przez Snow Patrol 2007-09-21, 9:36 pm
Dobry mecz, myślę że o kryzysie już nie ma mowy. Jasne że i ten mecz mógł się inaczej skończyć i następny będzie trudny ale różnica w poziomie gry w porównaniu z początkiem sezonu jest ogromna. Chłopcy dzisiaj dali z siebie wszystko i już za to wielkie brawa a że wygrali to naprawdę cudownie. Jawa dzisiaj bronił kapitalnie. Obaj bramkarze zresztą pokazali się z dobrej strony. Mówiąc szczerze Tychy mi się mniej podobały w ataku niż Podhale(tzn. przez dwie tercje) ale nieźle grają w obronie. No i to co być może najważniejsze.....nie wiem czy muszę się rozpisywać więc napisze tylko jedno słowo....Teddy:) Co do Rutka to "koń jaki jest kazdy widzi", gra słabo ale dzisiaj bym przypomniał że zaliczył asystę. To był taki mecz z punktami na krawędzi. Można się tylko cieszyć że spadły na naszą stronę. Co do dopingu ok, co do wolnych miejsc hmmmm chyba zawsze będą bo po prostu z najniższych miejsc to chyba nic nie widać, mnie zresztą zawsze żal wszystkich siedzących bo sobie ograniczają widoczność:) a gdyby ludzie stojący zajęli wolne miejsca to by ich wiele nie było. Szkoda, że w niedzielę będzie jeszcze mniej ludzi, ale każdy kto nie jedzie do Wodzisławia musi się stawić na Zimowym!