Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
kibic(L) napisał(a):emdżej napisał(a):A sporo "naszych" kibiców pewnie cieszy się ze zwycięstwa Legii. W końcu mam wrażenie czasem, że u nas bardziej się Legię lubi niż Zagłębie
Ojjj chyba troszkę przesadziłeś....
eric napisał(a):Error!!
Error z tym co wyprawiają nasi napastnicy, obrońcy. Error z grą na tym poziomie z takimi zawodnikami. Szkoda, że tyle czekało się na Ekstraklasę, a jak się już w niej znaleźliśmy (w ten czy inny sposób) to trzeba ścierpieć takie porażki. Powtórzę to jeszcze raz co kiedyś pisałem, iż skład to mamy tylko zbliżony tylko do bytomskiej Polonii. Obawiam się, że Górnik się rozkręci i nie można go brać pod uwagę jako spadkowicza. Widzew ( i tak ma naprawdę dobry skład) już biedny nie jest i w przerwie zimowe wzmocni się na pewno porządnie. ŁKS też ma kadrę mocniejszą niż nasza, a i cały czas robią jakieś przymiarki i widać, że coś tam się dzieje (chociaż biorę ich za drużynę jak najbardziej w naszym zasięgu). Odra pokazała, że jest od nas mocniejsza chociaż jest słaba. Liczę, że jeszcze Ruch będzie słaby. No i oczywiście Jaga. Niestety oni wszyscy punktują regularnie. Ale to wszystko nie zmienia faktu, że jesteśmy naprawdę słabą drużyną i trzeba szczerze przyznać, że jeszcze bez własnego stadionu będzie bardzo ciężko. Jeszcze dużo meczy - owszem, ale mieliśmy na razie zdobyć tych punktów znacznie więcej (Odra, Ruch) a tu psikus. Obawiam się, że Kmiecik ma u Kowalika zagwarantowane miejsce w składzie dla dobra Wisły. A przecież ten chłopak jest tak skuteczny jak napastnicy Wisły w zeszłym sezonie (czyt, Paweł Brożek, Paulista). Folc był niewidoczny. Berek wyłączony i już nie ma pomocy. Skrzypek to nie słyszałem (słuchałem radiowej transmisji), żeby kogoś minął. Kozubek jak zwykle - kapa i jeszcze ta setka zmarnowana (ojojoj). Grosicki mijał jak pachołki naszych obrońców. A trzeba przyznać, że i tak Urban nas oszczędził nie wpuszczając Radovicia. Nawet wystawił Rzeźniczaka, a tego chłopa to się cieszyli na Widzewie, że już u nich nie gra bo taki słaby, ale i tak nikt z naszych go nie minął. Żenada.
Bensz nas też nie uratował (chociaż nie wiem jakie bramki wpuścił) ale dwa razy tylko obronił - statystki słabe.
Teraz chciałbym się dowiedzieć czemu kibice jadący na mecz wspierają protest kibiców przeciwko właścicielom klubu? Co was to obchodzi? Skąd wiecie kto ma rację? ITI chce zrobić profesjonalny klub, w którym nie ma miejsca na władzę sprawowaną przez kibiców, a 'wyjazdowi' skandują jak wynajęci : "Nie ma Legii bez Żylety" - jest Legia, a dzięki temu, że zarząd postępuje tak jak postępuje Legia będzie mogła grać w przyszłym sezonie w pucharach. A chyba to jest najważniejsze a nie to, że Staruch nie może odpalać rac i prowadzić dopingu na Żylecie. Kibicom Legii z SKLW porembało się w głowach i robią partyzantkę na Ł3. Dajcie już spokój i trzeba kibicować Zagłębiu a nie Legii. Teraz Legia jest podzielona i nie podoba mi się to, że trzymacie jedną ze stron (pisze do tych co ryczeli te hasła na meczu). To samo w tym kierunku, przegrywamy 5:0 a "kibice" Zagłębia śpiewają Legia Mistrz - no nie!! Porażka. I w dupie mam, że mnie pojedziecie, bo ja też kibicuje Legii ale jako drużynie a nie kibicom i nikt ze mnie nie wyrwie myśli jaka ma cała Polska o Zagłębiu - zachowujecie się jak hau hau'y Legii. Trzeba się trochę zastanowić co 'bracia' robili na meczu z Jagą u nas i nie tylko...
Pzdr
yensi22 napisał(a):taki mały skrócik z meczu , no i niestety te 5 bramek , a te sytuacje Zagłębia naprawdę 100% http://pl.youtube.com/watch?v=ItamxT2AQQA
gregor napisał(a): cytując pieśń sprzed lat
"Każdy wie co to jest Z A G ł ę B I E " -
Użytkownicy przeglądający ten dział: Adamek182