Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez gothblack 2007-06-22, 7:02 pm

Marzyć to my sobie możemy o wielkich transferach,ale skończy się na paru grajkach z kartą na ręku i miejmy nadzieję,że trafią się nam na tyle ambitni kopacze,że będą wypruwać flaki za nasz klub i za swoją promocje........liczę na góra dwa transfery gotówkowe i to też nie z górnej półki....może grajkowie z KSZO? Cóż trzeba będzie raczej myśleć zatrzymać teoretycznie naszych najlepszych grajków to jest Peskovica,Hosica,Prymule i mimo wszystko Piatkowskiego w którym drzemią duże umiejetności tylko trzeba go trochę ukierunkować no i Folca,który ma sporą smykałkę do goli....i nie wymieniajcie tu jakiś galagticos bo z krezusa 2 ligowego spadliśmy na outsidera 1 ligowego......no chyba,że faktycznie wybuchnie jakaś bomba ze sponsorem(patrz YARA),ale prawda jest taka,że czasu zostało bardzo mało,a my nawet trenera nie mamy,a właściwie on najbardziej decyduje kogo by chciał mieć w zespole.....no chyba,że młody KLAMRA o wszystkim będzie decydował,a to nie może dobrze wróżyć.....co do treneiro z jedynych wlnych w tej chwili to chyba faktycznie Chrobak byłby najlepszy......(osobiście wolałbym Jakołcewicza,ale jego Płock raczej nie puści...tam jednak jest większa kasa)
Pozyjemy zobaczymy......chciałbym się mylić.......
gothblack

Postprzez MrCricket 2007-06-22, 7:29 pm

Trzeba jak najszybciej zatrudnić trenera, niech będzie ten Chrobak bo ma duże doświadczenie i rozeznanie na rynku. Niech przedstawi listę zawodników, których chciałby mieć w drużynie (oczywiście an miarę naszych możliwości) i do dzieła, bo niedługo zostaną
same ochłapy...
MrCricket

Postprzez Raul75 2007-06-22, 7:49 pm

rynek piłkarski obfituje w NAZWISKA ale jak wiecie one nie grają. Wiele było takich przykładów. Ja jestem za realizowaniem koncepcji trenera. Niech on przekonuje swoją filozofią piłkarską. Marzy mi się taki naśladowca Michniewicza, który przytarł nosa całej piłkarskiej Polsce owszem z dużym budżetem ale bez gwiaz na liście meczowej. Niech i nasze Zagłębie pokaże, że ci, którzy już dziś widzą nas na miejscu spadkowym po sezone zgrabnie to odszczekają. Ale tymczasem niech się stanie jasność w NASZYM klubie
Raul75

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2007-06-22, 8:19 pm

Zmiana zarobkow u naszych zawodnikow wydaje mi sie ze spowoduje odejscie
no moze 2 zawodnikow, nazwisk nie bede podawal jako ze to sa moje wlasne
mysli.
jednak nie bedzie to znaczace oslabienie naszej druzyny - No przeciez przyjda
nowi zawodnicy - chcialbym aby z Lecznej przyszedl Rafal Niznik na lewa strone
napewno napastnik skuteczny przydalby sie do kompletu.
A poza tym co tu mowic o wzmocnieniach jak nie ma trenera - wydaje mi sie ze
Pan Chrobak moglby zrobic dobra robote w pierwszym roku naszej gry w OE.
Nie wiem dlaczego na FORUM panuje opinia iz nasze ZAGLEBIE musi byc latarnia
zamykajaca tabele. Mam odmienne zdanie, to nie bedzie czolowka ale i nie bedzie
sam dol tabeli.
Pierwsza liga jednak bardziej szanuje nogi i tych kontuzji bedzie mniej a tym samym
bedzie latwiej grac w silnym skladzie.
To czekanie na trenera i nowe twarze jest stresujace no coz nie ma innego wyjscia
trzeba czekac.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Michał_Wwa 2007-06-22, 9:26 pm

No jak dla mnie to skandal, juz mi sie nowy dyrektor nie podoba: musi przyjść Łuczywek bo to jego kumpel z piaskownicy. Przecz z kolesiostwem !!! Mimo całej sympatii i szacunku do Siwego nie prezentuje on pierwszoligowego poziomu a w kryterium doboru kadry powinny być tylko i wyłącznie umiejetności.
Michał_Wwa

Postprzez Arek W 2007-06-23, 2:30 pm

"24-letni napastnik Konrad Koźmiński najprawdopodobniej powróci do Zagłębia. Zawodnik ten występował już w naszej drużynie w sezonie 2003/2004, kiedy to rozegrał 11 meczów i zdobył 3 bramki, jednak kontuzja wyeliminowała go z gry na dłuższy okres czasu. Po odzyskaniu pełnej sprawności fizycznej występował w Ruchu Chorzów, a w ostatnim sezonie bronił barw GKS Tychy. Konrad Koźmiński ma zająć w ataku miejsce Marcina Folca, który jest bliski opuszczenia Zagłębia."

Po prostu transfer roku!!! Byle tak dalej! Czyżby jednak szykowali się na drugą ligę?!
Arek W

Postprzez bazant 2007-06-23, 2:34 pm

Przecież ten koleś się nie nadaje nawet do Czernych Sosnowiec a co dopiero na I ligę.Mam nadzieję że to tylko jakaś kaczka dziennikarska :056:
bazant

Postprzez Przemek26 2007-06-23, 2:53 pm

Arek W napisał(a):Konrad Koźmiński ma zająć w ataku miejsce Marcina Folca, który jest bliski opuszczenia Zagłębia."

!

Jego wysokośc Foch odchodzi????
A idż w PI****
Przemek26

Postprzez Tomowitz 2007-06-23, 3:20 pm

Hehe, władze klubu się zmieniły a polityka transferowa ta sama. Ludzi z wolnymi kartami i mało znanych leszczy. Ten gościu może się nadaje. Do rezerw Zagłębia. Widać szykują awans do 4 ligi :)
Tomowitz

Postprzez novack 2007-06-23, 3:25 pm

A Latos na rzecznika prasowego. k***a farsa!
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez gothblack 2007-06-23, 3:57 pm

Miejmy nadzieje,że pierwsze sliwki robaczywki.....,ale skąd im do głowy przyszedł Kożmiński???....,a Folca szkoda choć to typowy najemnik,ale smykałkę jak mu się chciało to miał do goli..........mimo wszystko widzę ciemność..........
gothblack

Postprzez Zagórze_Fan 2007-06-23, 5:31 pm

Widzę, że każdy tu widział Koźmińskiego w akcji... tak go krytykujecie, że aż szkoda gadać... co, nie pamiętacie już jak w pamiętnym meczu ze Śląskiem zdobył jakże ważną bramkę? to, że miał pecha do kontuzji i wyleciał z Zagłębia to nie jego wina... pomyślcie trochę, na pewno Koźmiński lepszy od Folca, a jak nie, to bardziej ambitniejszy, bo to chłopak z Sosnowca! Ale to tylko MOJE SKROMNE ZDANIE! ;)
Zagórze_Fan

Postprzez bazant 2007-06-23, 6:12 pm

Zagórze_Fan napisał(a):Widzę, że każdy tu widział Koźmińskiego w akcji... tak go krytykujecie, że aż szkoda gadać... co, nie pamiętacie już jak w pamiętnym meczu ze Śląskiem zdobył jakże ważną bramkę? to, że miał pecha do kontuzji i wyleciał z Zagłębia to nie jego wina... pomyślcie trochę, na pewno Koźmiński lepszy od Folca, a jak nie, to bardziej ambitniejszy, bo to chłopak z Sosnowca! Ale to tylko MOJE SKROMNE ZDANIE! ;)

On teraz gra w słabej lidze a wozi się jakby nie wiadomo jakim był grajkiem.To wyobraź sobie co by było jakby grał w Zagłębiu. Stanowczo jestem na NIE !!!
bazant

Postprzez August 2007-06-23, 6:13 pm

novack napisał(a):A Latos na rzecznika prasowego. k***a farsa!

A co to za jeden ?
August

Postprzez flex 2007-06-23, 6:15 pm

Zapamiętałem Koźmińskiego z tego, że nie odpuszczał żadnej piłki.
Deptał przeciwnikom cały czas po piętach i grał na pograniczu faulu.

Może techniką specjalnie nie rzucał się w oczy, ale ambicje miał.

Folc irytował mnie ostatnio powiem szczerze, większy podmuch powietrza go przewracał. Wymuszacz fauli nr 1 w rundzie wiosennej. Instynkt do bramek może miał, ale sama jego postawa na boisku mnie denerwowała.
flex
Administrator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna