LEGIA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez rauf 2007-07-08, 10:22 pm

Zaglebie & Legia - na zawsze

kozak akcja.
rauf

Postprzez buli11 2007-07-08, 10:23 pm

uff odetchnalem z ulga...a swoje zdanie o warszawiakach mam juz od wielu lat i wcale nie wplynely na nie dzisiejsze wydarzenia.
buli11

Postprzez ^yoGi^ 2007-07-08, 10:34 pm

Nie było mnie do domu, jakim wynikiem zakończył się mecz Legi. Wiem, ze było do 14 minuty 0:1
@EDITJuż wiem co się stało!
Ostatnio edytowano 2007-07-09, 10:58 am przez ^yoGi^, łącznie edytowano 1 raz
^yoGi^

Postprzez Arek W 2007-07-08, 10:48 pm

rauf napisał(a):Zaglebie & Legia - na zawsze

kozak akcja.

Zabłysnąłeś talencie!!!
Arek W

Postprzez Sir 2007-07-08, 10:56 pm

PAWEŁ-FB'03 napisał(a):Ludzie opamietajcie sie nie robcie onetu z tego forum!!.

ha ha ha...dobre. Popieram!

Na osądy przyjdzie pora.
Sir

Postprzez bolo73 2007-07-09, 7:12 am

Szkoda,że przez grupę dzikusów,którzy są silni tylko w grupie i poprzez to szukają dowartościowania własnej osoby cierpi cały polski futbol.Przez tych idiotów klub piłkarski Legia straci możliwość uczestniczenia w rozgrywkach europejskich (chociaż to może nawet i dobrze bo skoro przegrywają z ekipami pokroju Vetra to nie ma o czym mówić).Wstyd i hańba dla Polski i Polaków na całym świecie.Szczególnie współczuję naszym rodakom mieszkającym na Litwie.Wyeliminować chamstwo i bandytów ze stadionów.I dotyczy to wszystkich,także naszych pseudokibiców.A gadki tego typu jakie wstawia tutaj raz za razem jeden z drugim,że jeździł na Zagłębie od V ligii mnie nie wzruszają.Wielu porządnych i prawdziwych kiboli było i jest z klubem na dobre i na złe (moja skromna osoba też się do nich zalicza).Doskonale pamiętamy "wspaniałe" wyjazdy do Bukowna,Dankowic i tym podobnych wiosek.Nie uprawnia nas to jednak do tego,aby psuć wizerunek własnego klubu i patrzeć na innych kibiców z góry tylko dlatego,że oni wtedy nie jeździli na mecze.Razem,wspólnymi siłami i odpowiedzialnym zachowaniem powinniśmy budować wizerunek Zagłębia i dążyć do tego aby wszyscy o Zagłębiu i jego kibicach wypowiadali się z szacunkiem i podziwem.Jeżeli zaś ktoś chce się trzaskać i kozaczyć to k***a Afganistan i Irak czeka.Zapraszamy do walki Panowie.Wydaje mi się jednak,że na taką adrenalinkę się nie skusicie bo po prostu Wasza siła,Wasza odwaga rośnie wprostproporcjonalnie do tego w jak liczebnej grupie podobnych do Was "kozaków" się znajdujecie.Pozdro dla prawdziwych kibiców Zagłębia.
bolo73

Postprzez czech 2007-07-09, 9:40 am

wieśniactwo i tyle z kiboli Legii , po co rozwalali domy i hotele zaraz sie odezwą ludzie i będą mówili że gówno widzialem bo bylem w domu , otóż widzialem od jednego legionisty zdjęcia , jak stoją z kamieniem w reku i ładują w jakiś sklep
czech

Postprzez PaprykarZ19 2007-07-09, 10:30 am

Przemek26 napisał(a):
August napisał(a):
Robson_2006sc napisał(a):nie napisalem ze popieram to co mialo miejsce ale ZGODA BYLA JEST I BEDZIE skoro niechcecie zgody z Legia to moze lepiej z Ruchem?

Jak dla mnie to może i lepiej z Ruchem. Bo "przyjaźń" z bandziorami chwały nie przynosi.

Przestańcie pi****** o zgodach itp.
Wiadomo jak kibice żyją z Klubem ( czyt. ITI) , oraz poprzez grę Legii jak wygląda cierpliwość kibiców.
Chcecie zgody jeden z drugim z Wisłą , czy Ruchem a to sobie zakładajcie a nie zasyfiajcie forum bzdurami o tym że wstyd itd, że Legia to teraz syf , burdel itp.

Nie wiem Przemku jakie masz kryteria wartości, ale chyba nie uważasz, że złe stosunki z właścicielem klubu i słaba gra piłkarzy są usprawiedliwieniem tego co tam się stało? Jeżeli takie rzeczy rzeczywiście miałyby o tym decydować to u nas w Sosnowcu na każdym meczu byłyby burdy i stadion byłby non stop zamykany dla kibiców(?). Możemy się tylko za to wstydzić!
Legię jako klub jak najbardziej dażę wielką sympatią, ale takich akcji nie popieram. Jak chcą niech się napierdalają po lasach czy gdzieś gdzie innym to nie przeszkadza, ale nie w miejscach publicznych.
PaprykarZ19

Postprzez Tomowitz 2007-07-09, 11:12 am

Dokładnie, gdyby to było tylko spowodowane złymi stosunkami na linii kibice i klub to kurna czemu nie robiła rozróby cała Legia w akcie obywatelskiego protestu przeciw polityce władz klubu tylko grupka oszołomów?
Tomowitz

Postprzez obserwator1 2007-07-09, 2:09 pm

Nie zażekajcie się jak żaba błota !!!
raz zgoda i przyjaźń jest z tym raz z drugim !!!
mało z was pamięta więlką zgodę z Wisłą ...poł ludowego skandowało cc cwk cwks k...a
a zgodę z Polonią Bytom pamiętacie ..Polonia też Polonia też przyjacielem Zagłębia jest..
i co czar przyjaźni prysł..
Moim zdaniem a pamiętam dużo zgoda z Legią nigdy nie wychodziła nam na dobre !!!
i dużo jest w sandowanych hasłach pachołki Legii ..zastanówcie się a szczerze ???
Jesteśmy od lat silną liczącą się ekipą ..w historii nie tylko jagiellonia zabiegała o " przyjaźń" Osobiście byłem na wyjazdowym meczu Zagłębia do Lodzi na Widzew i tam z Widzewiakami w ich knajpie piliśmy piwo zagryzając przekąski i to na ich koszt !!!
Były rozmowy o pakcie tyle że ..Legia ..
myślę że może jest czas na przemyślenia ...
obserwator1

Postprzez Tomowitz 2007-07-09, 2:58 pm

Ale o czym my tu gadamy? Z tematu o chamskiej postawie grupki Legionistów nagle zrywać zgody? Jest to może jakiś malutki ale to malutki pretekst ale to decyduje specjalna grupa kibiców Zagłębia o tym i wątpie by takie coś zaważyło na takiej decyzji.
Tomowitz

Postprzez eric 2007-07-09, 3:13 pm

To niech zaważy jeszcze to, że przyjeżdżają do nas do miasta i chcą rządzić, mówić mi komu mam bić brawo a komu i kiedy mam dać w pysk, bo oni tak chcą, a dodatkowo niszczą nam miasto (nie raz). Ci co tu przyjeżdżają to pewnie ci sami co na Litwie dali popis. Mam ich w dupie, Legię jako klub piłkarski szanuję, ale ich kibiców to nie potrzebuje i uważam, że najwyższy czas przemyśleć sprawę i nie wpuszczać do nas tej hołoty. Bo coś czuję, że jak u siebie wchodzić nie będą mogli to do nas przyjadą zwierzęta, a my to zabezpieczeń nie mamy, na stadion wejdzie każdy(!) A jeszcze jeden ważny aspekt jest taki, że nazywają nas "psami Warszawy" i mnie też się wydaje, że nie raz tak właśnie jest, robią z nami co chcą a wy się cieszycie (oczywiście nie pisze o wszystkich, ale to wygląda tak jak w UK- Polak to śmieć, bo jadą tam idioci i robią "renomę" ludziom kulturalnym, mieszkającym tak od wielu lat lub tym, którzy ciężko pracują żeby zarobić na utrzymanie zostawionej w Polsce żony i dziecka. A taki właśnie jeden czy drugi czy trzeci czy czwarty... idiota pojedzie to wszyscy będą jego pamiętali a nie tego co jest spokojny)

Ole
eric

Postprzez tomek_MDC 2007-07-09, 3:42 pm

nie popieram tego zachowania, nie chce sie mieszać w głupia według mnie kłótnie na temat zachowania kibiców legii.
mówicie że zachowali się tak jak się zachowali i trzeba zerwać zgodę. uogólniacie zachowanie tych kibiców na wszystskich kibiców legii ale na filmikach można było zauważyć że wśród osób które walczyły z policja byli również kibice zagłębia, może była ich garstka ale jednak też byli.
wszędzie znajdą się osoby które będą chciały zrobić zadyme, nie ważne czy będziemy mieli zgody czy nie.
tomek_MDC

Postprzez cyfron24 2007-07-09, 3:43 pm

Muszę przyznać, że też się trochę wkurwiłem na Legię, jak o tym usłyszałem, ale teraz nabrałem dystansu do tego, i powiem tyle, że to nie nasza sprawa. Legia narozrabiała, niech się Legia martwi. Albo i nie ;). Tak sobie myślę, że świat kibicowski rządzi się trochę innymi prawami, nie brakuje oszołomów itp. idt. Ale jeżeli bym się znalazł w takiej sytuacji że podjechała by nas Cracovia, albo inna mocna ekipa to wolałbym mieć dookoła oszołomów, niż spokojnych, kulturalnych kibiców. Żeby mnie ktoś źle nie zrozumiał, uważam, że stadion to nie jest miejsce na bijatykę i zadymę.
cyfron24
Żółta kartka

Postprzez Zibi33 2007-07-09, 3:55 pm

Kibole Legii to chamy, burki i mimo ,że ze stolicy to zwykłe wieśniaki.
Dla mnie Warszawa to od wczoraj największa Wieś w Polsce.

Przypomniał mi się Nasz mecz z Jagiellonią i to co się działo po meczu, to Oni zaczęli burdy
na Naszym stadionie.
Byłem na meczu po stronie tzw.trybuny krytej i byłem świadkiem jak grupa kiboli Legii chamsko zachowywało w stosunku do starszych osób , kobiet i dzieci .
Okrzyki w stylu: Wstawać k...a,Jak Wam się nie chce śpiewać to spier....ć.
Kobieta z dzieckiem ubrana w klubowe barwy nie mogła normalnie zobaczyć meczu , bo
grupka chamów z Warszawy bezczelnie zastawiła miejsca na których siedziała kobieta z dzieckiem- odpowiedz warszawiaka -na meczach się stoi nie siedzi.

Uważam,że każdym może kibicować tak jak chce!

Kibice Legii to Wiocha!
Zibi33

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna