Lech Poznań- Zagłębie Sosnowiec 28.07.07 godz. 19.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez laki 2007-07-28, 10:44 pm

Skruty w Canal + uświadomiły mi jak słabą obroną dysponujemy , kilka szybkich podań i
odrazu sytuacje bramkowe , szczeże mówiąc to Lech mógł strzelić nam jeszcze z pięć
goli.
laki

Postprzez laBombonera 2007-07-28, 11:27 pm

lukasss napisał(a):Szczerze mowiac to nie nawiazaliscie z nami zadnej walki...W 1 polowie siedzieliscie tylko we wlasnym polu karnym .W 2 zmiazdzylismy was .Tak naprawde Lech dzisiaj strzelil 6 goli (to co robila nasza obrona przy tych golach O_o) .Przy 1 bramce Szeryf wysunal idealnie Kmiecikowi - notabene jedynemu zawodnikowi Zaglebie ,ktory prezentuje poziom 1-ligowy ,a drugi gol to jakis bezsensowny faul na lini pola karnego...Lech gral calkiem dobrze i uczciwy wynik to wg. mnie 3-0 .
Atmosfera na trybunach jak zwykle genialna (bylo ponad 20 000 ludzi napewno) .Wasz doping sredni ,raczej slaby ,chociaz przyjechalo Was nadspodziewanie duzo !
Niestety takie sa fakty - nie macie zespolu na 1 lige...

a wy za to qrwa macie na puchary(oczywiscie do meczu z potega z gruzji czy armeni)
skrot widzialem i uwazam ze dwie bramki zawalila Nasza (podkreslam nasza bo musimy byc wszyscy razem)obrona (do Lechity wiec co sie tak podniecasz futbol to gra bledow)a nasze bramki git.
atmosfera nie jak zawsze genialna bo zawsze to takiej niemieliscie .po 3 to co ty tu qrwa robisz spadaj na swoje pole kartoflane(forum).
Panowie niebedzie zle chlopaki musza sie tylkko troche dotrzec i utrzymamy sie.
laBombonera
Żółta kartka

Postprzez cala11 2007-07-28, 11:39 pm

odwiedzilem przy okazji forum lecha i kilku kolesi pisze ze nie spodziewali sie takiego dobrej gry naszego zespolu.tak ze mysle ze nie jest tak zle i mozemy z optymizmem patrzec w przyszlosc.
zauwazylem ze na naszym forum pojawilo sie kilku szuwarow z poznania ktorzy zachwalaja jaki to ich klub jest silny i jaka wspaniala atmosfera panuje na ich stadionie.
skomentuje to w ten sposob :053: :053: :053:
cala11

Postprzez lukasss 2007-07-29, 12:13 am

laBombonera napisał(a):
lukasss napisał(a):Szczerze mowiac to nie nawiazaliscie z nami zadnej walki...W 1 polowie siedzieliscie tylko we wlasnym polu karnym .W 2 zmiazdzylismy was .Tak naprawde Lech dzisiaj strzelil 6 goli (to co robila nasza obrona przy tych golach O_o) .Przy 1 bramce Szeryf wysunal idealnie Kmiecikowi - notabene jedynemu zawodnikowi Zaglebie ,ktory prezentuje poziom 1-ligowy ,a drugi gol to jakis bezsensowny faul na lini pola karnego...Lech gral calkiem dobrze i uczciwy wynik to wg. mnie 3-0 .
Atmosfera na trybunach jak zwykle genialna (bylo ponad 20 000 ludzi napewno) .Wasz doping sredni ,raczej slaby ,chociaz przyjechalo Was nadspodziewanie duzo !

a wy za to qrwa macie na puchary(oczywiscie do meczu z potega z gruzji czy armeni)
skrot widzialem i uwazam ze dwie bramki zawalila Nasza (podkreslam nasza bo musimy byc wszyscy razem)obrona (do Lechity wiec co sie tak podniecasz futbol to gra bledow)a nasze bramki git.
atmosfera nie jak zawsze genialna bo zawsze to takiej niemieliscie .po 3 to co ty tu qrwa robisz spadaj na swoje pole kartoflane(forum).

Nooo utrzymacie sie ale chyba w 3 lidze .HAHAHA ,ale jestescie smieszni ,atmosfera u nas zawsze byla wspaniala (nie to co ta wiocha u was),a wy poprostu nie mozecie pogodzic sie z tym ,ze jestescie tylko zasciankowym klubem i wlazdupkami Legii. Spoko niedlugo bedziesz mogl spiewac : Nawet w 3 lidzie ,Zaglebia sie nie wstydze !!
lukasss

Postprzez jurek1988mdc 2007-07-29, 12:28 am

lukasss napisał(a):Nooo utrzymacie sie ale chyba w 3 lidze .HAHAHA ,ale jestescie smieszni ,atmosfera u nas zawsze byla wspaniala (nie to co ta wiocha u was),a wy poprostu nie mozecie pogodzic sie z tym ,ze jestescie tylko zasciankowym klubem i wlazdupkami Legii. Spoko niedlugo bedziesz mogl spiewac : Nawet w 3 lidzie ,Zaglebia sie nie wstydze !!

ty k***a p***** zajebany wyp....laj na swoje forum a nie będziesz mi tu pierdolił głupoty... znalazł sie k***a jakiś szlachcic jebany...
jeszcze mi tu będzie pisał ze jesteśmy wlazidupkami Legii no co za cwel...

i masz racje kutasie zatracony ze sie nie wstydzę ZAGŁĘBIA nawet w 5 lidze!!!!!!!

ZAWSZE BEDZIEMY TAM GDZIE ONI BĘDĄ GRAĆ...

ban dla tego pseudo "kolejaza"
jurek1988mdc

Postprzez Sachi 2007-07-29, 12:30 am

Ja naprawdę nie rozumiem, czy KIBIC jednej drużyny nie potrafi uszanować drugiej? Ta cała nienawiść kibicowska zaczyna ostro wkurzać -.-

odwiedzilem przy okazji forum lecha i kilku kolesi pisze ze nie spodziewali sie takiego dobrej gry naszego zespolu.

Dzięki Bogu, że w każdym klubie są także tacy ludzie, ci którzy docenią dobre widowisko i obiektywnie ocenią każdą drużynę ;}
Sachi

Postprzez Lex 2007-07-29, 12:31 am

lukasss napisał(a):
laBombonera napisał(a):

Nooo utrzymacie sie ale chyba w 3 lidze .HAHAHA ,ale jestescie smieszni ,atmosfera u nas zawsze byla wspaniala (nie to co ta wiocha u was),a wy poprostu nie mozecie pogodzic sie z tym ,ze jestescie tylko zasciankowym klubem i wlazdupkami Legii. Spoko niedlugo bedziesz mogl spiewac : Nawet w 3 lidzie ,Zaglebia sie nie wstydze !!

Idź już lepiej spać bo już po dobranocce.
W Poznaniu na stadionie jest wspaniała atmosfera ale tak owa nie zawsze był.Atmosfera poprawiła się po fuzji z amiką, więc teraz można powiedzieć ze Amica Poznań ma wspaniałych kibiców.
Lex

Postprzez PiotrK 2007-07-29, 12:34 am

Gra nie byla zla .....

Obrona tez grala dobrze ... dopuki nie zszedl Kloda . Puzniej to byla tragedia !!!!
Kmiecik pokazal sie z dobrej strony .
Skrzydel nie mamy wogole !!!!!
Kozubek jeszcze w I polowie cos robil ale w 2 polowie chyba sil mu braklo . Dla Skrzypka to za wysokie progi .
Atak prawie nie istnial . Poza Kmiecikiem :)

Co do Peskowicza i Prymuli . Brakuje ich i to bardzo . Pozatym sa to chyba dwaj zawodnicy ktorzy nie zeszli ponizej pewnego poziomu i napewno zasluzyli na podwyzke. Szczegolow nie znam ale zarzad powinien zrobic cos by grali. No choc Gasinski dzis sporo wyciagnal. Folc dostal jedna taka pile ze powinna byc brama :( Kto byl to wiem co mam na mysli . Berek bardzo dobra gra.
Na gwalt potrzeba nam skrzydlowych i bocznych obroncow. Tak jak pisalem , dopuki Kloda nie zszedl obrona grala dobrze .
PiotrK

Postprzez dardaw 2007-07-29, 1:26 am

PiotrK napisał(a):Co do Peskowicza i Prymuli . Brakuje ich i to bardzo . Pozatym sa to chyba dwaj zawodnicy ktorzy nie zeszli ponizej pewnego poziomu i napewno zasluzyli na podwyzke.

Prymula to powinien po dupie calowac sosnowiczan że wyciagnęli go z zapyziałego tureckiego klubiku na salony a nie stawiac wygórowane warunki.

Gdyby nie Zagłębie to nadal kopałby piłeczkę w amatorskim, czwartoligowym klubiku przy trzystu osobowej publiczności za marne kilkaset euro.

Sodówka ci Prymuła walneła, przypomnij sobie co robiłeś rok temu na Lehrter Strasse
dardaw

Postprzez BlueFanatic 2007-07-29, 1:46 am

sq napisał(a):to radio to jakaś lipa
nadają chyba z kotła bo tylko kibiców Lecha słychać.......

No wiesz kibice Lecha (no i Widzewa) to jest czołówka w Polsce, a Zagłębie Sosnowieć pod względem dopingu wypadło naprawde żałośnie :( szkoda.
BlueFanatic

Postprzez Łuki19 2007-07-29, 1:50 am

Według mnie Kmiecik powinien grać od 1 minuty a nie , mam nadzieje ze w nastepnym meczu z Odra wyjdzie od poczatku, chcialbym atak Bagnicki-Kmecik bo jakos Marcin Folc mnie nie przekonuje.
Łuki19
Obserwowany

Postprzez kingwins 2007-07-29, 4:09 am

http://www.lechpoznan.pl/galeria/gallery_id,799/
zdjęcia z meczu ze strony Leszka
kingwins

w miare obiektywnie

Postprzez miniu 2007-07-29, 4:15 am

nie mi sadzic czy utrzymacie sie w eksrtraklasie (pomijajac wzgledy pozasportowe ) broniliscie sie dzielnie przez 45 minut mimo naszej wyraznej optycznej przewagi pozniej wasza obrona sie rozsypala ......ktos napisal (i ma racje) wystarczy wymiana szybkich krotkich podan i obrona zaglebia sosnowiec sie gubi ( kole3jorz taki styl gry cweiczyl caly czas w austrii) styracilismy glupie bramki i jak zwykle nasi pilkarze zafundowali nam niezly horor w koncowce (to jest pilka tutaj niewykorzystane sytuacje sie mszczą) ps jestescie mi tak naprawde obojetni i to usprawnia mnie do w miare obiektywnej analizy meczu
miniu

Postprzez R_ 2007-07-29, 4:54 am

dla mnie z taka gra pewne utrzymanie

dzieki za walke !
R_

Postprzez hif_kks 2007-07-29, 6:19 am

http://lechpoznan.tv/ - najnowszy materiał to skrót z meczu

Cóż mogę powiedzieć o Waszej grze.. Nie było źle, Wasi zawodnicy są wybiegani i starają się szybko rozgrywać piłkę. Minusem jest jednak ich niskie wyszkolenie techniczne, co utrudniało Zagłębiu grę z Lechem. Czasem potrafiliście dość sprawnie wyjść z naszej połowy, żeby skopać całą akcję złym przyjęciem piłki czy nieudanym podaniem. Szczególnie w pamięci utkwił mi zawodnik z nrem bodajże 7, który robił wszystko dobrze, do momentu ostatniego tknięcia piłki. Wręcz groteskowo kopał niektóre akcje.
Mimo tych 4-ech straconych bramek, odniosłem wrażenie, że macie całkiem niezłego bramkarza. Kilka razy skórę Wam uratował.
Z taką grą jak w Poznaniu spokojnie się utrzymacie w lidze.

Pozdrawiam

PS lucasss buraku, nie ośmieszaj kibiców Lecha swoją głupotą.
hif_kks

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna