Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Wczorajsza prasa podala iz po zakonczeniu przygotowan trener Jan Urban
rezygnuje z Kielbowicza - wydaje mi sie iz mozna zapytac LEGIE za ile
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Sprawa druga to zal mi Janusza Wolanskiego, ale ja do niego mam zstrzezenia
rowniez bo nie odchodzi sie z takiego Klubu i w takim momencie. J.Wolanski
odszedl z Jaiellonii, ozenil sie i bedzie gral w Gorniku Leczna - takie sa moje
wiadomosci - tak w III lidze, blisko domu.
Osman napisał(a):Kamilosx napisał(a):remwal napisał(a):Urban mial zrezygnowac z 2 pilkarzy czyli Dicka i Kiełbowicza
Nieprawda, bo z 1. Mówili o tym Trzeciak i Miklas.
a wlasnie że mówili o dwoch!
turku napisał(a):kobył napisał(a):A do Dzierżnoniowa jak pewnie już większość z was wie dojechał Łukasz Trałka i Pape Samba Ba. I jeśli chodzi i tego drugiego to jestem bardzo zadowolony z tego faktu bo mi się przypodobał w meczu na Ludowym nieźle mieszał na lewej stronie. Miałem wcześniej pisać, że powinniśmy się nim zainteresować ale jak sobie przypomniałem komentarze lecące z trybuny na jego temat wolałem się nie odzywać...
Mnie tez sie podobał i też jestem z tego zadowolony miejmy nadzieje że będzie wzmocnieniem naszego zespołu nie wyjdzie tak jak z łuczywkiem że strony sie nie porozumiały
P.S.
Zastanawialiście się czy ktos "z góry" czyta to co my tu wypisujemy??
bo przeciez na 100 głupich i mao trafionych wypowiedzi może się zdarzyc perełka jakiegos kibica który podpowie naszym prezesom i trenerom cos na co sami by nie wpadli.
Wiem że taka mozliwośc jest mało prawdopodobna ale na setki tysięcy komentarzy kilka może być "złtymi myslami"
Bo kibice nie gęsi i swój rozum mają :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników