Kompromitacja Wladz Miasta! Czy tylko kibicom zalezy?! APEL!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez sensi1906 2007-06-14, 7:59 am

[quote="Stasiek Cięciur"]głosowaliście na Górskiego to macie[/quote]

Drogi kolego... nie wszyscy NIE WSZYSCY!!
Niestety nie mogłam głosować ale modliłam się żeby to nie był Górski obiecywał nam już stadion i co?? i WIELKIE GÓWNO za przeproszeniem!

Ale nie o tym mowa.
Co do całej manifestacij przeciwko Górskiemu i całej "śmietanki" to jestem za!!!

Pokażmy że zależy nam... Czy tylko my kochamy Zagłębie??!! Jeżeli tak jest to pokażmy Że BARDZO!!!!

Jestem za ulotkami, plakatami itp... sama moge je rozklejać...

Jest nas dużo tylko trzymajmy się razem. Wszyscy Jesteśmy Braćmi i Siostrami.

Pokażmy Górskiemu że nas KIBICÓW nie robi się w chu..a. Czekaliśmy na Awans xx lat chyba nie zamierzamy grac na hanysowie czy gdzie kolwiek indziej.

TRZYMAJMY SIĘ RAZEM
Ostatnio edytowano 2007-06-14, 8:48 am przez sensi1906, łącznie edytowano 1 raz
sensi1906

Postprzez sensi1906 2007-06-14, 8:15 am

Zacznijmy już dzisiaj...

narazie drobne plakaty, ulotki i wstążki (tak jak kolega napisał)
Nie możemy czekać!!!
sensi1906

Postprzez zdrajczyk 2007-06-14, 8:34 am

Mnie się bardzo spodobał pomysł z wstążkami, jestem jak najbardziej za! Będziemy wtedy mogli zobaczyć ile osób się solidaryzuje z klubem! Jeśli tak postanowicie, sam chętnie zawieszę sobie taką na samochodzie (chociaż mam rejestrację SG :D ) Bardzo dobry pomysł ma kolega hugon, zablokować wjazd na parking magistratu, taka mała blokada tylko dla urzędasów :)
Co do ulotek, mogę ich trochę w pracy wydrukować, postaram się pomóc jak tylko będę mógł!
Wiecie co, teraz to dopiero widać, że wiara która przetrwała to my, kibice :)
Jestem dumny że jestem kibicem Zagłębia, musimy o nie walczyć :)
zdrajczyk

Postprzez sensi1906 2007-06-14, 8:46 am

Jeżeli tylko bede wiedziała jak wygląda projekt ulotki to zaczynm drukować w domu.

Kochani zawsze razem.
Razem przetrwamy nawet najgorsze dni.... DO DZIEŁA
sensi1906

Postprzez Schabu 2007-06-14, 8:50 am

Arus napisał(a):Myślę że wstępną akcję można rozpocząć nawet dzisiaj!!!
za niewielkie pieniądze !!!
co wy na to aby przypiąć sobie wstążki w naszych barwach .
Takie same wstąźki można "wozić" na antenach samochodowych , oraz przypinać wszystkim chętnym na mieśćie !!! Jeśli ktoś odwzajemni się złotówką czy dwoma ..będzie większy budżet na " właściwą " akcję .
Proszę zastanówcie się

Bardzo fajny pomysł.Mnie się podoba.Napisz gdzie je będzie można dostać.To zaraz wsiadam w auto i cisnę!
Schabu

Postprzez Arus 2007-06-14, 9:02 am

myślę że w sklepach z materiałami , dodatkami krawieckimi oraz w kwiaciarnich
blokowanie parkingu nie bardzo mi się podoba !! Zacznijmy " pokojowo" bez balansowania na granicy prawa . Myślę że naprawdę należy pamiętać aby nie dać się sprowokować .
a za cel główny postawić pozyskanie jak największej liczby sympatyków i osób popierających protest , tego celu nie uzyska się utrudniając komukolwiek życia , poruszania się itd . Jeden zdenerwowany gość może obrócić w niwecz całą akcję !!!
Arus

Postprzez sensi1906 2007-06-14, 9:06 am

Ja myśle że akcje z ulotkami też można już dzisiaj wprowadzić w życie... np pod przejściem w centrum itp miejscach dzie dużo ludzi i Kibiców...

Sama jak juz napisałam moge wydrukować kilka tylko dajcie pomysł jak mają wyglądać.. czekam
sensi1906

Postprzez natkan 2007-06-14, 9:23 am

moim zdaniem pikieta w ten poniedzialek bylaby zbyt szybk gdyz jesli spotkanie w celu ustaleniu konkretow odbedzie sie dopiero w sobote wieczorem to mozna by zaczac to rozglasniac dopiero w niedziele kiedy nie wszyscy sa w miescie i mogloby sie wiazac to z mniejsza frekwencja, dla mnie najlepszy pomysl to ten 20 bodajze czerwca wzglednie nastepny poniedzialek zeby ludzie zdazyli sie dowiedziec o akcji
natkan

Postprzez ziomek1984 2007-06-14, 9:31 am

Poczekajmy do soboty. Wtedy się wszytko ustali. Niema co robić na szybko. Trzeba to przemyśleć, ustalić konkrety jak ma to wszystko wyglądać i wtedy można myślec o ulotkach na których będzie termin, ale trzeba te ulotki przygotować z głową. A z opaskami pomysł dobry.
ziomek1984

Postprzez adas 2007-06-14, 9:37 am

natkan napisał(a):moim zdaniem pikieta w ten poniedzialek bylaby zbyt szybk gdyz jesli spotkanie w celu ustaleniu konkretow odbedzie sie dopiero w sobote wieczorem to mozna by zaczac to rozglasniac dopiero w niedziele kiedy nie wszyscy sa w miescie i mogloby sie wiazac to z mniejsza frekwencja, dla mnie najlepszy pomysl to ten 20 bodajze czerwca wzglednie nastepny poniedzialek zeby ludzie zdazyli sie dowiedziec o akcji
Poniedziałek moim zdaniem odpada, gdyż nasz Prezydent od wtorku jest na L4 i raczej do poniedziałku nie wróci.
adas

Postprzez Stasiek Cięciur 2007-06-14, 9:39 am

adas napisał(a):
natkan napisał(a):moim zdaniem pikieta w ten poniedzialek bylaby zbyt szybk gdyz jesli spotkanie w celu ustaleniu konkretow odbedzie sie dopiero w sobote wieczorem to mozna by zaczac to rozglasniac dopiero w niedziele kiedy nie wszyscy sa w miescie i mogloby sie wiazac to z mniejsza frekwencja, dla mnie najlepszy pomysl to ten 20 bodajze czerwca wzglednie nastepny poniedzialek zeby ludzie zdazyli sie dowiedziec o akcji
Poniedziałek moim zdaniem odpada, gdyż nasz Prezydent od wtorku jest na L4 i raczej do poniedziałku nie wróci.

spryciarz, hehe

nie damy się zrobić w ch...
Stasiek Cięciur

Postprzez Stona 2007-06-14, 10:05 am

adas napisał(a):
nie ma znaczenia ze jest na l-4,zobaczy sobie w telewizji
Stona
Żółta kartka

Postprzez hugon 2007-06-14, 10:12 am

Chodzenie po przejciu dla pieszych jest jest dozwolone nic do tego policji jak i pretorianom górskiego z straży , tą są ludzie którzy dopiero zaczną działać jak odczuja dyskomfort to jest typ akcji która może być nagłośniona przez media nie wymagająca zezwolenia takie małe preludium do tego co może się dziać jak władza nie weżmie sie do tego poważnie tzn nie zaczną realizować swoich obietnic i zobowiązań przedwyborczych. Utrudnienia mają dotykać tylko i wyłącznie rajców miejskich.
hugon

Postprzez Stona 2007-06-14, 10:27 am

hugon napisał(a):Chodzenie po przejciu dla pieszych jest jest dozwolone nic do tego policji jak i pretorianom górskiego z straży , tą są ludzie którzy dopiero zaczną działać jak odczuja dyskomfort to jest typ akcji która może być nagłośniona przez media nie wymagająca zezwolenia takie małe preludium do tego co może się dziać jak władza nie weżmie sie do tego poważnie tzn nie zaczną realizować swoich obietnic i zobowiązań przedwyborczych. Utrudnienia mają dotykać tylko i wyłącznie rajców miejskich.
zeby bylo zupelnie legalnie to trzeba zablokowac kilka swiatel nie chodzic po jednych bo wiadomo ze na czerwonym sie stoi ja proponuje w okolicach plazy wtedy caly sosnowiec stanie bo przy urzedzie miejskim jest mniejszy ruch i jest to zbyteczne ale demonstracja musi przejsc pod urzad miejski
Stona
Żółta kartka

Postprzez przech 2007-06-14, 10:47 am

Wizytacja Komisji Licencyjnej, która ostatecznie zdecyduje, nastąpi 23 czerwca. Może warto zaczekać?
przech

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna