Felix napisał(a):Zabieramy szale koszulki itp. ??
To chyba oczywiste ^^
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
zag23 napisał(a):Panowie pierwsze pytanie czy manifestacja bedzie legalna, po drugie czy jest jakaś osoba, która złoży petycje ludziom z UM, po trzecie czy dacie mi gwarancje, że rozejdziemy się w kulturalny sposób i nie będzie burd pod urzędem?
Lorn napisał(a):kiedy jest ostateczny termin oddania do sklepu kibica podpisów?? Nie chciałbym żeby się zmarnowały- mam około 150 własnych i bliżej nieokreśloną ilość wpisów z listy położonej w bibliotece Uniwersytetu Śląskiego w Sosnowcu- wypełniana przez studentów będzie tam leżeć do ostatniej chwili.
zag23 napisał(a):Panowie pierwsze pytanie czy manifestacja bedzie legalna, po drugie czy jest jakaś osoba, która złoży petycje ludziom z UM, po trzecie czy dacie mi gwarancje, że rozejdziemy się w kulturalny sposób i nie będzie burd pod urzędem?
Kopec napisał(a):i do ktorej ta manifestacja maa mniej wiecej trwac?? bo ja musze o 15 wrócić o szkoly z bardzo ważnego powodu!!!
MrCricket napisał(a):Kopec napisał(a):i do ktorej ta manifestacja maa mniej wiecej trwac?? bo ja musze o 15 wrócić o szkoly z bardzo ważnego powodu!!!
Będzie trwała do ostatniej wyrzuconej butelki z benzyną czyli gdzieś do ok. 11:11. Potem idziemy blokować ulice i rozsypać zboże na tory ;)
A tak poważnie mówiąc nikt Cię tam nie trzyma na siłę- przychodzisz o której chcesz i idziesz o której chcesz. Proste, logiczne i nie zadawaj więcej takich głupich pytań.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników