przez PaprykarZ19 2007-11-26, 3:09 pm
Już trochę ochłonąłem, choć cały czas żyję tym meczem. Piękne widowisko mieliśmy wczoraj okazję oglądać na Ludowym! Za co bardzo dziękuję naszym piłkarzom, bo widać było jak bardzo się starają, że im zależy na zwycięstwie! Chyba nigdy jeszcze nie widziałem tak dobrze grającego Zagłębia i to w meczu z wielką Wisłą! Ogólnie cała drużyna zagrała dobry mecz, choć Marcin Folc wg mnie mógł pokazać więcej. Szkoda, że Kaliciakowi się coś stało(wiadomo co?) i w końcówce nie mógł grać na stówe, bo grał bardzo dobrze. Berliński rządził w środku, Sławek kilka razy zgubił zwodem reprezentantów Polski, Bednar co chwilę gonił Clebera(jak dla mnie za bardzo caniaczył na tym boisku,jakby był u siebie..chyba nie darzył naszych zbytnim szacunkiem..aktor:|) czy Głowackiego,Dawid i Arek ładnie współpracowali na prawym skrzydle, no możnaby wszystkich po kolei chwalić ;D Bardzo szkoda tej bramki na 2:1,to nie powinno mieć miejsca!Bramka niestety wg mnie idzie na konto Adama,grał bardzo dobrze ale jak wychodzi do centry to musi ja wypiastkowac chociaz kurde : ( Choć obrońcy też się nie popisali. W konsekwencji tej bramki poszła kolejna i skończyło się 1:3. A mogło być zupełnie inaczej, bo Bagnicki miał okazję, Oziębała, ogólnie w drugiej połowie dużo zamieszania robiliśmy pod bramką Wisły i jak widać nie taki wilk straszny jak go malują! Jeżeli nasi będą w kolejnych meczach grać z takim zaangażowaniem, to z optymizmem będę patrzył w przyszłość. Więc chłopaki jak widać potrafimy dobrze grać i stać nas na korzystne wyniki, nawet z drużynami z czołówki!
Co do tych opon, to żenujące zachowanie tych osób, szkoda, że na prakinu nie ma(?) monitoringu.. A Basałajem się nie przejmujcie, bo to krakus i kibic Wisły więc to jego marne przemówienie raczej nie było rzetelną pracą dziennikarską... Olać go sikiem prostym.
Odnośnie murawy to jest ktoś w stanie mi odpowiedzieć jak to w końcu jest z tym drenażem u nas? Nie zainstalowali go czy nie podłączyli w pośpiechu? Bo różne wersje w mediach się pojawiają...?
Do boju Zagłębie! Z Lechem jak najbardziej możemy powalczyć o punkty!