Zagłębie Sosnowiec Korona Kielce 19.10.2007

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez cezarro 2007-10-19, 8:15 pm

peterrabit3 napisał(a):
cezarro napisał(a):Grunt ze trener robi kawał dobrej roboty i ma poparcie zarządu Reszta jest nie wazna :D

Oczywiscie...trener jest naj naj i nie wypowiadaj sie na tym forum zle na temat trenerzyny bo mozesz dostac ostrzezenie:}
Rece opadaja....Jestesmy posmiewiskiem.....Z czym Polonia jest lepsza od nas ze potrafi sprawiac niespodzianki??????
Skladu pewnie duzo lepszego nie majÄ… ale moze jakas charyzma trenerska???
Zartoalem.... Jurek Kowalik trenerze nasz gdzie ty masz twarz??????????

Dzieki za ostrzezenie nie wiedziałem ze jest tak ostro hehe
Pozdrawiam
cezarro

Postprzez AjriSSS 2007-10-19, 8:19 pm

[quote="cezarro"]Zmień sobie nicka na wiesniak bo ci do twarzy z tym nickiem Ty super optymisto Ty napewno pisesz z Wodzisławia i oglądasz mecz na zywo Wszyscy są zli tylko Zagłebie gra zajebiscie Nikt poza toba niezna sie na piłce[/qu

Ty mega póldebilu na pewno widziałeś jak źle grali. 3:2 z Koroną w dziesiątke to faktycznie wstyd i hańba. Idź doić pisiory kolegom.
AjriSSS

Postprzez cezarro 2007-10-19, 8:23 pm

Wiesz jak głupi sie urodziłes tak głupi umrzesz I skrańcuj bajere bo juz mnie meczysz
cezarro

Postprzez peterrabit3 2007-10-19, 8:23 pm

Do Ajrisssssssssspier.....
Nie znasz sie na niczym i proponuje zajac sie rowniez lekcjami jezyka polskiego.....
peterrabit3

Postprzez emdżej 2007-10-19, 8:24 pm

Nie przesadzajcie. Za wyrażanie własnej opinii nikt ostrzeżenia nie dostanie. Tylko za brak kultury w tym wyrażaniu.

P.S. Besztajcie się prywatnie jak już musicie
Ostatnio edytowano 2007-10-19, 8:26 pm przez emdżej, łącznie edytowano 1 raz
emdżej

Postprzez AjriSSS 2007-10-19, 8:25 pm

cezarro napisał(a):Wiesz jak głupi sie urodziłes tak głupi umrzesz I skrańcuj bajere bo juz mnie meczysz

Jakby co to możesz kibicować Polonii Bytom lub Ruchowi. Oni mają "wyniki"

[ Dodano: 19-10-2007, 9:26 ]
peterrabit3 napisał(a):Do Ajrisssssssssspier.....
Nie znasz sie na niczym i proponuje zajac sie rowniez lekcjami jezyka polskiego.....

Ty siÄ™ znasz na wszystkim. Na pewno.
AjriSSS

Postprzez cezarro 2007-10-19, 8:32 pm

Zawsze bede kochał Zagłebie Tylko boli mnie to co sie teraz dzieje z naszym ukochanym klubem Wybacz ale nie siedze przed monitorem tylko w miare mozliwosci jezde na mecze Musialbym byc debilem zeby powiedziec ze wszystko jest ok
cezarro

Postprzez AjriSSS 2007-10-19, 8:34 pm

emdżej napisał(a):Nie przesadzajcie. Za wyrażanie własnej opinii nikt ostrzeżenia nie dostanie. Tylko za brak kultury w tym wyrażaniu.

P.S. Besztajcie się prywatnie jak już musicie

Przepraszam za rozmywanie. Chodzi mi tylko o to że zawsze się będzie we mnie gotować jak usłysze wypowiedzi typu "jak zwykle przegrali" " Kowalik spier..." Mamy taką sytuację w klubie jaką mamy i naprawdę potrzeba zarządu z "jajami" żeby to ogarnąć. Z zewnątrz pewne decyzje wydają się dziwne i nieprzemyślane, ale nikt z nas nie wie dokładnie co się dzieje w klubie. Jakie są relacje na linii Zarząd - Właściciel - Trener - Zawodnicy. Więc pochopne osądy życiowych nieudaczników potrafiących tylko narzekać po prostu są śmieszne. Chyba że wolicie powrotu "starego" i oklaskiwania meczy których wynik pewni ludzie już znają przed pierwszym gwizdkiem.

Idzie nowe. Rodzi się w bólach. Ale warto czasem pocierpieć...
AjriSSS

Postprzez Klara Veritas 2007-10-19, 8:51 pm

Cóż kolejny wpierdol :-/ Chyba wariant oszczędnościowy o jakim mówi sie od dawna zacznie już niedługo obowiązywać...punktów możemy jedynie szukać w meczu z Widzewem...bo z Bełchatowem, Lubinem czy Wisła można tylko oczekiwać, ile bramek nam strzelą...10 razem..?
Klara Veritas

Postprzez cezarro 2007-10-19, 9:05 pm

Klara grunt że wszyscy są optymistami amy żyjemy realnie!!!
cezarro

Postprzez martin_101 2007-10-19, 9:21 pm

Klara Veritas napisał(a):Cóż kolejny wpierdol

Nie, to pierwszy mecz w którym widać, że piłkarzom chce się grać. Grając cały mecz w dziesiątkę przeciwko Koronie i uzyskując taki wynik nie można powiedzieć, że było jak do tej pory.
Mnie cieszy jedna rzecz: Zagłębie strzeliło dwie bramki trzeciej sile OE (teraz, znając wynik Legii to chyba już drugiej) bo wcześniej to było z tą skutecznośćią makabrycznie słabo. Dalej nie jest najlepiej ale najważniejsze to zdobyć jak największą ilość punktów tej rundzie bo ewentualni rywale uciekają.
Trzeba być realistą i przyznać, że jeżeli w przerwie zimowej Zagłębie nie wzmocni składu tragedia stanie się faktem. Nie ma co liczyć na zielony stolik tylko na grę gwarantującą punkty ligowe. A tego obecny skład Zagłębia absolutnie nie gwarantuje. Dlatego uważam, że po rundzie jesiennej właściciel i zarząd klubu powinien podjąć takie starania, żeby do klubu dołączyli piłkarze, którzy pomogą Zagłębiu wywalczyć miejsce poza strefą spadkową. Czasu mają sporo.
martin_101

Postprzez sanhedryn_zla 2007-10-19, 9:35 pm

mecz, jak mecz, zawodnicy pokazali ze nawet w 10 jak chca to potrafia walczyc, nie wiem jak to wygladalo, bo nie bylem na meczu, ale po wyniku i czytajac relacje z drugiej polowy mozna wywnioskowac ze walczyli.
co do niektorych postow "znawcow" i "fachowcow" po kazdym meczu narzekacie, narzekacie na jednego drugiego i trzeciego, narzekacie ze kogos wypieprzaja z druzyny, ale niech jeden z drugim przeczyta wszystkie swoje posty ilu by teraz zostalo zawodnikow w naszej druzynie gdybys to wlasnie TY byl trenerem? po kazdym meczu piszecie tylko ze tego a tego sie pozbyc, a gdy sie pozbywaja kogos kto nawet sie nie lapie do skladu to zle:/... ehhh banda"fachowcow", najpierw popatrzcie na siebie i zadajcie sobie pytanie jak sobie z wlasnym zyciem radzicie i jak sie wam powodzi a pozniej zagladajcie komus , bo podejrzewam ze polowa z was pracuje za 800zl. i ledwo wiarze koniec z koncem znawcy-teoretyki
zmiencie ta swoja pieprzona wiecznie narzekajaca mentalnosc
pozdrawiam bez odbioru dla napinaczy
sanhedryn_zla

r

Postprzez 24abek 2007-10-19, 9:38 pm

szmaciarze i tyle w temacie ... to jest gra na poziomie proby walki o awans do 1 ligi ..tak jest jak sie wchodzi z 4 miejsca
24abek

Postprzez Robson_2006sc 2007-10-19, 9:57 pm

ja napisze tylko 1 : ten mecz mi sie podobal

hehe a na forum jak zwykle stala ekipa piknikow co w zyciu na meczu nie byli i wyrazaja swoje opinie o zawodnikach ktorych w zyciu na oczy nie widzieli hehe wiecie dobrze o kogo mi chodzi
Robson_2006sc

Postprzez Uruk 2007-10-19, 10:01 pm

Grają tak jak potrafią, a że umiejętności niewielkie stąd takie wyniki. Jedno czego dziś nie można im było odmówić to zaangażowania i determinacji. Pomimo fatalnego początku (czerwona kartka dla Adżema w 3 minucie) chłopaki nie odpuścili i starali sie uzyskać do końca korzystny rezultat. Zapowiadało się na pogrom, a skończyło minimalną porażką.
Szczególne słowa uznania dla Oziębały, który swoim wejściem na boisko dał sygnał dla reszty zespołu do ataku.
Panie trenerze szkoda trzymać chłopaka na ławce, a lansowac przecietniaków.
Uruk

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników