Koszulka dla kibiców

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Misaki 2007-07-01, 8:37 pm

Smazu napisał(a):Wg mnie w projekcie Misaki jest o biel za dużo ;]

eee bieli jest tyle ile powinno :P

a na Jadze było 100% bieli
ja dodałem tylko kilka elementów dla elegancji :)

[ Dodano: 01-07-2007, 9:48 ]
tutaj wersja z bardziej stonowaną zielenią

Obrazek
Misaki

Postprzez Smazu 2007-07-01, 9:01 pm

A tam ;] Mają dominować 3 kolory tzw. B A R W Y a nie tylko biały kolor ;]
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez drewinio 2007-07-01, 11:31 pm

TEż wydaje mi się iż jest zaduzo bieli u Mizaki`ego. Ja wychodze z założeniem iż albo barw po równo ( projekt 2 i 3) albo dominacja koloru pierwszego czyli w naszym przyopadku czerwonego ( projekt 1)

PS. Dominującym kolorem czerwonym będziemy mogli podziękować p. Szatanowi :D ( joke). Pozatym jak zerkniemy na trójkąt Zagłębia to zauważymy iż czerwonego koloru jest tam najwięcej, z kolei białego najmniej.

Ogólnie proponuje ogłosić konkur. Każdy miałby pole do popisu. Zamieszczalibyśmy swoje projekty w danym temacie a po upływie powiedzmy tygodnia zrobiło by sie ankiete.

Takie koszulki wyglądały by profesjonalnie i dobrze by to onas świadczyło. Ja wiem iż jest to nie realne aby wszyscy taką koszulke posiadali tak jak to ma misjsce na meczach Celticu, ale przynajmniej na wyjazdach powinno być naszych trójkolorowych koszulek jak najwięcej. To tylko dobrze świadczy o nas.
drewinio

Postprzez sirMacius 2007-07-02, 8:39 am

Właśnie "drewinio " ma 100% racji. Sami widzieliście jak na ostatnim meczu z jagą byli ubrani ich kibice , wyglongało to zaje... . Już wtedy z kolegą Smazu mówiliśmy o koszulkach dla naszych kibiców.
sirMacius

Postprzez YOOSHKY 2007-07-02, 9:05 am

Koszulka ma dużo bieli ponieważ tak jest taniej. Ilu kibiców kupi koszulkę za 40, 50 zł? To musi być masówka inaczej nie ma najmniejszego sensu w ogóle zawracać sobie głowy tą sprawą.
YOOSHKY

Postprzez HooliganWDuszyPolaka 2007-07-02, 10:55 am

moze wprowadze troche zamieszania i moze niektórych "zbulwersuje"moja propozycja ale czy nie mozna by odejsc od tradycynych(czyt.terazniejszych)barw i powrocic do tych "historycznych"czarno-białych?ma to przynajmniej dwa pozytywne aspekty.1-szy:robimy czarno-białe "pszczółki"z małym herbem na lewej piersi, 2-gi:z daleka i przy wiekszej liczbie daje to naprawde kozacki efekt a o to tez chyba w tym wszystkim chodzi?poza tym skonczyłyby sie te wszystkie licytacje na temat jaki projekt,jakiego koloru ma byc najwiecej itp.a tak to mam wrazenie ze zabieramy sie do tego jak górski do budowy stadionu.a przeciez to"tylko"lub"aż"koszulki.co wy na to?pozdrawiam.
HooliganWDuszyPolaka

Postprzez hendrix89 2007-07-02, 11:22 am

Na pewno bawełniana, bo śliska jest zła przy więcej niż 20'C.
Ja powiem, że bardzo podoba mi się pomysł 1 z SK.
Białego jest wystarczająco, innych kolorów też.
A propos biało-czarnego, zaprojektuj i wtedy ocenimy.
hendrix89

Postprzez rauf 2007-07-02, 11:39 am

Misaki napisał(a):
Smazu napisał(a):Wg mnie w projekcie Misaki jest o biel za dużo ;]

eee bieli jest tyle ile powinno :P

a na Jadze było 100% bieli
ja dodałem tylko kilka elementów dla elegancji :)

[ Dodano: 01-07-2007, 9:48 ]
tutaj wersja z bardziej stonowaną zielenią

[url=http://img159.imageshack.us/img159/2116/koszulkanx5.th.jpg]Obrazek[/URL]

moim zdaniem najladniejszy projekt , wydaje mi sie ze bedzie sie bardzo dobrze prezentowac , oraz koszt bedzie nieduzy i wiele ludzi bedzie moglo sobie na nia pozwolic , NAPWADE ELEGANCKA!:D
rauf

Postprzez Misaki 2007-07-02, 11:42 am

Obrazek

Zagłębie - Czerwone Diabły + wyjebany znak wodny :)

rauf - ciesze się, że Ci się podoba mój pierwszy projekt - myśle, że max śnieżnobiały kolor robi wrażenie i dobrze się prezentuje
czerwony też jest niezły
Misaki

Postprzez HooliganWDuszyPolaka 2007-07-02, 12:07 pm

a co tu projektowac?ja niestety nie mam takich mozliwosci(umiejetnosci tez) po prostu poziome pasy na przemian biały czarny i na lewej piersi herb Zagłębia.prosta a przy tym jakże"wyrazista".mozna by dodac jeszcze ewentualnie czarne lub białe sciagacze i to wszystko.moim zdaniem jakies znaczki wodne,napisy,daty sa zbedne.inni kibice mają nas po czyms kojarzyc i przedewszystkim mamy byc widoczni a mysle ze ta(moja)propozycja taka własnie jest.no i podejrzewam ze nie był by to duzy koszt.a wystarczy troche pomyslec zeby dojsc do wniosku jak bedzie wyglądał sektor w którym oprocz trojkolorowych koszulek beda jeszcze ludzie ktorzy tych koszulek nie beda miec.tzw.kolorowy zawrót głowy.z doswiadczenia wynika ze tylko wtedy sektor wygląda zajebiscie jezeli ludzie sa ubrani w jednokolorowe koszulki ewentualnie w tzw.pasiaki(Jaga,Hutnik czy nawet Cracovia).jezeli komus sie bedzie chciało to moze zrobi projekt tej koszulki i wtedy pomyslimy.moim skromnym zdaniem przy wiekszej liczbie dałoby to zajebisty efekt(napewno lepszy od koszulek z kolorowymi rekawkami)no ii napewno wiecej kibiców innych drużyn kojarzyło by nas po nich(a o to chyba chodzi nie?).
HooliganWDuszyPolaka

Postprzez Misaki 2007-07-02, 12:28 pm

Obrazek

Czerwone Diabły - wersia 1.1

Jeśli mamy być charakterystyczni to czemu nie iść w tym kierunku?

PS
Czarne i białe pasy będą wyglądały troche ponuro Mamy fajne barwy to wykorzystajmy je - tym bardziej, że większość się identyfikuje z kolorami w jakich piłkarze biegają po boisku.

Dodam jeszcze, że motyw Czerwonych Diabłów otwiera mnóstwo innych możliwości - np co do opraw meczowych no i mielibyśmy w końcu jakieś uosobienie Zagłębia - Diabła, oczywiście czerwonego
Ostatnio edytowano 2007-07-02, 12:38 pm przez Misaki, łącznie edytowano 1 raz
Misaki

Postprzez HooliganWDuszyPolaka 2007-07-02, 12:34 pm

a nie wydaje Ci sie ze mozna doszukac sie podobienstwa do np.Widzewa.zrozum wydaje mi sie ze w grupie mamy wygladac jak nikt do tej pory a nie jak "czerwona armia Widzewa".poza tym ten znak wodny-zobaczysz go tylko Ty i kolega obok-nie o to wszak chyba chodzi?
HooliganWDuszyPolaka

Postprzez drewinio 2007-07-02, 12:36 pm

W biało czarne pasy to będziemy wygldać nei jak pszczłółki tylko jak skazańcy :D
drewinio

Postprzez Kopec 2007-07-02, 12:39 pm

a moze czerwono zielono białe poziome pasy tak jak w projekcie drewinio tylko zeby te pasy były rownej grubości i zeby było ich więcej??
Kopec

Postprzez Misaki 2007-07-02, 12:40 pm

HooliganWDuszyPolaka napisał(a):a nie wydaje Ci sie ze mozna doszukac sie podobienstwa do np.Widzewa.zrozum wydaje mi sie ze w grupie mamy wygladac jak nikt do tej pory a nie jak "czerwona armia Widzewa".poza tym ten znak wodny-zobaczysz go tylko Ty i kolega obok-nie o to wszak chyba chodzi?

to oni opatentowali ten kolor? - 75% drużyn ma w swoich barwach czerwony
Ja proponuje nie patrzeć się na innych bo to nie ma sensu

z daleka taki znak by był nie widoczny ale cna zdjęciach bliżej już tak - poza tym fajnie jak by było coś atrakcyjnego w tych koszulkach bo do tej pory to projekty są raczej skromne

poza tym dodałem elementy zielono białe więc nie jest full czerwona tj Widzew
Misaki

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice