Legia Warszawa - Zagłębie Sosnowiec 25.08

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez novack 2007-08-26, 2:34 am

Teraz pewnie "nic się nie stało" i nowa jakość w grze! Panie Kowalik jedź pan na wesele, weź pan bagnickiego, białka i resztę kmity i już pan nie wracaj!
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez Kil(L)joy 2007-08-26, 5:33 am

Powiem tak, nie tylko za siebie ale za wielu, cieszymy się ze zwycięstwa niema co ukrywać, ale zbyt wysokie nad przyjaciółmi (lepiej by było jakbyśmy wygrali tak z Lechem Koroną czy inną Wisłą), nasi piłkarze niestety byli bezlistośni, mimo że Żyleta ryczała : "dajcie im strzelić" :), jedno jest pewne TAKICH BRACI JAK WY NIGDY SIĘ NIE TRACI, byliście zajebiści. Pozdrawiam cały Sosnowiec, do zobaczenia na Ludowym wtedy będziemy razem siedzieć :)
Kil(L)joy

Postprzez Arek W 2007-08-26, 5:41 am

Żenada,kompromitacja.
Treneiro weź sobie schowaj tych grajków w autko i spadaj.
Gdzie tu zaangażowanie?Gdzie jakieś faule,kartki, nie mówiąc o bramkach?
Przestańcie pieprzyć że były okazje bo liczą się tylko bramki!
Z taką skutecznością to nawet z Jagą i marnymi łódzkimi zespołami będzie w plecy!
A za rok nowa ale dla nas tragiczna druga liga!
Arek W

Postprzez gregor 2007-08-26, 7:54 am

ja na opykanie LEGII nie liczyłem , myślę że nasi chłopcy- nie chcę ,ale muszę - DO BICIA
, zagrają na MAXA z drużynami ,które są w ich-naszym zasięgu , cytując pieśń sprzed lat
"Każdy wie co to jest Z A G ł ę B I E " -czego WAM i sobie życzę
gregor

Postprzez emdżej 2007-08-26, 9:09 am

A sporo "naszych" kibiców pewnie cieszy się ze zwycięstwa Legii. W końcu mam wrażenie czasem, że u nas bardziej się Legię lubi niż Zagłębie
emdżej

Postprzez kibic(L) 2007-08-26, 9:44 am

emdżej napisał(a):A sporo "naszych" kibiców pewnie cieszy się ze zwycięstwa Legii. W końcu mam wrażenie czasem, że u nas bardziej się Legię lubi niż Zagłębie

Ojjj chyba troszkę przesadziłeś....
kibic(L)

Postprzez emdżej 2007-08-26, 10:09 am

kibic(L) napisał(a):
emdżej napisał(a):A sporo "naszych" kibiców pewnie cieszy się ze zwycięstwa Legii. W końcu mam wrażenie czasem, że u nas bardziej się Legię lubi niż Zagłębie

Ojjj chyba troszkę przesadziłeś....

Zdaję sobie sprawę, że to co napisałem jest kontrowersyjne, ale zdania nie zmienię.
emdżej

Postprzez eric 2007-08-26, 10:31 am

Error!!
Error z tym co wyprawiają nasi napastnicy, obrońcy. Error z grą na tym poziomie z takimi zawodnikami. Szkoda, że tyle czekało się na Ekstraklasę, a jak się już w niej znaleźliśmy (w ten czy inny sposób) to trzeba ścierpieć takie porażki. Powtórzę to jeszcze raz co kiedyś pisałem, iż skład to mamy tylko zbliżony tylko do bytomskiej Polonii. Obawiam się, że Górnik się rozkręci i nie można go brać pod uwagę jako spadkowicza. Widzew ( i tak ma naprawdę dobry skład) już biedny nie jest i w przerwie zimowe wzmocni się na pewno porządnie. ŁKS też ma kadrę mocniejszą niż nasza, a i cały czas robią jakieś przymiarki i widać, że coś tam się dzieje (chociaż biorę ich za drużynę jak najbardziej w naszym zasięgu). Odra pokazała, że jest od nas mocniejsza chociaż jest słaba. Liczę, że jeszcze Ruch będzie słaby. No i oczywiście Jaga. Niestety oni wszyscy punktują regularnie. Ale to wszystko nie zmienia faktu, że jesteśmy naprawdę słabą drużyną i trzeba szczerze przyznać, że jeszcze bez własnego stadionu będzie bardzo ciężko. Jeszcze dużo meczy - owszem, ale mieliśmy na razie zdobyć tych punktów znacznie więcej (Odra, Ruch) a tu psikus. Obawiam się, że Kmiecik ma u Kowalika zagwarantowane miejsce w składzie dla dobra Wisły. A przecież ten chłopak jest tak skuteczny jak napastnicy Wisły w zeszłym sezonie (czyt, Paweł Brożek, Paulista). Folc był niewidoczny. Berek wyłączony i już nie ma pomocy. Skrzypek to nie słyszałem (słuchałem radiowej transmisji), żeby kogoś minął. Kozubek jak zwykle - kapa i jeszcze ta setka zmarnowana (ojojoj). Grosicki mijał jak pachołki naszych obrońców. A trzeba przyznać, że i tak Urban nas oszczędził nie wpuszczając Radovicia. Nawet wystawił Rzeźniczaka, a tego chłopa to się cieszyli na Widzewie, że już u nich nie gra bo taki słaby, ale i tak nikt z naszych go nie minął. Żenada.
Bensz nas też nie uratował (chociaż nie wiem jakie bramki wpuścił) ale dwa razy tylko obronił - statystki słabe.
Teraz chciałbym się dowiedzieć czemu kibice jadący na mecz wspierają protest kibiców przeciwko właścicielom klubu? Co was to obchodzi? Skąd wiecie kto ma rację? ITI chce zrobić profesjonalny klub, w którym nie ma miejsca na władzę sprawowaną przez kibiców, a 'wyjazdowi' skandują jak wynajęci : "Nie ma Legii bez Żylety" - jest Legia, a dzięki temu, że zarząd postępuje tak jak postępuje Legia będzie mogła grać w przyszłym sezonie w pucharach. A chyba to jest najważniejsze a nie to, że Staruch nie może odpalać rac i prowadzić dopingu na Żylecie. Kibicom Legii z SKLW porembało się w głowach i robią partyzantkę na Ł3. Dajcie już spokój i trzeba kibicować Zagłębiu a nie Legii. Teraz Legia jest podzielona i nie podoba mi się to, że trzymacie jedną ze stron (pisze do tych co ryczeli te hasła na meczu). To samo w tym kierunku, przegrywamy 5:0 a "kibice" Zagłębia śpiewają Legia Mistrz - no nie!! Porażka. I w dupie mam, że mnie pojedziecie, bo ja też kibicuje Legii ale jako drużynie a nie kibicom i nikt ze mnie nie wyrwie myśli jaka ma cała Polska o Zagłębiu - zachowujecie się jak hau hau'y Legii. Trzeba się trochę zastanowić co 'bracia' robili na meczu z Jagą u nas i nie tylko...
Pzdr
eric

Postprzez Arek W 2007-08-26, 11:35 am

eric napisał(a):Error!!
Error z tym co wyprawiają nasi napastnicy, obrońcy. Error z grą na tym poziomie z takimi zawodnikami. Szkoda, że tyle czekało się na Ekstraklasę, a jak się już w niej znaleźliśmy (w ten czy inny sposób) to trzeba ścierpieć takie porażki. Powtórzę to jeszcze raz co kiedyś pisałem, iż skład to mamy tylko zbliżony tylko do bytomskiej Polonii. Obawiam się, że Górnik się rozkręci i nie można go brać pod uwagę jako spadkowicza. Widzew ( i tak ma naprawdę dobry skład) już biedny nie jest i w przerwie zimowe wzmocni się na pewno porządnie. ŁKS też ma kadrę mocniejszą niż nasza, a i cały czas robią jakieś przymiarki i widać, że coś tam się dzieje (chociaż biorę ich za drużynę jak najbardziej w naszym zasięgu). Odra pokazała, że jest od nas mocniejsza chociaż jest słaba. Liczę, że jeszcze Ruch będzie słaby. No i oczywiście Jaga. Niestety oni wszyscy punktują regularnie. Ale to wszystko nie zmienia faktu, że jesteśmy naprawdę słabą drużyną i trzeba szczerze przyznać, że jeszcze bez własnego stadionu będzie bardzo ciężko. Jeszcze dużo meczy - owszem, ale mieliśmy na razie zdobyć tych punktów znacznie więcej (Odra, Ruch) a tu psikus. Obawiam się, że Kmiecik ma u Kowalika zagwarantowane miejsce w składzie dla dobra Wisły. A przecież ten chłopak jest tak skuteczny jak napastnicy Wisły w zeszłym sezonie (czyt, Paweł Brożek, Paulista). Folc był niewidoczny. Berek wyłączony i już nie ma pomocy. Skrzypek to nie słyszałem (słuchałem radiowej transmisji), żeby kogoś minął. Kozubek jak zwykle - kapa i jeszcze ta setka zmarnowana (ojojoj). Grosicki mijał jak pachołki naszych obrońców. A trzeba przyznać, że i tak Urban nas oszczędził nie wpuszczając Radovicia. Nawet wystawił Rzeźniczaka, a tego chłopa to się cieszyli na Widzewie, że już u nich nie gra bo taki słaby, ale i tak nikt z naszych go nie minął. Żenada.
Bensz nas też nie uratował (chociaż nie wiem jakie bramki wpuścił) ale dwa razy tylko obronił - statystki słabe.
Teraz chciałbym się dowiedzieć czemu kibice jadący na mecz wspierają protest kibiców przeciwko właścicielom klubu? Co was to obchodzi? Skąd wiecie kto ma rację? ITI chce zrobić profesjonalny klub, w którym nie ma miejsca na władzę sprawowaną przez kibiców, a 'wyjazdowi' skandują jak wynajęci : "Nie ma Legii bez Żylety" - jest Legia, a dzięki temu, że zarząd postępuje tak jak postępuje Legia będzie mogła grać w przyszłym sezonie w pucharach. A chyba to jest najważniejsze a nie to, że Staruch nie może odpalać rac i prowadzić dopingu na Żylecie. Kibicom Legii z SKLW porembało się w głowach i robią partyzantkę na Ł3. Dajcie już spokój i trzeba kibicować Zagłębiu a nie Legii. Teraz Legia jest podzielona i nie podoba mi się to, że trzymacie jedną ze stron (pisze do tych co ryczeli te hasła na meczu). To samo w tym kierunku, przegrywamy 5:0 a "kibice" Zagłębia śpiewają Legia Mistrz - no nie!! Porażka. I w dupie mam, że mnie pojedziecie, bo ja też kibicuje Legii ale jako drużynie a nie kibicom i nikt ze mnie nie wyrwie myśli jaka ma cała Polska o Zagłębiu - zachowujecie się jak hau hau'y Legii. Trzeba się trochę zastanowić co 'bracia' robili na meczu z Jagą u nas i nie tylko...
Pzdr

Gratuluje konkretnej wypowiedzi!
Jestem podobnego zdania,zwłaszcza w kwestii tego że jesteśmy dupolizami Legii!!!
Arek W

Postprzez Stasiek Cięciur 2007-08-26, 11:48 am

najbardziej wk.. mnie grosicki
Stasiek Cięciur

Postprzez yensi22 2007-08-26, 12:03 pm

taki mały skrócik z meczu , no i niestety te 5 bramek , a te sytuacje Zagłębia naprawdę 100% http://pl.youtube.com/watch?v=ItamxT2AQQA
yensi22

Postprzez Atlantyda 2007-08-26, 12:03 pm

Oooooo.... Eric konkretnie to postawiłeś. Ja tam się nie wypowiadam... ale brachol ma podobne zdanie....
Atlantyda

Postprzez Misaki 2007-08-26, 12:14 pm

Ludzie będzie jeszcze dobrze zobaczycie. Z tych pierwszych 5-ciu meczy na wyjeździe z Lechem i z Legią przegraliśmy zdecydowanie ale w pozostałych byliśmy blisko zdobycia punktów co nam się udało z Polonią. Jeszcze kupa meczy z przeciwnikami, z którymi możemy powalczyć. Największą naszą bolączką jest to, że nie możemy grać u siebie. "U siebie" z Jagiellonią tylko 3 pkt!
Misaki

Postprzez Przemek26 2007-08-26, 12:19 pm

yensi22 napisał(a):taki mały skrócik z meczu , no i niestety te 5 bramek , a te sytuacje Zagłębia naprawdę 100% http://pl.youtube.com/watch?v=ItamxT2AQQA

No to tak na szybko z tych 8 minut.
Jak wyglądało ustawienie Zagłebia w tym meczu
Bensz - 4 piłkarzy Legii- nasi pomocnicy i atak
Obrona siedziała na trybunach . To była parodia że Legioniści wychodzili z Benszem w czterech na jednego.Przy pierwszych 2 bramkach Bensz był bezradny choć reakcja było perfekcyjna
3 bramka błąd po co wyvchodził ale jak nie było obrońców to h*** trzeba było zaryzykować. Kolejne bramki to pośmiewisko naszej defensywy. Jak można być pierdalnietym debilem i kilka razy pozwolić przepuścic piłke dokładnie w ten sam sposób, w tej samej lini .
Co do sytuacji Kozubek idź lepiej na wódę, Kmiecik, mawet Włodar potrzebował mniej 100 żeby trafić. Skrzypek , chyba poprzdniedine dobre wystepy wyjebały mu mózg do góry nogami .
Bensz,jeden błąd reszta dobre interwencje a przy 4 bramkach to może jakby miał w ręku maczetę i ujebał Legionistom nogi to by nic nie wpadło bo obrońcy Zagłebia lecieli w HUJA
Przemek26

Postprzez Stasiek Cięciur 2007-08-26, 1:46 pm

gregor napisał(a): cytując pieśń sprzed lat
"Każdy wie co to jest Z A G ł ę B I E " -

jak to szło w całości?
Stasiek Cięciur

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna