Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
krzkra napisał(a):Sosnowiecka "gościnność"
Duże kłopoty z powrotem z Sosnowca do Krakowa będą mieli wszyscy przedstawiciele krakowskich mediów i władz naszego klubu. Przecięte zostały opony wszystkich samochodów na krakowskich numerach rejestracyjnych, które stały na klubowym parkingu!
Na parking skierował wcześniej gości z Krakowa rzecznik prasowy Zagłębia Sosnowiec. Były tak "wspaniale" chronione, że ich uszkodzonych zostało większość opon wszystkich krakowskich pojazów. Problem z powrotem będą mieli m.in. dziennikarze "Gazety Krakowskiej", "Dziennika Polskiego", "Przeglądu Sportowego", "Faktu", agencji ASInfo, przedstawiciele biura prasowego Wisły i nasza redakcja...
HAMSTWO SOSNOWIEC!!!!
Jeśli nasi zawodnicy tak będą grać zawsze to z Lechem możemy się pokusić o punkty (Lech słabiej gra na wyjazdach), a z Odrą o zwycięstwo. DZIĘKUJĘ ZA AMBICJĘ I ZA WALKĘ!!
krzkra napisał(a):dziejus czasami aby zauważyć pewna rzecz to trzeba ja zmienić tak aby zwracała uwagę!!!
I to dzaiała bo zauważyłeś to HAMSTWO!!!
Notka jest z wislakrakow.com!!!
Przykro mi ale dalej HAMSTWO takie zachowanie!
mario999 napisał(a):kaliciak-Wisla 1-3. to co zrobil przy 2 i 3 bramce mistrzostwo swiata. a ta zmiana skrzypek-szatan juz wogole niezrozumiala
krzkra napisał(a):dziejus czasami aby zauważyć pewna rzecz to trzeba ja zmienić tak aby zwracała uwagę!!!
I to dzaiała bo zauważyłeś to HAMSTWO!!!
Notka jest z wislakrakow.com!!!
Przykro mi ale dalej HAMSTWO takie zachowanie!
Kangur napisał(a):Bagnicki, Berliński bardzo słabo, Folc też taki jakiś niemrawy. Ogólnie zagrali nawet ładnie. Podobała mi się gra Bednara i Kłoda też dużo biegał. Szkoda przegranej w końcówce, bo mogliśmy to zremisować, a nawet wygrać. Aha i dobra zmiana Folc -> Ozi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack