Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
LeOnI:) napisał(a):Lars napisał(a):jeszcze jedno.
kibice Zagłebia poswiecaja czas, pieniadze, zapierdalają do tej łodzi kilka godzin aby wejsc na stadion i zobaczyć ze nasi akurat zdecydowali ze ten mecz to oni sobie odpuszcza bo mają focha !!! no k***a mac, panowie i panie i panienki grające w naszym zespole, ja sie k***a pytam, jak tak mozna???
do marcina powyżej, naprawde niechcialbym byc na miejscu tych ktorzy sie tam wybrali i spodziewam sie z ich strony otrej krytyki skierowanej w strone naszego zespolu.
ktos tam wspomnial o motywacji, jej braku, winie trenera z tego wynikajacej.
Kolego, ja do pracy zapierdalam 6 razy w tygodniu i nikt mnie do tego nie motywuje, nie mam zadnego psychologa, motywatora i jakos pracuje.
a te przecietne panienki graja jeden mecz na tydzien, abstrachujac od tego ze jak nie bole plecow, to zas cos w łydce strzyka, nie potrafia znalezc motywacji by raz w tygodniu wykonac dobrze swoja prace za taką płace???
Niestety do łodzi nie pojechalem bo jestem chory jeżrzde na mecze i na wyjazdy też i napewno nikt nie zaluje pieniedzy ktorych wydał na ten wyjazd do Łodzi, bo karzdy wyjazd to przygoda a rozumieja to tylko ci co jerzdzą.Ale cuż widać ze jesteś z tych co nazywają sie fanem ZAGLEBIA a ci szkoda kasy na mecz i pewnie jesteś z tych co są tylko z ZAGLEBIEM jak wygrywają.Lepiej Jechać do Łodzi niż siedzieć przed kompem i pisać takie rzeczy jak TY.
h*** Z WYNIKAMI ZAGLEBIE JESTESMY Z WAMI
rossoneri napisał(a):
mysle, ze moderatorzy odpowiednio zaaraguja na Twoja glupote i nie bede sie znizal do Twojego poziomu, a z czego mam sie cieszyc ,ze jestesmy najgorsza druzyna w OE,nie majaca swojego boiska i po sezonie skazana na upadek i majaca takich zaslepionych glupota kibicow jak Ty
django napisał(a):Mam pytanie do będących na meczu. Jak zaprezentował się Berliński? Czy wprowadzony w drugiej połowie Pach wniósł coś do gry Zagłębia? Czy Berek zagrał aż tak słabo, że trzeba go było zdejmować, a zostawiać na boisku Berlińskiego?
Kamilosx napisał(a):Teraz odsuwa Kmiecika, gościa który mimo, że jest napastnikiem kreuję grę i bierze ciężar na siebie. Nie możemy sobie pozwalać na odsuwanie zawodników z powodów wychowawczych!
Użytkownicy przeglądający ten dział: turku