Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
tomi napisał(a):chciałem się tylko dowiedzieć a nie usłyszeć próby odwiedzenia mnie od tego pomysłu . jeśli macie tyle zajebistych flag i nie ma już miejsca na płocie dla nowej to przepraszam bardzo i chyba zrezygnuje . i jeszce słowo do klocka napisałem profesjonalną i moge dać nawet 2 tyś .pozdro
nadal czekam na jakiś adres
Misiek DG napisał(a):OK Tomi, ale może lepiej byłoby pomyśleć nad jakąś sektorówką. Nie musi być ogromna, ale taka na 3 sektory byłaby spoko.
^m@rcin^ napisał(a):Misiek DG napisał(a):OK Tomi, ale może lepiej byłoby pomyśleć nad jakąś sektorówką. Nie musi być ogromna, ale taka na 3 sektory byłaby spoko.
na 3 sektory to koszt ok 9000zl :shock: na jeden sektor 20 m 20 herb cena ok 3000 zl
grzechu napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):Misiek DG napisał(a):OK Tomi, ale może lepiej byłoby pomyśleć nad jakąś sektorówką. Nie musi być ogromna, ale taka na 3 sektory byłaby spoko.
na 3 sektory to koszt ok 9000zl :shock: na jeden sektor 20 m 20 herb cena ok 3000 zl
20x20 czyli dwa sektory, nie pamietasz jak mierzyles :D
^m@rcin^ napisał(a):grzechu napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):Misiek DG napisał(a):OK Tomi, ale może lepiej byłoby pomyśleć nad jakąś sektorówką. Nie musi być ogromna, ale taka na 3 sektory byłaby spoko.
20x20 czyli dwa sektory, nie pamietasz jak mierzyles :D
No pomylilo mi sie czyli :oops: 3 sektory to ok 30 m czyli na 3 sektort flaga 30 m na 20 bedzie kosztowac ok 4500 i tak sporo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników