przez PaprykarZ19 2007-10-27, 9:33 pm
Wkurza mnie to ciągłe powtarzanie niektórych osób o tym, że będziemy mieć najnowocześniejszy stadion w 3lidze. Po pierwsze jeszcze tam nie jesteśmy(choć widać wyniki jakie mamy..), a po drugie jak choćby Łęczna czy KSZO nie awansują,bądź spadną to będą miały lepsze! Ludowy nigdy nie będzie nowoczesny, bo został wybudowany przeszło pół wieku temu, chyba że zostałby gruntownie zmodernizowany,ale raczej to nie byłoby opłacalne z ekonomicznego pkt. widzenia...
Co do meczu, to z relacji internetowej wynika, że głównie się broniliśmy, w końcówce meczu nawet nie potrafili wymienić między sobą kilku podań,pograć na czas, wciągnąć Lubinian na własną i połowę i szybko zaatakować, tylko wybijanie na oślep. Trzeba szanować gałę, niech się przeciwnik męczy, ale łatwo się mówi..
Wiadomo, że jesteśmy słabsi personalnie, ale w takich sytuacjach trzeba walczyć na boisku z całych sił, grając z sercem(to miało miejsce) i dodatkowo mieć szczęście. My tego szczęścia od początku sezonu nie mamy. Jak patrzyłem na skróty zeszłotygodniowego mecz Jagi z Lubinem to nie mogłem się nadziwić, że zremisowali.. Szkoda, ehh...
Mam nadzieję,że koledzy z serwisu 100% podzielą się z nami tym co zaobserwowali w Lubinie.