Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Waluś 2007-07-09, 8:17 pm

Z tego co mi wiadomo to na stronie nie ma info odnośnie Kostka bo nadal negocjuje z klubem warunki swojego kontraktu. Chyba zdał sobie sprawę ile znaczy jako zawodnik. Zastanowił się kiedy nadarzy mu się następna okazja pokazania swoich umijętności w OE, a może juz nigdy.
Waluś
kumaty

Postprzez sosnowiczanin ! 2007-07-09, 8:18 pm

Dlaczego zarząd nic nie robi w sprawie Kmiecika, skoro zadeklarował chęć gry w Sosnowcu, Bagnickiego i Grzybowskiego?
Jestem przekonany że Bębenek, Kaliciak, Gawędzki, Trałka, Samba, Grzybowski, Bagnicki i Kmiecik załatwiają definitywnie sprawę transferów przychodzących natomiast w sprawie zawodników którzy powinni opuścić naszą drużynę: Paczkowski mnie w ogóle nie przekonuje, Zubanović jest zupełnie bez formy i do tego ta kontuzja.
Nie wymieniam nawet zawodników którzy przebywają na obozie z Zagłębiem: Stemplewski, Jaworski, Mazur i Smarzyński, którzy nie powinni grać nawet w II lidze.
Zainteresowanie Łuczywkiem i Koźmińskim również jest niepoważne ponieważ ci piłkarze nie mają nam w tej chwili nic do zaoferowania!!!
sosnowiczanin !

Postprzez Sir 2007-07-09, 8:19 pm

JESTEŚMY EWENEMENTEM w skali Europy!

Tyle się dzieje wokół Zagłębia....że kibic nie może się nudzić!

Ale to dopiero początek góry lodowej!

Lipiec będzie gorący!
Sir

Postprzez fan78 2007-07-09, 8:20 pm

sosnowiczanin ! napisał(a):Dlaczego zarząd nic nie robi w sprawie Kmiecika, skoro zadeklarował chęć gry w Sosnowcu, Bagnickiego i Grzybowskiego?
Jestem przekonany że Bębenek, Kaliciak, Gawędzki, Trałka, Samba, Grzybowski, Bagnicki i Kmiecik załatwiają definitywnie sprawę transferów przychodzących natomiast w sprawie zawodników którzy powinni opuścić naszą drużynę: Paczkowski mnie w ogóle nie przekonuje, Zubanović jest zupełnie bez formy i do tego ta kontuzja.
Nie wymieniam nawet zawodników którzy przebywają na obozie z Zagłębiem: Stemplewski, Jaworski, Mazur i Smarzyński, którzy nie powinni grać nawet w II lidze.
Zainteresowanie Łuczywkiem i Koźmińskim również jest niepoważne ponieważ ci piłkarze nie mają nam w tej chwili nic do zaoferowania!!!
Jaworski juz z Zagłebiem nie trenuje.Kowalik go odeslal.A Smarzynski i Mazur to chyba do Mlodej Ekstraklasy.
fan78

Postprzez Przemek26 2007-07-09, 8:24 pm

Zagłębie Sosnowiec zamierza i złożyć wniosek do Wydziału Dyscypliny PZPN o dobrowolne poddanie się karze. Nowy właściciel sosnowieckiego klubu Krzysztof Szatan nie chce, żeby klub kojarzono z handlowaniem meczami i chce skorzystać z „ostatniej szansy” na łagodniejsze kary, jaką dał zamieszanym w aferę korupcyjną WD PZPN.

"Jestem bardzo zainteresowany ofertą Wydziału Dyscypliny" - mówi "Faktowi" szef beniaminka naszej Ekstraklasy.

W sosnowieckim klubie, który jest pierwszy na liście klubów z drugiej transzy, jaka ma zostać dostarczona przez prokuratorów z Wrocławia do Wydziału Dyscypliny, bardzo poważnie podchodzą do oferty „ostatniej szansy”. "To na pewno ciekawa i warta uwagi propozycja. Nie chcę mieć nic wspólnego z korupcyjnym bagnem, który odziedziczyliśmy po poprzednikach. Chcę oczyścić dobre imię Zagłębia" - mówi "Faktowi" właściciel klubu z Sosnowca Krzysztof Szatan.

Co do Lachy to sądzę że nie chodzi tu o wysokość kontraktu. To może być oczyszczanie.
Przemek26

Postprzez Sir 2007-07-09, 8:26 pm

Przemek26 napisał(a):
Zagłębie Sosnowiec zamierza i złożyć wniosek do Wydziału Dyscypliny PZPN o dobrowolne poddanie się karze. Nowy właściciel sosnowieckiego klubu Krzysztof Szatan nie chce, żeby klub kojarzono z handlowaniem meczami i chce skorzystać z „ostatniej szansy” na łagodniejsze kary, jaką dał zamieszanym w aferę korupcyjną WD PZPN.

"Jestem bardzo zainteresowany ofertą Wydziału Dyscypliny" - mówi "Faktowi" szef beniaminka naszej Ekstraklasy.

W sosnowieckim klubie, który jest pierwszy na liście klubów z drugiej transzy, jaka ma zostać dostarczona przez prokuratorów z Wrocławia do Wydziału Dyscypliny, bardzo poważnie podchodzą do oferty „ostatniej szansy”. "To na pewno ciekawa i warta uwagi propozycja. Nie chcę mieć nic wspólnego z korupcyjnym bagnem, który odziedziczyliśmy po poprzednikach. Chcę oczyścić dobre imię Zagłębia" - mówi "Faktowi" właściciel klubu z Sosnowca Krzysztof Szatan.

Co do Lachy to sądzę że nie chodzi tu o wysokość kontraktu. To może być oczyszczanie.

Na chwilę obecną możemy sobie gdybać....

W najbliższym czasie dowiemy się o co tak naprawdę poszło...
Sir

Postprzez Waluś 2007-07-09, 8:27 pm

Na oczyszczenie to było juz wiele czasu, no chyba, że nowa władza chce sie dobrowolnie poddac karze, a takie informacje już sie pojawiły. Hmm. Ciekawe spostrzeżenie. Każdy pretekst jest dobry tylko co i dlaczego Kostek???
Waluś
kumaty

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2007-07-09, 8:30 pm

Przemek 26 - to jest wg mnie bardzo logiczne myslenie - oczyszczenie nie
chcemy miec nic wspolnego z korupcja.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez MarcelZS 2007-07-09, 8:38 pm

Marcin dziękujemy !!! by najmnie ja - powodzenia w nowym klubie i zawsze będziesz miło wracał na Ludowy.
MarcelZS

Postprzez marcin___ 2007-07-09, 8:44 pm

Popieram MarcelZS moze ostatnio Lacha specjalnie nie blyszczal ale zawsze bede go milo wspominal i wielki szacunek dla niego;)!!
marcin___

Postprzez Misaki 2007-07-09, 8:44 pm

Dla mnie to, że Lachowski odchodzi jest więcej niż dziwne Zawsze podkreślał, że bardzo dobrze czuje się w Sosnowcu no i kontrakt podpisał nawet do 2010 roku. Myśle, że było coś poza sprawami finansowymi. Szkoda, że nie zostanie z nami ale płakał nie będę bo ostatnio swoje braki nadrabiał wyłącznie dobrą miną.
Misaki

Postprzez Tomowitz 2007-07-09, 8:50 pm

A może ktoś zaoferował Lachowskiemu lepsze warunki bytowe gdzieś indziej.
Tomowitz

Postprzez mwy 2007-07-09, 8:52 pm

Jak dla mnie troche smutna wiadomość - pomimo afery korupcyjnej, uważam ze Lacha zasłużył u nas na szacunek.

Aha, a na dziennik.pl to odszedł od nas Tomasz Lachowski, hmm, ciekawe, bo wogóle go nie widziałem u nas ;)
mwy

Postprzez Shiri 2007-07-09, 9:04 pm

...................
Ostatnio edytowano 2009-02-17, 12:27 pm przez Shiri, łącznie edytowano 1 raz
Shiri

Postprzez gumiś 2007-07-09, 9:14 pm

to było pewne lacha wielce był zwiazany z zagłebiem i po awansie myslal ze bedzie miał 2 razy lepszy kontrakt a tu nici i odchodzi, wiedziałem ze to było wszystko z jego strony na pokaz ze tak niby zwiazany z klubem, a to co ostatnio grał to drama . to raczej bedzie wzmocnienie niz osłabienie
gumiś

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna