Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Ciekawe te informacje, w Sosnowcu jest nowy wiceprezydent : - Na konkretne informacje musimy jeszcze poczekać. To świeża sprawa i pewne rzeczy muszą być jeszcze uzgodnione. Myślę jednak, że kwestią najbliższego czasu jest podanie szczegółów. Mogę powiedzieć tyle, że to solidna firma, powiązana z krakowskim Comarchem i powinniśmy się spodziewać dobrych wiadomości - powiedział Sportowym Faktom wiceprezydent Sosnowca Jerzy Jaskiernia.remwal napisał(a):http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=1&k1_id=1&k2_id=1&dzial_id=1&news_id=200759
nowe informacje sa tu
To oświadczenie Ersi to trochę z dupy bo oni przejęli Zagłębie w II lidze i z nim spadli do III.viking napisał(a):...............Dotychczasowy właściciel klubu, spółka ERSI Poland, podpisał z Grupą Kotrak umowę sprzedaży Zagłębia Sosnowiec. Jednocześnie, w najbliższym sezonie Włosi pozostaną sponsorem drużyny.............
To fragment artykułu z gazety dostęny na 90 minut - ciekawy fragment jest ujęty w sformułowaniu że to GRUPA KOTRAK ..........więc moze fucktycznie to więcej większych udziałowców :)
cala napisał(a):wszystko bedziemy wiedziec na jutrzejszej konferencji prasowej.
dziwie sie co poniektorym ktorzy pisza o same negatywy o firmie ktorej praktycznie nie znaja.
wedlug mnie mamy wieksze szanse na rozwoj niz w przypadku pana szatana.
podobnie jak Qba slyszalem od bardzo dobrze poinformowanej osoby ze ma to byc powazna firma komputerowa(rozmawialem z nia kilka minut temu i podczymal te slowa).
wiec za firma kotrak musi sie kryc cos wiekszego lecz narazie nie chca tego ujawnic.
czekamy do jutra
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników