haha ale amoatorka w Gks haha zeby niemiec zawodnikow to juz wstyd i musiec pozyczac od nas na sparing grajkow i oni marudzili cos ze jak PzHl nieda im ekstraklsy to sie wycofaja z 1 ligi bo to niema sensu a ja myusle ze by sie tylko zblaznili w extralidze
Wczoraj do Sosnowca zawitala drużyna I - ligowa HC Katowice z wysokimi aspiracjami na ten sezon, która potraktowala sojego sparingpartnera bardzo poważnie. Bylo ich ( HC )chyba 30. Cztery pelne piątki roslych polskich i czeskich zawodników + dwie piątki juniorów. Trener mieszal skladem non stop co powodowalo że każdy mógl pograć a on każdego zawodnika przetestować. Tak tlukli naszych że niektórym się pomylilo i grali u nich w drużynie.
Od strony organizacyjnej też świetnie ( Wieloch w koszulce z nazwiskiem Bulka, Kozlowski jako Cichy, Golec jako Kątny itd.)
Ale przecież to tylko sparing....
Nie jestem w stanie nic powiedzieć o naszej drużynie po takim meczu. Po prostu przepaść.
Misio napisał(a):DLA NASZEJ DRUZYNY SPARINGI OPIERO SIE ZACZYNAJA WE WTOREK Z CRACOVIA W KRAKOWIE A W PIATEK REWANZ W SOSNOWCU
Najwyższa pora, żeby się wybrać na pierwszy sparing przed sezonem, w którym ponownie będziemy w koronie, albo na tronie jak kto woli. Po karnet też się wybiorę...
W nadchodzącym sezonie hokeiści Zagłębia Sosnowiec mecze przed własną publicznością będą rozgrywać o dwóch stałych porach. W tygodniu spotkania będą rozpoczynać się o godzinie 18:00 natomiast w niedzielę o 17:00. Niewykluczone jednak, że w niektórych przypadkach (np. ze względu na transmisje telewizyjne) godziny te ulegną zmianie
Na ślimaku pojawil się baner z informacją o międzynaroowym turnieju w hokeju na lodzie w dniach 30 - 1.08. Zna ktoś szczególy? Jakie drużyny itd?
30.08-1.09. chyba chociaż akurat bannera na Ślimaku nie widziałem;) o turnieju dotąd mówiono chyba że drużyny z Czech, Estonii i Słowacji ale też jestem ciekawy czy są jakieś szczegóły
GKS Tychy przegrał 2 : 3 z Polonią Bytom. Jedną z bramek zdobył Puzio :P Nieco później asystował Da Costa.
A'propos gwiazd w meczu z Craxą drugą (podajżę) bramkę zdobył >>Rutkowski<<
Teraz tak bez szydery, ile bramek zdobył jeden z moich ulubionych zawodników w wszytskich sparingach? Mowa o Zachariaszu. Uważam, że koło Kiślaka, Belicy, Ślusarczyka i Kozłowskiego będzie to kolejny as naszej drużyny.
o ile się nie mylę to Zachariasz strzelił jednego gola....dla Katowic;) najwięcej w sparingach strzelali Belica i Klisiak.
[ Dodano: 22-08-2007, 5:41 ] z innej beczki ale chyba na temat bo o przygotowaniach do sezonu, choć nie Zagłębia- orientuje się ktoś czy jutro jest u nas mecz Reprezentacji juniorów z Polonią?A jeśli tak to o której i czy jest otwarty?