Misaki napisał(a):^yoGi^ napisał(a):Misaki napisał(a):Uważam, że z tymi wstążkami to dobry pomysł. Zostanie uruchomiona zasada wzajemności. Jeśli my coś damy ludzią to jest większe prawdopodobieństwo, że nam się zrewanżują dając przede wszystkim swój czas (demonstracja)
Uważam, że duża ilość ludzi zapracowanych nie będzie miała na to czasu. Ludziowie :056: Ci na pewno nam się odwdzięczą, ale większość z nich zapracowanych i zmęczonych wyrazi to wrzucając symboliczną zetkę do puszeczki.
Tylko, że jedna osoba na demonstracji jest więcej warta niż 1 złotówka Powinniśmy się skupić nad tym, żeby jak najwięcej osób przyszło a zebrane pieniądze powinny być do tego jedynie środkiem.
Zgadza się Pewnie będzie duża część osób zmęczonych która nawet wyrzuci wstążkę do kosza ale to jest tak samo jak z ulotkami Zapewne co 10 poskutkuje...
Jakby co dziesiąta ulotka poskutkowała, czyli dotarła by do ludzi prawda, a co 35 osoba przyszła by na protest to był by to ogromny sukces, bo na pewno w naszym wypadku nie skończy się rozdaniu tysiąca ulotek, musi być co najmniej kilka razy tyle, aby odnieść jakikolwiek sukces, a napisałem co 35 osoba, bo należy być realistami. Jak wy wierzyliście/cię, że
górski wybuduje stadion, będzie dobrze, że piękna multimiliarderka kupi Zagłębie i z zapałem do blokowania ulic i dworców co najwyżej możecie zrobić protest na targu w celu obniżenia ceny truskawek. :043: :056: :043:
Arus napisał(a):miałem na myśli trzy wstążki zwiazane np w kokardę ..
przypinki OK ..tyle ze z tą twarzą Górskiego ..kilka postów wcześniej kolega tłumaczył że w mieście wiele osób i tak go lubi ..czy też ufa więc nie wiem czy zeczce nosić coś anty!!
Myslę że te kokardki czy wstążki jak je nazwiemy mają na celu Pokazanie że jest kilka osób w mieście -w całym Zagłębiu którym zależy na tym .. którzy cieszą się z awansu..i..chcieli oglądać mecze u siebie a nie za granicą .
Myślę że i tak przyjdzie nam kilka spotkań oglądać gdzieś i tu nie mam złudzeń !!!
Problem w tym aby jak najszybciej drużyna grała na własnym stadionie .
Miasto Sosnowiec od dłuższego czasu mniej więcej od grudnia ma na cel remontu stadionu zabudżetowane 2 mil czy to dużo czy mało ..?!stadionik jak ten w kielcach kosztuje ok 200 mil. Sam Sosnowiec może nie " udzwignąć " takiego ciężaru finansowego !!
Może zatem powrót do rozmów z miastami ościennymi ..?społeczna zbiórka ..?
Cel jest !!! czytając forum zapał i chęci kibiców również !! więc czas działać ..!!Spokojnie bez zbędnych awantur czy blokad rozmawiać z władzami i może wspólnie z nimi szukać rozwiązań !!
Niech traktują kibica Zagłębia jako partnera nie zaś jako rozrabiaki krzykacza !!
Ja znam realia dzisiejszej Polski, orientuję się mniej więcej w cenach, ja to wszystko rozumiem, ale proszę
nie siejcie propagandy bo nic z tego nie będzie
Arus nigdy niczego nie dokonamy, aby wszyscy byli jednocześnie zadowoleni, żyjemy w
Polsce. Wszyscy wiedzą jaki jest cel, całej tej manifestacji. Nie rozmywaj już więcej cenami stadionów w Kielcach itd. Każdy kibic Zagłębia chce oglądać mecze w Sosnowcu, a wiązanie trzech barw w jedną kokardkę, też jest bardzo dobrym pomysłem.
Arus napisał(a):...Niech traktują kibica Zagłębia jako partnera nie zaś jako rozrabiaki krzykacza !!
Traktują jako partnera ?! :056: Patrz wyżej, żyjemy w
Polsce.