górnik Piaski bardzo długo utrzymywał bezbramkowy remis w pojedynku z występującą w IV-ligowym składzie drugą drużyną Ĺšródła Kromołów. Podopieczni Bogdana Szadkowskiego wprawdzie zdecydowanie przeważali (zwłaszcza w pierwszej połowie), ale nie potrafili stworzyć klarownych sytuacji strzeleckich. Jedyna bramka meczu padła w 85 min. Po dośrodkowaniu Krzysztofa Andrzejewskiego z piłką minął się Paweł Sadowski, rezerwowy bramkarz Górnika, a zamykający akcję Marcin Szemla głową umieścił piłkę w siatce.
Chwilę później bliski wyrównania był Krzysztof Gorgoń. Mając przed sobą jedynie Grzegorza Harasiuka nie trafił z 11 m w bramkę.
* Górnik Piaski - Ĺšródło II Kromołów 0:1 (0:0). Bramki: 0:1 Szemla (85 min.).
Lider na kolanach
Piłkarze przeczyckiej Zapory nie obronią Pucharu Podokręgu ŚlZPN. Podopieczni Romana Miszczaka nie mieli w środę wiele do powiedzenia na boisku w Ząbkowicach, przegrywając 1:5. Gospodarze w połowie meczu prowadzili 2:0 po celnych strzałach Marcina Ćwieląga. Tuż po wznowieniu gry podwyższył wynik Robert Kobyliński. Faworyzowani goście zdołali jeszcze odpowiedzieć trafieniem z dystansu (błąd popełnił Tomasz Bonczek, rezerwowy bramkarz Unii), ale gole Marcina Ćwieląga i Roberta Kobylińskiego przypieczętowały zwycięstwo ząbkowiczan.
* Unia Ząbkowice - Zapora Przeczyce 5:1 (2:0). Bramki: 1:0 Ćwieląg (23 min.), 2:0 Ćwieląg (35 min.), 3:0 Kobyliński (50 min.), 3:1 Syncerz (52 min.), 4:1 Ćwieląg (65 min.), 5:1 Kobyliński (78 min.).
Potwierdzili klasę
Kiepsko rozpoczęli pojedynek w Rogoźniku piłkarze MKS Sławków, tracąc bramkę po niecałym kwadransie gry. Później podopieczni Czesława Miki, mimo braku w składzie kilku podstawowych graczy, przejęli inicjatywę na boisku. Wyrównał w 22 min. Andrzej Ziętek, a jeszcze przed przerwą lider objął prowadzenie po strzale Artura Szostaka. Gdy w 50 min. na murawie pojawili się Sławomir Chodor i Adrian Kardaś przewaga szybko wzrosła do trzech bramek i losy meczu były rozstrzygnięte. Wynik ustalili młodzieżowcy strzelając dwa kolejne gole.
* Cyklon Rogoźnik - MKS Sławków 1:6 (1:2). Bramki: 1:0 Rogowski (12 min.), 1:1 Ziętek (22 min.), 1:2 Szostak (32 min.), 1:3 Szostak (50 min.), 1:4 Chodor (58 min.), 1:5 Kaim (70 min.), 1:6 Jajeśniak (79 min.).
(wow)
-
Dziennik Zachodni
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Postprzez Sony 2003-10-03, 10:55 pm

z Zawiercia do Krmołowa jeżdżą też miejskie autobusy ale myśle że jak ktoś chce jechać to najlepiej autem
Sony

Następna strona

Powrót do Kibice