Slolac21 napisał(a):wierny do końca napisał(a):KRIS6411 napisał(a):Bez trenera w Warszawie będzie ciężko wygrać, no ale mimo wszystko trzeba wierzyć choćby w remis
Bez trenera...??? Z całym szacunkiem dla Kowalika, ale mam gdzieś, że daty ślubów kolidują z kalendarzem OE! trener ma być w Wawie z piłkarzami i myśleć tylko o meczu!!! Po spotkaniu może wziąć helikopter, limuzynę od któregoś z ministrów czy co tam chce i jechać na wesele...ale to dopiero po meczu!!!
A czy ty wiesz miedzy innymi po co jest drugi trener??? chyba nie.... skoro piszesz takie pierdołly, wez postaw sie w sytuacji Kowalika.....
wystarczy ze w piątek przekaze to co ma przekazac zasugeruje odpowiednie zmiany na wypadek i powie co i jak a reszta zalezy juz od samych chłopaków co i jak zagrają...
Licze wreszcie na przełamanie sie kmiecika i zeby grał dalej tak jak do tej pory...a reszta druzyny z dawidem na czele poprowadzi nas do zwyciestwa!!! <no ewentualnie remis> :):)
pozdro....
Tak stary, wiem po co jest drugi trener!
Możesz mieć oczywiście inne zdanie i ja je szanuje... i możesz opinie innych określać mianem "pierdoły"!
Zapewne przed meczem powinien iść do wróżki i fusów wyczytać przebieg meczu...i drugiemu trenerowi zostawić kartkę z sugestiami!!!
Każda praca ma "+" i "-"...być piłkarzem, trenerem to pracować w weekendy..niestety!
Reasumując...jest czas na pracę i rodzinę...Zagłębie jest w na zakręcie swojej historii i jeśli ktoś reprezentuje klub Zagłębie Sosnowiec...to musi wiedzieć, że przede wszystkim i na pierwszym miejscu jest Zagłębie, potem Zagłębie, później Zagłębie...a potem inne sprawy...takich ludzi (sztab szkoleniowy, zarząd i trenerów) chciałbym widzieć w moim, naszym Zagłębiu!!!
Czy mogę mieć własne zdanie Panie Slolac21, czy może wystąpi Pan o zakaz stadionowy dla mnie?
pozdro!!!