Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
WOJTEK napisał(a):Blajpios - znasz każdego? Wiesz o wszystkich wszystko ?? Poczytasz jakąś "fachową" literaturę, gdzieś coś usłyszysz, gdzieś coś zobaczysz i powtarzasz głupoty. Wśród grupy zawodowej, którą Ty reprezentujesz są pewnie same aniołki... (pytanie retoryczne)
emdżej - Tobie już kiedyś coś pisałem, więc się nie wypowiadaj na tematy kibiców.
Głupot erica i czapkującgo mu Arka W. to nie ma co nawet komentować.
eric napisał(a):WOJTEK:
Co tak się do mnie przyjebałeś?!
Mnie się nie podoba twoje zryte i partyzanckie podejście: "Wszyscy za Legią". Tyle tylko, że Ty nie jesteście za Legią - jesteś za Żyletą (zresztą na Żylecie też zasiada większość 'normalnych' kibiców). I to mnie denerwuje, że nawet pewnie nie interesuje cię wynik tylko doping i szacunek innych kibiców - fanatyków.
A ja powiem tak: 90% kibiców Legii ma dość władzy sprawowanej przez kibiców na stadionie. Gdyby nie oni na stadionie Legii zasiadałoby 15 tys ludzi co mecz w Wawie. Może doping byłby słaby, ale do czasu. Zorganizowałaby się nowa grupa i oni robiliby doping. Przypomina mi się sytuacja na trybunie krytej na Legii, w której kobieta z dzieckeim siedząca na krzesełku dostała buta od jakiegoś debila na co on: "Na stadionie się kibicuje a nie siedzi!!" - no debil.
Zresztą u nas też tak jest, chociaż w mniejszym stopniu - ale jest.
Odpowiedz mi na to pytanie:
Jak w końcu wyplewią tą niezdyscyplinowaną grupę z Żylety?
Będziecie wtedy jeździli na Legie?
Bo jestem pewien, że ITI wygra tą potyczkę z kibicami.
P.s: Słyszałem, że za obrażanie forumowiczów jest ostrzeżenie? Chcę by przy WOJTKU się ono pojawiło.
Pzdr
Raul75 napisał(a):no to się spięli chłopaki... nie ma to jak WIARA PONAD PODZIAŁAMI. Do tego Blaipiosa czy coś w tym stylu; z wypracowań lub rozprawek niewątpliwie miałeś 5 z polskiego ale na forum daruj sobie taką rozciągłość; przypomina to teksty partyjnego działacza, który chce za wszelką cenę zaistnieć. Wracam do meczu; może byłoby inaczej a raczej mniej boleśnie gdyby nie skuteczność; niech wraca na Jagę!!!!
eric napisał(a):WOJTEK:
Co tak się do mnie przyjebałeś?!
Mnie się nie podoba twoje zryte i partyzanckie podejście: "Wszyscy za Legią". Tyle tylko, że Ty nie jesteście za Legią - jesteś za Żyletą (zresztą na Żylecie też zasiada większość 'normalnych' kibiców). I to mnie denerwuje, że nawet pewnie nie interesuje cię wynik tylko doping i szacunek innych kibiców - fanatyków.
A ja powiem tak: 90% kibiców Legii ma dość władzy sprawowanej przez kibiców na stadionie. Gdyby nie oni na stadionie Legii zasiadałoby 15 tys ludzi co mecz w Wawie. Może doping byłby słaby, ale do czasu. Zorganizowałaby się nowa grupa i oni robiliby doping. Przypomina mi się sytuacja na trybunie krytej na Legii, w której kobieta z dzieckeim siedząca na krzesełku dostała buta od jakiegoś debila na co on: "Na stadionie się kibicuje a nie siedzi!!" - no debil.
Zresztą u nas też tak jest, chociaż w mniejszym stopniu - ale jest.
Odpowiedz mi na to pytanie:
Jak w końcu wyplewią tą niezdyscyplinowaną grupę z Żylety?
Będziecie wtedy jeździli na Legie?
Bo jestem pewien, że ITI wygra tą potyczkę z kibicami.
P.s: Słyszałem, że za obrażanie forumowiczów jest ostrzeżenie? Chcę by przy WOJTKU się ono pojawiło.
Pzdr
WOJTEK napisał(a):Darian - Ty chyba sobie żarty robisz?? Ja czy nikt z nas nie robie tego na czyjeś rozkazy czy polecenia. Na Twoje też nie.
Darian napisał(a):Wojtek a Ty się lepiej zajmij organizowaniem wyjazdów, bo to nasze bydło(nie piszę o wszystkich) które jechało do Warszawy pociągiem przynosi wstyd całemu Zagłębiu. Nie będe wspominał o strachu współpasażerów którzy bali się wychylić nos zza przedziału czy wysiąść na swojej stacji. Walenie w ściany, skakanie czy niszczenie własności państwowej to tylko nieliczne przykłady tego co się działo w tym pociągu.
Blajpios to chyba twój najkrótszy post w historii. :056: Osobiscie lubie Legie i zawsze jej kibicuje,chyba ze akurat gra z ZAGŁĘBIEM. :)Blajpios napisał(a):dziejus napisał(a):Czy to jest jeszcze temat o meczu czy poczatek dyskusji"Czy lepsze jest wrogiem dobrego"?
chyba początek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników