Przyszłość Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Kamilosx 2007-06-21, 1:14 pm

Może dlatego nie SAP, ponieważ Ci boją się wykorzystać swoją nazwę w klubie, który oskarżony jest o korupcję?
Kamilosx

Postprzez adas 2007-06-21, 1:18 pm

remwal napisał(a):http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=1&k1_id=1&k2_id=1&dzial_id=1&news_id=200759
nowe informacje sa tu
Ciekawe te informacje, w Sosnowcu jest nowy wiceprezydent : - Na konkretne informacje musimy jeszcze poczekać. To świeża sprawa i pewne rzeczy muszą być jeszcze uzgodnione. Myślę jednak, że kwestią najbliższego czasu jest podanie szczegółów. Mogę powiedzieć tyle, że to solidna firma, powiązana z krakowskim Comarchem i powinniśmy się spodziewać dobrych wiadomości - powiedział Sportowym Faktom wiceprezydent Sosnowca Jerzy Jaskiernia.
Jutro jest konferencja prasowa, więc pewnie wiedzieć będziemy więcej.
adas

Postprzez mario999 2007-06-21, 1:25 pm

zeby to tylko nie bylo tak ze ta firma chce sobie reklame zrobic kosztem zaglebia bo cos mi sie nie wydaje zeby taka mala firme stac bylo na utrzymanie 1 ligowego klubu. bardzo chce sie mylic. czemu to wszystko jest owiane taka tajemnica?
mario999

Postprzez Marcyś_1906 2007-06-21, 1:25 pm

W dniu dzisiejszym tj. 24-go marca w sali NOTu miało miejsce spotkanie Partnerów Computer Center i ComArchu. Na spotkanie przybyło niemal 30 naszych Partnerów. ComArch reprezentowali: Pani Kinga Szewczyk i Panowie Paweł Jachyra i Grzegorz Klamra.
Spotkanie było świetną okazją do omówienia planów rozwojowych ComArchu w sektorze MSP na 2005 rok oraz do wymiany uwag i wzajemnych oczekiwań.
Wszystkim uczestnikom serdecznie dziękujemy za przybycie i aktywny udział w Konferencji !

Może jest coś na rzeczy z tym comarchem.. ?
Marcyś_1906
MEGAPROJEKTANT

Postprzez adas 2007-06-21, 1:49 pm

viking napisał(a):...............Dotychczasowy właściciel klubu, spółka ERSI Poland, podpisał z Grupą Kotrak umowę sprzedaży Zagłębia Sosnowiec. Jednocześnie, w najbliższym sezonie Włosi pozostaną sponsorem drużyny.............

To fragment artykułu z gazety dostęny na 90 minut - ciekawy fragment jest ujęty w sformułowaniu że to GRUPA KOTRAK ..........więc moze fucktycznie to więcej większych udziałowców :)
To oświadczenie Ersi to trochę z dupy bo oni przejęli Zagłębie w II lidze i z nim spadli do III.
adas

Postprzez koniu1906 2007-06-21, 2:04 pm

spoko nowym wlascicielem jest SAP czekaja z ogloszeniem tej wiadomosci na orzeczenie PZPN ze na pewno jestesmy pierwszoligowcem ta firma to tylko przykrywka to pewne zrodlo Qba mi powiedzial WIERZCIE W TO JA WIERZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
koniu1906

Postprzez kacek 2007-06-21, 2:07 pm

jeśli tak będzie, to za to co napisałem o Qbie przejdę się na klęczkach do Częstochowy!
pozostaje czekać na decyzję pzpn-u..
kacek

re

Postprzez Qba 2007-06-21, 2:14 pm

chcialbym zdementowac wszelakie informacje o tym, ze informowalem kogokolwiek o sprawie poprzez PW, prosze tez modow o kasowanie durnych wypowiedzi na moj temat.

na to, to ja sobie Panowie nie zasluzylem !!!! Moja intencja nie bylo sianie zametu - wprost przeciwnie - chcialem nieco rozjasnic sytuacje, spuscisc troche cisnienia, wiec skonczcie na mnie wieszac psy! powiedzialem jakie mialem informacje, moje zrodlo wydawalo sie (i nadal tak jest) pewne... wiec cos w tym na pewno jest! kazdy srednio rozgarniety czlowiek wie, ze nie stac zadnej firmy kogucik na prowadzenie druzyny pierwszoligowej...
Qba

Postprzez Xavier88 2007-06-21, 2:23 pm

Daj spkój.
Nie musisz się tak tłumaczyć.
Wczorajszy wieczór i dzisiejszy ranek przejdą do historii naszego klubu.
Dawno nikt z kibiców nie czekał na taką wiadomość, dlatego każda nawet najmniejsza wiadomość(spekulacja, plotka) była wczoraj na wagę złota.
TWOJE WINY SĄ CI ODPUSZCZONE!!!
Xavier88

Postprzez LucasUSA 2007-06-21, 2:35 pm

Ja mam nadzieje, ze ta firma tylko bedzie sprawnie zarzadzac Zaglebiem, opierajac sie na funduszach od wiekszego sponsora. Watpie, czy taki SAP chcialby besposrednio kierowac klubem. Poza tym Wlosi byli podobno pod wrazeniem profesjonalnego planu rozwoju Zaglebia. I ja wierze, ze ERSI nie oddalo by klubu w niepewne rece.

I mam nadzieje, ze na pierwszym meczu na Ludowym pojawi sie jakis trans z podziekowaniami dla Motto i Wlochow. Zrobili dla klubu naprawde wiele...
LucasUSA

Postprzez Skunk 2007-06-21, 4:01 pm

Wygląda na to, że nasz nowy dyrektor ma około 30 lat. I raczej mniej niż więcej. Doświadczenie w tej branży jest dość istotne więc zobaczymy jak sobie poradzi...
Skunk

Postprzez mario1 2007-06-21, 4:14 pm

Qba wszyscy wczoraj ten balonik wspolnymi silami napompowalismy a dzisiaj no coz trzeba czekac jesli sie okaze ze sponsorem jest naprawde wielka marka no to wszystko jasne a jesli nie to zawsze pozostaje walka do upadlego i ambicja
mario1

Postprzez cala 2007-06-21, 4:30 pm

wszystko bedziemy wiedziec na jutrzejszej konferencji prasowej.
dziwie sie co poniektorym ktorzy pisza o same negatywy o firmie ktorej praktycznie nie znaja.
wedlug mnie mamy wieksze szanse na rozwoj niz w przypadku pana szatana.
podobnie jak Qba slyszalem od bardzo dobrze poinformowanej osoby ze ma to byc powazna firma komputerowa(rozmawialem z nia kilka minut temu i podczymal te slowa).
wiec za firma kotrak musi sie kryc cos wiekszego lecz narazie nie chca tego ujawnic.
czekamy do jutra
cala

Postprzez mario1 2007-06-21, 4:57 pm

cala napisał(a):wszystko bedziemy wiedziec na jutrzejszej konferencji prasowej.
dziwie sie co poniektorym ktorzy pisza o same negatywy o firmie ktorej praktycznie nie znaja.
wedlug mnie mamy wieksze szanse na rozwoj niz w przypadku pana szatana.
podobnie jak Qba slyszalem od bardzo dobrze poinformowanej osoby ze ma to byc powazna firma komputerowa(rozmawialem z nia kilka minut temu i podczymal te slowa).
wiec za firma kotrak musi sie kryc cos wiekszego lecz narazie nie chca tego ujawnic.
czekamy do jutra

TEZ TAK MYSLE nikt przy zdrowych zmyslach z taka fima(firmami)nie porywal by sie na prowadzenie pierwszoligowej druzyny z ich wlasnych pieniedzy nie starczyloby nawet na podstawowe potrzeby
mario1

Postprzez dracoola 2007-06-21, 5:15 pm

http://www.90minut.pl/news.php?id=574628

Decyzje w sprawie ukaranych klubów
Dziś Związkowy Trybunał Piłkarski podjął decyzje w sprawie odwołań klubów ukaranych za korupcję. Kary wobec Arki i Górnika Łęczna zostały podtrzymane, zaś kara wobec Górnika Polkowice - zaostrzona.

Odwołanie Arki Gdynia zostało odrzucone z przyczyn formalnych, jako że Arka wcześniej dobrowolnie poddała się karze. Górnik Polkowice został zdegradowany ostatecznie do IV ligi, a kara wobec Górnika Łęczna została podtrzymana - czyli relegacja do III ligi, 6 pkt. karnych i 70 tys. zł kary.

Wkrótce podamy decyzję, jaka zapadła w sprawie KSZO.
dracoola

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna