Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
zag23 napisał(a):Byłem się dzisiaj wpisać na listę i ku mojemu zdziwieniu w Sklepie Kibica zbierane są podpisy na tę gównianą listę, która jest bez Pesla i nr dowodu osobistego czyli listę nieważną.k***a wzburzyłem się bardzo. Po drugie pojeździłem po dąbrowie i poprzylepiałem parę plakatów a jadąc zagórzem zauważyłem tylko 1 plakat panowie to są jaja, co jest k***a z ta akcją z plakatami. Kapa też, że plakaty są czarno-białe i nie rzucają się w oczy.
Zibi83 napisał(a):zag23 napisał(a):Byłem się dzisiaj wpisać na listę i ku mojemu zdziwieniu w Sklepie Kibica zbierane są podpisy na tę gównianą listę, która jest bez Pesla i nr dowodu osobistego czyli listę nieważną.k***a wzburzyłem się bardzo. Po drugie pojeździłem po dąbrowie i poprzylepiałem parę plakatów a jadąc zagórzem zauważyłem tylko 1 plakat panowie to są jaja, co jest k***a z ta akcją z plakatami. Kapa też, że plakaty są czarno-białe i nie rzucają się w oczy.
Niech ktoś obudzi zbierających podpisy w sklepie kibica, bo listą bez PESELu to sobie można dupę podetrzeć... Nr. dowodu nie jest potrzebny.
Łuki19 napisał(a):No własnie dzisiaj takie ziomki 16-17 lat mieli listy ale bez nr peselu i dowodu wiec niewiem poco to skoro lista nie wazna jest
Lorn napisał(a):No fajnie, było powiedziane że wszystkie listy są ważne wiec mam 160 podpisów z listy na stronie głównej.....
dziejus napisał(a):Listy z peselem i nr dowodu osob.zareczam Wam trafia tam gdzie listy bez peselu i nr dow.osob.A slyszeliscie o ochronie danych osobowych.To nie jest referendum narodowe w sprawie wystapienia z UE.Nie badzmy bardziej papiescy niz Papiez.Zbierac podpisy a Ty pracuj nad ksiazka telef.tyko sie podpisz pod tymi listami[bez peselu i nr dow.osob.]
Użytkownicy przeglądający ten dział: achter