adas napisał(a):MarcelZS napisał(a):Szatan poczeka ... i powie ... dziękuje.
Wcale mnie to nie zdziwi, choć wiem, że zależy mu bardzo na klubie.
Wlochom tez podobno zalezy a odpierdalaja takie cyrki.Jak Szatan se da spokój to nastepna manifestacja pod siedziba ERSI?Patrzac na to wszystko trzeba sobie zadac pytanie cazy wogole przystapimy do rozgrywek Ekstraklasy?
Mowi sie ze nawet jesli Szatan przejmie Zagłebie to chce poobnizac kontrakty zawodnikom,sadzicie ze oni na to pojda?Ja sie nie łudze.Tylko skoro facet ma k***a "szmalu na calą Kanade" i chce wejsc do pierwszoligowego klubu i go w tej lidze utrzymac to chyba zdaje sobie sprawe ze nikt poza mlodziezowcami mu nie bedzie gral za 2000zl.
Druga sprawa.
Wedlug roznych szacunkow nasz budzet w 2 lidze oscylowal miedzy 6 a 7 milionów złotych i potrafilismy utrzymac calą kadre za to.Teraz mamy zagwarantowane w budzecie 4,7 mln(2 mln ERSI,2,7 mln Orange i Canal+)Do 7 mln wystarczy zebrac 2,3 mln.Te pieniadze powinien wylozyc Szatan tym bardziej ze chce byc wlascicielem klubu który przejmuje za DARMO.Przy tych wszystkich waszych "opowiesciach" jakim to on rzutkim biznesmenem nie jest i jak bardzo zalezy mu na Zagłębiu kwota 2,3 mln chyba nie jest wygorowana prawda?A jeszcze trzeba dodac ze Szatan z Baczynskim rozmawiali wczoraj z Gorskim i wspolnie wytypowali jeszcze inne firmy ktore maja pomagac Zagłębiu finansowo.WIEC SKAD SIE BIORĄ INFORMACJE O OBNIZENIU KONTRAKTÓW?Czyzby Szatan "chciał szkłem dupe utrzeć" i zostac wlascicielem klubu bez zadnych nakladow finansowych z jego strony?I jeszcze jak sie uda zapchac wlasne kieszenie?
P.S
Jestem pełen obaw i najczarniejszych mysli ale nie mozna byc optymistą sledzac ostatnie informacje prasowe,mam nadzieje ze to wszystko okaze sie sennym koszmarem z którego obudze sie po wygranej Zagłebia w 1-ej kolejce Orange Ekstraklasy.Pzdr.