Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez dziejus 2007-09-18, 9:13 pm

Wydaje mi sie ze z dwojki Kopyl,Jaszczyk najlepszy bylby Grzegorz Kurdziel.Co do pana Szatana-jego cyrk,jego malpy.Chociaz w tym przypadku gore wziely urazone ambicje i brak wyczucia.Podobnie jak z tym Brazylijczykiem [chyba Ribac]ktory z latwoscia znalazl miejsce w LKS-ie ale tu z kolei uklon w strone pana Baczynskiego.Placimy frycowe na kazdym polu dzialania.
dziejus

Postprzez Gilardino 2007-09-19, 12:13 am

A bramkarzy ostatnio dobrych widziałem w Spiżu etc. ...ponoć mają kartę na łapie...

Taki sobie żart, a co mi...
Gilardino

Postprzez Fan 2007-09-19, 9:00 am

Zastanawiajace jest tylko jedno. Po jakiego chuja kontraktowac takiego Kopyla gdy przychodzi nim grac to Kowalik macha lapami. No k***a istna samowolka tam panuje. Sami sobie robia gowno i to smierdzace. Parodia.
Fan
Working Class

Postprzez sosnowiczanin ! 2007-10-05, 5:07 pm

Mnie natomiast zastanawia dlaczego Krzysztof Kazimierczak zamiast bądź co bądź I ligowego klubu wybrał 4 ligowy klub z Anglii , o którym gdyby nie Fifa to nikt by nie słyszał !

Poza tym jakie tam ma warunki , czy porównywalne do tych Sosnowieckich ?
Dlaczego nie powalczyliśmy o niego , przecież nic nam nie szkodziło a teraz mielibyśmy pewnego obrońcę na lewą stronę !!!

Uważam , że to kolejny duży błąd zarządu Klubu i po prostu brak inicjatywy cz też zarząd przegapił kolejną okazję na wzmocnienie składu !!!
sosnowiczanin !

Postprzez emdżej 2007-10-10, 10:57 am

SuperExpress napisał(a):Ten sezon zaczął się pechowo dla Grzegorza Kmiecika. Najpierw został zawieszony, teraz leczy kontuzję! - Chciałbym, aby Wisła Kraków w końcu mnie sprzedała! – mówi.
Kibice Zagłębia liczyli, że będzie postrachem ligowych bramkarzy. Na razie Grzegorz Kmiecik na koncie ma tylko jedno trafienie. Gola zdobył w pierwszej kolejce w meczu z Lechem w Poznaniu (2:4).

- Przede wszystkim chciałbym w jednym klubie grać dłużej niż jeden sezon. Miałem nadzieję, że zadomowię się w Łodzi, ale niestety działacze ŁKS-u nie dogadali się z Wisłą Kraków w sprawie transferu. Tym samym byłem tam rok i później musiałem szukać nowego klubu. Z Wisłą kontrakt wiąże mnie do czerwca 2009 roku. Mam nadzieję, że działacze z Krakowa wcześniej gdzieś mnie sprzedadzą. W innym razie będę tak "krążył" po lidze jeszcze następny sezon. Przyznam szczerze, że o niczym innym nie marzę, jak o tym, by gdzieś zakotwiczyć na dwa, trzy lata. Wtedy będę się mógł sprawdzić i pokazać, na co mnie stać – dodał.
emdżej

Postprzez Raul75 2007-10-15, 10:05 pm

Kmiecik sie spodobał wszystkim na początku ale im dalej w las... Nistety ale napastnika rozlicza się ze skuteczności a tu lipa. Mam tylko nadzieję, że chłopak się pokaże po kontuzji. A czy ktoś wie, która to ręka? Bo może kieliszka teraz nie może trzymać...
Raul75

Postprzez dziejus 2007-10-16, 5:14 pm

Na dzisiejszym treningu nie bylo Bialka i Prymuli.Tzn.Prymula byl ale w "cywilu".Z tego co wiem-nie sa chorzy i nie narzekaja na kontuzje.Z ME tez nie trenowali.Co to moze oznaczac????
dziejus

Postprzez damian_2006 2007-10-16, 5:32 pm

Oby to oznaczalo ze tych pseudo pilkarzy niezobaczymy juz na murawie w nazsych barwach.Niech Prymula idzie do Lecha haha
damian_2006

Postprzez cezarro 2007-10-16, 7:39 pm

No to faktycznie zajebisty dill za Peskovica wzieli Białka i odrazu go pognają Tym klubem zarządzaja eksperci!!!!
cezarro

Postprzez emdżej 2007-10-17, 9:20 am

Sosnowiczanie ciągle tkwią w kryzysie, a trener Jerzy Kowalik postanowił usunąć ze składu Jarosława Białka i Krystiana Prymulę.

- Podczas pobytu na stażu we Francji przemyślałem parę spraw. Przeprowadziliśmy z zespołem męskie rozmowy. Białek i Prymula mieli swoją szansę, ale jej nie wykorzystali - mówi Kowalik, a prezes Leszek Baczyński dodaje: - Te dwa nazwiska trener przedstawił zarządowi. Będziemy jeszcze rozmawiać z tymi zawodnikami. Raczej nie ma mowy o przesunięciu ich do zespołu Młodej Ekstraklasy, skończy się na rozwiązaniu kontraktów. Po co mamy trzymać piłkarzy, których nie chce trener?

Źródło: Dziennik Zachodni
emdżej

Postprzez Przemek26 2007-10-17, 10:16 am

emdżej napisał(a):
Sosnowiczanie ciągle tkwią w kryzysie, a trener Jerzy Kowalik postanowił usunąć ze składu Jarosława Białka i Krystiana Prymulę.

- Podczas pobytu na stażu we Francji przemyślałem parę spraw. Przeprowadziliśmy z zespołem męskie rozmowy. Białek i Prymula mieli swoją szansę, ale jej nie wykorzystali - mówi Kowalik, a prezes Leszek Baczyński dodaje: - Te dwa nazwiska trener przedstawił zarządowi. Będziemy jeszcze rozmawiać z tymi zawodnikami. Raczej nie ma mowy o przesunięciu ich do zespołu Młodej Ekstraklasy, skończy się na rozwiązaniu kontraktów. Po co mamy trzymać piłkarzy, których nie chce trener?

Źródło: Dziennik Zachodni

k***a ale nas Górnik Wyj**** Wartego ładnych parę setek Borsia wziął za free a bozbył się chłopaka do podawania piłkek w rozliczeniu , na którym teraz sie Kowalik poznał
PARODIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przemek26

Postprzez Darian 2007-10-17, 10:38 am

Prymula sam sobie strugał ten kij. I teraz ponosi tego konsekwensje.

Co do Białka to rzeczywiście Kowalik pokazał swój "nos" do ruchów transferowych a w zasadzie jego brak. Po prostu ten człowiek nie wie czego chce. Tak samo niezrozumiałym do dzisiaj zostanie spławienie przez Kowalika niejakiego Papa Samba Be. Każdy z nas pamięta że ten zawodnik naprawdę z dobrej strony się prezentował jeżeli idzie o poczynania defensywne. A przy naszych problemach w defensywie jego gra w barwach Zagłębia mogłaby się okazać na tyle zbawienna że moglibyśmy mieć te kilka punkcików więcej.
Darian

Postprzez PaprykarZ19 2007-10-17, 1:54 pm

Sam nie wiem co o tym myśleć. Czy trener się zaczyna gubić w tym co robi, czy po dłuższych obserwacjach doszedł do takich wniosków.. Prymula chyba jednak mógł się nam przydać, nie dostał zbyt wielu szans, a w meczach wyjazdowych można było wykorzystać jego największy atut czyli szybkość w kontratakach..
Co do Białka po prostu się pomylił, bo nie jest lepszy od tych zawodników których mamy. Górnik zrobił złoty interes...
PaprykarZ19

Postprzez novack 2007-10-17, 1:57 pm

Wysłany: 19-08-2007, 4:02

--------------------------------------------------------------------------------

Byłem na sparingu z Algierczykami, w którym to próbowany był „piłkarz” Białek. Widząc jego „wyczyny” zażartowałem trochę z przekąsem, że pewnie Panu wpadnie w oko, i jakież było moje zdziwienie, gdy przeczytałem, że Białek zostaje z nami a dziś ujrzałem go w pierwszym składzie. Panie Kowalik bój się Pan Boga!!! Przecież transfer tego nieudacznika to jest jawny sabotaż!!!

U góry mój post z 19.08.2007 r. Niestety miałem rację, piszę to bez satysfakcji i pytam, kiedy wreszcie Zagłębie będzie miało profesjonalnego trenera, a nie tylko sypiającego u profesjoinalisty?
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez Fan 2007-10-17, 2:11 pm

Właściwie powinno być tu
Tu sie Kowalik chciał zesrać za Prymulą a teraz doświadczony wraca i go nie chce. Druga sprawa to po c*** brał Białka z KSG jak teraz juz go chce wywalać i też wcale nie protestował wcześniej. Paranoja.
Każdy trenerzyna co do nas przychodzi ściąga swoich przydupasów, którzy wcale się nie sprawdzają a cała reszta ze sprowadzonych nie nadaje się do gry. To chyba specyficzny klub i specyficzne miasto. A do tej pory chyba specyficzne zarobki.
Fan
Working Class

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna