dziejus napisał(a):m@rcin,moglbys druknac tekst bo cos mi przerywa a tekstu niema wiele to do jutra sie naucze ZAGLEBIE !!
Za te 15 lat..
Za V ligi smak..
Na ekstraklase przyszedl czas,dla zaglebia przyszedl czas
AAAEEE AEEE AEEEEAAOO AEEE AEEE AOOO
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
dziejus napisał(a):m@rcin,moglbys druknac tekst bo cos mi przerywa a tekstu niema wiele to do jutra sie naucze ZAGLEBIE !!
mario1 napisał(a):A moze to rozwinac na przyszlosc bo troszke nie ma rytmu : propozycja :
Za te 15 chudych lat
Za 5 ligi gorzki smak
Za zmarnowanych tyle szans
Zaaglebia przyszedl czas (Zaaglebie wita was-to na przywitanie kibicow gosci)
ziomek1984 napisał(a):mario1 napisał(a):A moze to rozwinac na przyszlosc bo troszke nie ma rytmu : propozycja :
Za te 15 chudych lat
Za 5 ligi gorzki smak
Nie wymyslaj juz co??!!
mario1 napisał(a):ziomek1984 napisał(a):mario1 napisał(a):A moze to rozwinac na przyszlosc bo troszke nie ma rytmu : propozycja :
Za te 15 chudych lat
Za 5 ligi gorzki smak
Nie wymyslaj juz co??!!
Te obudz sie demokracja jest napisalem propozycja to albo krytykuj konstruktywnie albo wymysl lepiej
mario1 napisał(a):ziomek1984 napisał(a):mario1 napisał(a):A moze to rozwinac na przyszlosc bo troszke nie ma rytmu : propozycja :
Za te 15 chudych lat
Za 5 ligi gorzki smak
Nie wymyslaj juz co??!!
Te obudz sie demokracja jest napisalem propozycja to albo krytykuj konstruktywnie albo wymysl lepiej
Felix napisał(a):emdżej napisał(a):A Panowie nie mogliby się sprzeczać między sobą prywatnie?
Możemy... Mądrzejszy usępuje głupszemu... z mojej strony PAS!!!
Zibi powodzenia w sesji, mam nadzieje,że tam będziesz tak samo wygadany i tym razem obedzie się bez warunków...
Prawdziwych kibiców pozdrawiam i do zobaczenia jutro pod UM... ZAGŁEBIE!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników