rossoneri napisał(a):tak juz powinno b yc do konca rundy szybko ,milo i przyjemnie ,ale fajnie jest w OE super ,ale radosc ,mysle, ze wreszcie wielu tutaj oszalalych fanow jest szczesliwych, ja tez sie ciesze z ich szczescia , brawo Zaglebie nie wazne, ze jestesmy dostarczycielami punktow , ze jestesmy slabi jak nigdy ,wazne ze gramy w OE i ze kibice sa szczesliwi, no bo przeciez na dobre i na zle ,dlaczego mamy sie przejmowac gra i wynikami to nie wazne,wazne ze Robson jakis tam jest szczesliwy i jemu podobni
[ Dodano: 06-10-2007, 7:43 ]
jedno mnie tylko zastanawia jak dlugo jeszcze ten trener niedojda bedzie prowadzil nasze Zaglebie jego kombinacje ze swoimi zawodnikami bawia mnie do lez gra drewniak Bagnicki a szybcy Prymula i Oziebala nie dostaja szansy pcha wolnego Kaliciaka a czemu nie gra GAwecki na lewej obronie dlaczego gra bezproduktywny Berensztajn a nie PAch a juz w Bednar to chyba moze robic co chce i tak bedzie gral a jest tak slaby ze w ME niczym sie nie wyroznia Panie Kowalik daj Pan sobie spokoj i odejdz sam
pewnie ze sie ciesze wyjazdy na poziomie nowe stadiony nowe przezycia co Ty mozesz pikniku wiedziec jak Ty jeszcze na meczu nie byles dla Ciebie mecz sie konczy na relacji live.A do tych co zwalniają Kowalika. Gdzie byliscie podczas meczu? widzieliscie wogole mecz? czym Kowalik zawalil moze mi napisze znawca internetowy jakis
p.s takiej radosci po bramkach na 1-0 i 2-1 skakania po sektorze,lataniu napinaniu sie na Gornik dawno nie bylo
doping tez na poziomie lepszy niz Kornika