Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
prostując twoją wypowiedz, oficjalnie młynu na Cracovii nie ma, na stadionie tworzą się tylko grupki które próbują coś ruszać z dopingiem, podczas meczu na gniazdo właża jakieś małolaty (wiadomo bez żadnego poparcia, ogólnie żenada), w Krakowie wyraźnie zauważalny wzrost frekfencji na wiśle przy systematycznym spadku u nas. Ja jestem nawet z tego zadowolony bo dużo lepsze jakościowo te 2000 niż tamte 8000. i jeszcze dwa słowa do przyjaciół zza błoń, napinaliście się ze na Pasach same przerzuty, owszem wysypało się syfu po awansach z 3 i 2 ligi, ale zrozumcie to się w sercu nosi, obecnie u was śmietanka przerzutów - na Cracovii tylko prawdziwi. Bez napinki
sosnowiczanin ! napisał(a):Ja uważam że powinniśmy się Solidaryzować !!!
Poza tym to skandal że na stadion nie można wnosić bezpiecznej pirotechniki jaką są race dymne !!! Powinno się dbać o to aby chociaż oprawami meczów dorównywać klubom Europy Zachodniej, jeżeli nie możemy im dorównać sportowo. Kibice nadają koloru naszej szarej piłce a za to się je kara !!!
flex napisał(a):sosnowiczanin ! napisał(a):Ja uważam że powinniśmy się Solidaryzować !!!
Poza tym to skandal że na stadion nie można wnosić bezpiecznej pirotechniki jaką są race dymne !!! Powinno się dbać o to aby chociaż oprawami meczów dorównywać klubom Europy Zachodniej, jeżeli nie możemy im dorównać sportowo. Kibice nadają koloru naszej szarej piłce a za to się je kara !!!
Kibicowanie w ligach Europy zachodniej może się podobać, ze względu na ilość ludzi przychodzących na mecze, jednak co mają do tego race ? Czy bez rac nie da się kibicować?
W krajach Europy zachodniej obowiązuje zakaz wnoszenia ich na stadion więc o co chodzi ?
Nie bronię tutaj OE, ale skoro świat idzie w tym kierunku, to może warto się dostosować aby było na stadionach bezpieczniej i tym samym aby przychodziło więcej kibiców.
Canal+ sam sie osmiesza zapraszajac takich "ekspertów".Ciekawe co powie dzis nasz pupil Tuzimek do spółki z Salakiem.Z niecierpliwoscią czekam na magyzyn OE.laBombonera napisał(a):tak ogladam sobie lige+extra,az tu nagle jeden z pan_uf dzienikarzy stwierdzil nagle ze druzyny takie jak Zaglebie.S i Polonia.B nie przyciagaja kibicow na stadiony (kiedy jedziemy na mecz wyjazdowy) powiedzial ze jedynie(z beniaminkow badz slabszych druzyn) Jagiellonia to jest nazwa i tradycja .Co za talent dac mu nagrode Pulitzera :053: :053:
laBombonera napisał(a):tak ogladam sobie lige+extra,az tu nagle jeden z pan_uf dzienikarzy stwierdzil nagle ze druzyny takie jak Zaglebie.S i Polonia.B nie przyciagaja kibicow na stadiony (kiedy jedziemy na mecz wyjazdowy) powiedzial ze jedynie(z beniaminkow badz slabszych druzyn) Jagiellonia to jest nazwa i tradycja .Co za talent dac mu nagrode Pulitzera :053: :053:
Taaa i trener JANUSZ :galy: Kowalik.Znowu mnie nie zawiedli nasi idole.Po relacji z meczu w którym zdecydowanie wygrywamy 3-1 ten jebany lokaty cwel mowi:"jak Zagłębie spadnie do 3 ligi to napewno bez Folca,on sobie poradzi"A co powiedział Guru Tuzimek"Zagłębie to najlepszy ze wszystkich beniaminków którzy awansowali"Buachahahahah chłopku zdecyduj sie,albo cos jest czarne albo białe,tydzien temu mowiles ze nie prezentujemy nawet 2-go ligowego poziomu panie wice naczelny.Na koniec perełka,tez Tuzimek:"Folc królem strzelców nie bedzie,bo Zagłębie nie bedzie strzelało az tyle bramek" :galy: :053:Stinkfist napisał(a):Yhy "W Sosnowcu Jagiellonia przegrywa jeden do trzech" podsumowanie kolejki na tvn...
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack