Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
klara napisał(a):Dziejszy Dziennik Zachodni przedstawia ciekawy artykuł o naszym klubie zachęcam do poczytania, są az dwie strony.....
adriano20 napisał(a):ktoś to jednak ustawił złośliwie
Kolejka 2 – 4 sierpnia (sobota), godzina 19:00
Zagłębie Sosnowiec - Odra Wodzisław Śląski
już w drugiej kolejce chcą nas zdołować psychicznie, nawet nie chcę myśleć co to będzie :(((
Były szkoleniowiec Ruchu Chorzów, Marek Wleciałowski, wzmocni od nowego sezonu sztab szkoleniowy GKS-u Bełchatów.
Wleciałowski prowadził klub z Chorzowa od listopada 2005 roku. Wywalczył awans do I ligi, po czym zastąpił go Dušan Radolský.
Nowy członek sztabu GKS-u wcześniej był trenerem Górnika Zabrze. Jako piłkarz rozegrał w barwach Ruchu Chorzów 249 spotkań w I lidze, w których strzelił pięć bramek.
eric napisał(a):Bardzo dobrze Osman, mnie też to wkur.. już strasznie, przecież to co grała na stadionie Korona czy właśnie ŁKS to paranoja. To Kolator powiedział jako sraki obywatel, a decyzja należy do związku. Ale najbardziej to mnie wk... jak nie dostaniemy licencji (tfu, kur.. tfu) przez stadion, a Ruch czy Polonia z takimi długami dostaną. Porembany kraj, ale liczę na odrobinę zdrowego rozsądku jak wczoraj przy podtrzymaniu kar. I trzeba zacząć szybko działać na rynku transferowym, bo nam się wszyscy podrembiom:) A ten Nasz dyrektorek to coś mi znany jest, ciekawe, wygląda na zaradnego i przed kamerą się nie peszy:), czuję, że będzie oko. Nie wiecie, o której ma zostać podana ta decyzja??
Ps.: mecze w tej OE naprawdę ciekawe, w końcu nasza liga wygląda bardzo emocjonująco i ciesze się, że będziemy takie drużyny oglądać na żywo. Pzdr
Strooś napisał(a):Wie ktoś może, czy stadion w Rybniku spełnia wymagania licencyjne OE. Z tego co wiem to jest tam, sztuczne oświetlenie, zadaszona trybuna, monitoring, nie ma tylko chyba podgrzewanej murawy. Jeśli ten stadion spełniałby wymogi, to uważam, że Rybnik to dobra opcja!