Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
chrisstoph27 napisał(a):Ja prawdopodobnie pojadę samochodem, mam propozycje - jeśli więcej osób bedzie jechać samochodami, spotkajmy się na jakims parkingu w sosnowcu i pojedźmy wszyscy razem do kielc. Zawsze mogłbym kogos zabrac, mozna sie gdzies zatrzymac po drodze, bedzie ciekawiej, niz podróz samemu . Zróbmy taki Konwój. Co wy na to.
chrisstoph27 napisał(a):Ja prawdopodobnie pojadę samochodem, mam propozycje - jeśli więcej osób bedzie jechać samochodami, spotkajmy się na jakims parkingu w sosnowcu i pojedźmy wszyscy razem do kielc. Zawsze mogłbym kogos zabrac, mozna sie gdzies zatrzymac po drodze, bedzie ciekawiej, niz podróz samemu . Zróbmy taki Konwój. Co wy na to.
vcr pogoń napisał(a):a tak cudnie prezentuja sie maszty....szkoda ze leżą obok Ludowego a nie sa juz wkopane. w naszą ziemie:)
pzdr
Smazu napisał(a):1.Sosnowiec Główny-Wodzisław Śląski 19.10.07 odj 15:49 przyj 17:56
2.Sosnowiec Główny-Wodzisław Śląski 19.10.07 odj 17:28 przyj 19:45
Wg. mnie 2. już nie ważny...
:diabelek: :diabelek: :diabelek:sebi17577 napisał(a):w klubie powiedzieli mi że miasto nie organizuje pociągu i że dojazd na własną rękę :567: :567: :567:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników