ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC- JAGIELLONIA BIAŁYSTOK 31.08

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Mehehe7 2007-09-02, 11:00 am

Spokojnie w pobiciu ochroniarza nie tylko kibice zawinili , on tez :/
Mehehe7

Postprzez Przemek26 2007-09-02, 11:00 am

Chodziło mi bardziej o ten około 8 minutowy skrót z meczu który jest po każdej kolejce
Przemek26

Postprzez siostra klary 2007-09-02, 2:16 pm

Skróty masz zawsze na www.sport-video.pl Klara
Ostatnio edytowano 2007-09-02, 4:05 pm przez siostra klary, łącznie edytowano 1 raz
siostra klary

Postprzez Przemek26 2007-09-03, 6:52 am

Nawiązując do programów piłkarskich. We wczorajszym magazynie na TVN , byłem w szoku. Tak lizanej dupy Zagłębia w tym programie nie było. Panowie dziennikarze przscigali sie w komplementach , że już nie wspomną że stwierdzili że jesteśmy najlepszym benniaminkiem. O Folcu juz nie mówię jak go wychwalali.
Teraz przerwa na kadrę , oby nie stacili pary bo ŁKS i Groclin to zespoły z którymi komplet punktów to podstawa.
Przemek26

Postprzez buli11 2007-09-03, 10:04 am

I znowu zaczyna sie hurraoptymizm jak po Polonii.Owszem z LKS-em jestesmy w stanie wywalczyc przynjamniej remis ale z Groclinem 1 punkt bylby juz ogromnym sukcesem.
buli11

Postprzez Fan 2007-09-03, 10:23 am

Liżą cztery litery liżą a Folca to już przecież widzą w połowie drużyn OE. Jeszcze dwie bramki w Łodzi i będzie robił kariere za granicą.
Fan
Working Class

Postprzez Bizoniasty 2007-09-03, 11:50 am

Jak hanysy daly rade Groclinowi 4:1 to my tez damy !
Bizoniasty

Postprzez budzik 2007-09-03, 2:41 pm

Stasiek Cięciur napisał(a):
darco napisał(a):Może nie do końca na temat, ale jednak mimo wszystko związane z tym meczem.

"Ukłony" dla pewnego s...syna który skradł pod stadionowym bufetem mojemu synowi klubowy szal.

Jeśli to czytasz, to wiedz, że tylko szmata okrada "brata", szczególnie z barw klubowych. Tak to był "super wyczyn" okraść młodego chłopaka i kibica tego samego klubu, brawo !!!

Masz jeszcze szansę oddać ten szal - możesz go podać Marcinowi z Ultras i on będzie wiedział komu i jak go przekazać.

Potraktuję to wtedy, że syn go zgubił, a Ty go znalazłeś i teraz go życzliwie oddajesz.
W przeciwnym przypadku módl się, abym Cię nie namierzył na jakimś meczu, bo syn dobrze cię zapamiętał !

Sorry za OT, ale gdzie to miałem napisać jak nie tu ?

opisz jak ta k... wyglądała to może wspólnie go namierzymy,
przejrzyj z synem zdjęcia z Wodzisławia może na któryms z nich widać tą k...

Ale niech następnym razem dziecko przypilnuje swój szal. Skoro widział sprawce to czemu ono nie powiadomiło Cie odrazu? Pozdrawiam!
budzik

Postprzez LucasUSA 2007-09-03, 2:48 pm

budzik napisał(a):
darco napisał(a):Może nie do końca na temat, ale jednak mimo wszystko związane z tym meczem.

"Ukłony" dla pewnego s...syna który skradł pod stadionowym bufetem mojemu synowi klubowy szal.

Jeśli to czytasz, to wiedz, że tylko szmata okrada "brata", szczególnie z barw klubowych. Tak to był "super wyczyn" okraść młodego chłopaka i kibica tego samego klubu, brawo !!!

Masz jeszcze szansę oddać ten szal - możesz go podać Marcinowi z Ultras i on będzie wiedział komu i jak go przekazać.

Potraktuję to wtedy, że syn go zgubił, a Ty go znalazłeś i teraz go życzliwie oddajesz.
W przeciwnym przypadku módl się, abym Cię nie namierzył na jakimś meczu, bo syn dobrze cię zapamiętał !

Ale niech następnym razem dziecko przypilnuje swój szal. Skoro widział sprawce to czemu ono nie powiadomiło Cie odrazu? Pozdrawiam!

Puknij sie w glowe, dzieciaku. Zaraz pewnie napiszesz, ze "trzeba bronic swoich barw". Bedziesz mial swoje dzieci, to zrozumiesz. Darco, powodzenia w poszukiwaniach.
LucasUSA

Postprzez drewinio 2007-09-03, 2:53 pm

budzik napisał(a):Ale niech następnym razem dziecko przypilnuje swój szal. Skoro widział sprawce to czemu ono nie powiadomiło Cie odrazu? Pozdrawiam!

No masz racje to wina dziecka ze tak sie stalo, a biedny i nie winny Złodziej szalików aniołkiem jest. Zrób sto przysiadów zanim coś napiszesz bo o myślenie Cie nie prosze gdyż widze że Ci to z trudnościa przychodzi.

A może to ty ten szalik zajumałeś i jesteś zniesmaczony iż małe dziecko nie było wstanie sie obronić?
drewinio

Postprzez bazant 2007-09-03, 2:57 pm

budzik napisał(a):

budzik - a może to Ty cwaniaku ukardłeś dziecku ten szalik skoro taki mądry jesteś
bazant

Postprzez Przemek26 2007-09-04, 6:29 am

Trochę obszerniejszy materiał, niż tylko same bramki.
http://www.onet.tv/28986,3029,8,2619237 ... wideo.html
Przemek26

Postprzez fan78 2007-09-04, 11:19 am

Monitoring piłkarzy Zagłębia | 04.09.2007

(...) Kilka tygodni temu do sosnowieckiego klubu, przy dużej pomocy trenera przygotowania fizycznego Ryszarda Szula (były „wiślak”, dziś Legia), sprowadzono „team system”, czyli urządzenia do monitorowania organizmów piłkarzy. Początkowo piłkarze zakładali te „magiczne cacka” podczas treningów, zaś ostatnio biegali z nimi w dwóch meczach: z Okocimskim w Pucharze Polski i w ligowym z Jagiellonią.

- Organizmy zawodników dla mnie i dla moich współpracowników są bez tajemnic - wyjaśnia trener Jerzy Kowalik. - Nie chcę wdawać się w szczegóły, ale mogę powiedzieć, że w spotkaniu z Jagiellonią dali z siebie wszystko. Jacek Berensztajn, dla przykładu, był w czołowej czwórce biegających po boisku. Pod względem motorycznym chyba nawet minimalnie przewyższaliśmy rywali. Zespół z Białegostoku również słynie z dobrego przygotowania. Zbudowany byłem zaangażowaniem wszystkich zawodników, choć - rzecz jasna - dostrzegam błędy, jakie popełniliśmy w tej ostatniej potyczce.

Po dwóch dniach wolnego, od wczoraj rozpoczęły się przygotowania do występu przeciwko ŁKS Łódź, które rozegrane zostanie dopiero 15 września. - To dla nas kolejny ważny mecz, bo wiemy, w jakiej sytuacji znajdują się łodzianie - przekonuje opiekun sosnowieckiej drużyny. - Mamy trochę czasu do meczu i stąd też teraz mamy okazję solidnie popracować. Dzisiaj i jutro czeka nas podwójna dawka zajęć (...)
Zródło:www.sosnowiec.info.pl
fan78

Postprzez Bongo(zz) 2007-09-04, 2:52 pm

Bizoniasty napisał(a):Jak hanysy daly rade Groclinowi 4:1 to my tez damy !

Iiijasne. To byla pierwsza kolejka, to raz - takie rzeczy maja sie prawo wtedy przydarzyc. Dwa - Groclin na luzie zalozyl Polonie, LKS.

Legii tez latwo skory nie sprzedali.

Rocki, Sikora i Majewski - to tak dla przypomnienia.
Bongo(zz)

Postprzez Schabu 2007-09-04, 4:29 pm

Też oglądałem Magazyn OE i też byłem w szoku to co powiedział redaktorek!!!
Po meczu z Jagą powiedział że jesteśmy najlepszym beniaminkiem!
A tydzień wcześniej powiedział że powinniśmy grać w trzeciej lidze,bo nic z Polonią nie wnosimy do pierwszej ligi!!!!
Jaja piękne.
Schabu

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna