LEGIA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez ^yoGi^ 2007-07-09, 7:02 pm

Paulson napisał(a):Zarząd Legii podjął decyzję o zawieszeniu na okres trzech lat zorganizowanych wyjazdów kibiców na mecze w Polsce i poza granicami kraju - poinformował prezes warszawskiego klubu, Leszek Miklas.

Współczuje kibicom legii bo to dotknie nie
bandytów ale i prawdziwych kibiców.

Może więcej prawdziwych braci będzie przyjeżdżać i wyjeżdżać na nasze mecze :)
^yoGi^

Postprzez gothblack 2007-07-09, 8:06 pm

Jestem załamany i rozczarowany.....wcześniej koledzy juz wiele napisali i niewiele mogę dodać.....co do akcji powiem jedno dziecinada.....jak juz chcieli zabłysnąć to powinni przerwać nieliczny kordon ochrony i zdobyć sektor przeciwny...,ale brakło jaj....lepiej było rzucać kamieniami ech.....,szkoda bo będzie to rzutowało przynajmniej na 3 lata zakazy,zakazy,zakazy....i o co mają grać??? Mam wielu przyjaiół w Legii i nigdy nie przestanę kibicować Legi(na marginesie to im zacząłęm kibicować już 1981,a na Zagłębie poszedłem rok później),ale fakt faktem naszą zgodę trzeba zacząć troszkę inaczej ustawiać bo się może skończyć tak jak w połowie lat 80-tych starsi pamiętają te nasze walki z nimi... nie jesteśmy niczyjimi pachołkami ,a z frajerami którzy swoją moc wyładowują na bramce na boisku nie chcę mieć nic wspólnego.....Pozdrawiam prawdziwych kibiców Legii i jednocześnie bardzo współczuje.....
gothblack

Postprzez laki 2007-07-09, 8:22 pm

Co to za zakaz i tak będą jeżdzić inkognito to dopiero będzie klimat do zadym , ale ja się
tym nie przejmuje moje Zagłębie ma swoje problemy i o tym myślę . Aczkolwiek w
Sosnowcu jest kilkadziesiąt osób które niejeden stadion zdemolowaly w towarzystwie
tych pseudo braci terroryzujących Wilno.
laki

Postprzez Tomowitz 2007-07-09, 8:26 pm

Rozpierdo**** mnie akcja jak kibol z raca pierdyknął nią policjanta czy strażaka. Masakra. Chłopaki za Legią nigdy nie przepadałem ale zrozumiałem jedno. Po co zmieniać od razu zgodę tylko z tej przyczyny? Przecież potem zawrzemy z innym klubem, jego niektórzy kibice zrobią podobną wiochę i znowu będzie zmiana? To bez sensu. Żeby zmieniać musi dojść do przewrotu, więc póki co zarzućmy tą sprawę. Tysiące porządnych kibiców Legii zostało poszkodowanych przez grupkę oszołomów i bandziorów na 3 lata. Co jak co ale teraz potrzebują wsparcia. Nie wiem jak to jest z tymi kwestiami "warszawskich popychadeł i psów". Za mało wiem w tym temacie. Jeśli to jednak prawda i jesli naprawdę kibice Legii traktują nas z góry to mnie to zwisa i powiewa. Z wszystkich zgód identyfikuje się tylko z Bielskiem z powodów czysto sentymentalnych.
P.S. Więc apel do wszystkich. Zimny prysznic na głowę i poczekjamy na bieg wydarzeń, wspierajmy biednych kumatych i normalnych kibiców Legii i tyle.
Tomowitz

Postprzez Smazu 2007-07-09, 8:51 pm

Niema mowy o zerwaniu zgody ;]
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez Malo1906 2007-07-09, 8:54 pm

ehh...zrobili to i c...j ...u nich sytuacja na linii kibice-klub nie ma zbyt dobrze wiec co sie dziwić...jeżeli bilety są drogie, na mecze (L) zawsze chodzi 12-13tys. a oni podwyższaja ceny biletów??? zastanówcie sie zanim kolejny raz będziecie najeżdżać braci z Warszawy. Najlepiej dalej zamieniajcie sie szalikami i przybijajcie piątki z Jagą...pomyślcie co wy robicie :566: :566: :566:
BRACIA MELANŻE TO WSPÓLNA JEST SPRAWA !!! BRACIA NA ZAWSZE !!! SOSNOWIEC WARSZAWA !!!
Malo1906

Postprzez kobył 2007-07-09, 10:36 pm

Malo1906 napisał(a):ehh...zrobili to i c...j ...u nich sytuacja na linii kibice-klub nie ma zbyt dobrze wiec co sie dziwić...jeżeli bilety są drogie, na mecze (L) zawsze chodzi 12-13tys. a oni podwyższaja ceny biletów??? zastanówcie sie zanim kolejny raz będziecie najeżdżać braci z Warszawy. Najlepiej dalej zamieniajcie sie szalikami i przybijajcie piątki z Jagą...pomyślcie co wy robicie :566: :566: :566:
BRACIA MELANŻE TO WSPÓLNA JEST SPRAWA !!! BRACIA NA ZAWSZE !!! SOSNOWIEC WARSZAWA !!!

Jasne lepiej wytłuc się pomordzie, pona....lac rurkami i porzucać kamieniami w policje... To by dopiero była feta po awansie! To chciałeś powiedzieć? Bo tak rozumiem twoją wypowiedź... Wszystko rozumiem ale mentalność niektórych ludzi mnie rozbraja.
kobył

Postprzez Malo1906 2007-07-10, 7:46 am

kobył napisał(a):
Malo1906 napisał(a):ehh...zrobili to i c...j ...u nich sytuacja na linii kibice-klub nie ma zbyt dobrze wiec co sie dziwić...jeżeli bilety są drogie, na mecze (L) zawsze chodzi 12-13tys. a oni podwyższaja ceny biletów??? zastanówcie sie zanim kolejny raz będziecie najeżdżać braci z Warszawy. Najlepiej dalej zamieniajcie sie szalikami i przybijajcie piątki z Jagą...pomyślcie co wy robicie :566: :566: :566:

Jasne lepiej wytłuc się pomordzie, pona....lac rurkami i porzucać kamieniami w policje... To by dopiero była feta po awansie! To chciałeś powiedzieć? Bo tak rozumiem twoją wypowiedź... Wszystko rozumiem ale mentalność niektórych ludzi mnie rozbraja.

Przepraszam...czy Legia gdzieś awansowała :D ?
Najpierw poznaj ich sytuacje Kibice - Klub a potem komentuj ... Jeżeli za to ... klub bez pojęcia kto to robił zrywa umowe z SKLW ? ... coś jest chyba nie tak...
Malo1906

Postprzez obserwator1 2007-07-10, 8:46 am

Piszecie jak nie przymierzając włodarze PRL o ZSRR bracia z Legii
mam rozumieć że rodziny się nie wybiera ...????
Przypomne nie takie długoletnie zgody nasz klub już przeżył ..Bracia z Motoru Lublin ??
i co bracia z Legii zdemolowali stadion braci z Motoru !!! wypalajać jel L na murawie ?
czy tego chcecie ..Jak los pozwoli zagramy na śląskim ..zagramy pod pewnymi warunkami zapewne ..kto będzie odpowiedzialny za to że "bracia" z W-wy zechcą rozpierniczyć śląski..bo taką fantazję mają ..a procz fantazji swój wlasny interes zamknięty ślaski= mecze reprezentacji w W-wie !!!
Nikt jeszcze nie poruszył sprawy " kuzynów " ze Szczecina . Otwórzcie oczy Legi zależy tylko na tym by mieć przyczółki i darmowy wyszynk !!! na połnocy i południu kraju i nic więcej..i może jednak większość ma racje mając Legie gdzieś ..
a sztamy pakty przyjaźnie ..sami się będą stadami zgłaszać przedstawiciele klubów ..
Paczcie na hanysów z Katowic w dupie mają wszystkich i jakoś żyją i jak obserwuję coraz lepiej sobie radzą !!!
obserwator1

Postprzez kozis 2007-07-10, 9:16 am

Robson_2006sc napisał(a):nie napisalem ze popieram to co mialo miejsce ale ZGODA BYLA JEST I BEDZIE skoro niechcecie zgody z Legia to moze lepiej z Ruchem?
kozis

Postprzez buli11 2007-07-10, 9:16 am

Dokladnie ,gdyby nie Zaglebie to Legia mialaby przejebane na wyjazdach na Slask.
buli11

Postprzez kubeł_1906 2007-07-10, 9:22 am

http://youtube.com/watch?v=B7GFFr-galA

zobaczcie jak inni ludzie z całego świata komentują to wydarzenie i jakie mają zdanie o polskich kibicach=//
kubeł_1906

Postprzez Tomowitz 2007-07-10, 11:38 am

Hehe! Szarża ułanów najlepsza. 6 koników przegoniło kilkadziesiąt kiboli :)

a komentarzy ile, Litwini mocni w gębie :)
Tomowitz

Postprzez kobył 2007-07-10, 4:09 pm

Malo1906 nie rób z siebie idioty....... Dobrze wiesz o co chodzi i że chodziło o dym jaki Legia zrobiła u nas na Ludowym. Co do SKLW to wystarczy wejść na którekolwiek forum Legii albo nawet na legialive i poczytać wypowiedzi Warszawiaków na temat SKLW. Nie będe się tutaj rozpisywał na ten temat ale sądze, że każdy w miare kumaty wie o co chodzi. A jeśli chodzi o relacje kibice Legii a klub to sie wcale nie dziwie, że to wygląda jak wygląda. Czy wy tego nie widzicie, że kibice Legii chcieliby żeby klub robił to co oni chca, spełniał ich wszystkie życzenia?!
kobył

Postprzez cyfron24 2007-07-10, 5:41 pm

Kobył, a czy Ty swoją wiedzę czerpiesz tylko z for internetowych, czy byłeś kiedyś na jakimś meczu, np. na Legii? Widziałeś jak tam wygląda zachowanie ochrony, ile kosztują bilety? Wyjazdy też rządzą się swoimi prawami i czasami kogoś poniesie fantazja. Co nie znaczy, że takie akcje powinny mieć miejsce...
cyfron24
Żółta kartka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna