Kompromitacja Wladz Miasta! Czy tylko kibicom zalezy?! APEL!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Bart19 2007-06-12, 8:40 pm

Misaki napisał(a):
bartekcz92 napisał(a):Przydałoby sie poinformowac o wszystkim strone kibiców

http://www.kibicezaglebia.net/forum/

Ktos moglby stworzyc tam podobny temat i przedstawic szczegóły
(Od razu mówie ,ze ja się do tego nie nadaje)

Myśle, że Ultrasi mogą tu odegrać dużą rolę bo już nie jedną rzecz razem szykowali.

Wierny do końca pomysł z billboardem dobry ale czy nas na niego stać?
Może wykupić stronę całą w poczytnej gazecie - taniej chyba wyjdzie
Kto ma jakieś pomysły dawać

Witam ja napewno nagłośnie Akcje na www.sosnowiecfakty.pl
ps.zbieżność mojego nazwiska przypadkowa z naszym ukochanym wszystko obiecującym prezydentem.
Bart19

Postprzez buick111 2007-06-12, 8:47 pm

To i w takim razie ja sie dolacze bo mimo ze niewiele sie udzielam to tutaj chyba moge pomoc.Mam przyjaciółke w warszawie której facet jest dziennikarzem sportowym w "Dzienniku".Moglbym od niego jakies info uzyskac i cos wskorac ale dokladnie co robimy ? Co mialoby byc na tej reklamie w gazecie i czy miala by byc na cala strone czy na pół.Co sie pytac ? To sie dowiem ;)
buick111

Postprzez MarcelZS 2007-06-12, 8:58 pm

Nie co się skupiać na tym co było i ile czasu upłyneło w Brynicy by cokolwiek zrobić - trzeba spróbować zrobić coś wspólnie nie mam ty na myśli jedynie środowiska kibiców - które jest bardziej podzielona niż polska scena polityczna ale równierzi władz miasta i klubu.

1. Musimy pokać swoją siłe - ilość i klase, dobrą zabawe i konkrtnych ludzi, którzy będą nas reprezetować.
2. Górski i urzędasy przespali 2 lata - ale to nie dlatego że mają Zagłebie w dupie tylko że są poprostu SłABI.
3. Akcja jaka by nie była musi nie tylko zastniec w internecie ale przedewszystkim w mediach.
4. Nie co się napinać bo to nie pomoże.

Wiem że to co pisze jest naiwne ... ale wypada coś zrobić, pokazć komu zależy !!!!
MarcelZS

Postprzez StrooÅ› 2007-06-12, 9:01 pm

MarcelZS napisał(a):Nie co się skupiać na tym co było i ile czasu upłyneło w Brynicy by cokolwiek zrobić - trzeba spróbować zrobić coś wspólnie nie mam ty na myśli jedynie środowiska kibiców - które jest bardziej podzielona niż polska scena polityczna ale równierzi władz miasta i klubu.

1. Musimy pokać swoją siłe - ilość i klase, dobrą zabawe i konkrtnych ludzi, którzy będą nas reprezetować.
2. Górski i urzędasy przespali 2 lata - ale to nie dlatego że mają Zagłebie w dupie tylko że są poprostu SłABI.
3. Akcja jaka by nie była musi nie tylko zastniec w internecie ale przedewszystkim w mediach.
4. Nie co się napinać bo to nie pomoże.

Wiem że to co pisze jest naiwne ... ale wypada coś zrobić, pokazć komu zależy !!!!

zapraszam w sobotę na umówionę spotkanie. Myślę, że jest to data która spowoduję, że staniemy się mniej anonimowi :) w pozytywnym tego sensie znaczeniu.
StrooÅ›

Postprzez psv 2007-06-12, 9:06 pm

Myślę że na chwilę obecną (tzn.najbliższe dni) to powinniśmy wysłać emaile z zapytaniem na adres urzędu miejskiego.
psv

Postprzez laBombonera 2007-06-12, 9:13 pm

to gdzie mozna wplacac na ten bilbord?
jak bedzie konto to moze wiecej ludzi wplaci
ja jestem chetny
laBombonera
Żółta kartka

Postprzez StrooÅ› 2007-06-12, 9:25 pm

wierny do końca napisał(a):
Misaki napisał(a):
bartekcz92 napisał(a):Przydałoby sie poinformowac o wszystkim strone kibiców

http://www.kibicezaglebia.net/forum/

Ktos moglby stworzyc tam podobny temat i przedstawic szczegóły
(Od razu mówie ,ze ja się do tego nie nadaje)

Myśle, że Ultrasi mogą tu odegrać dużą rolę bo już nie jedną rzecz razem szykowali.

Wierny do końca pomysł z billboardem dobry ale czy nas na niego stać?
Może wykupić stronę całą w poczytnej gazecie - taniej chyba wyjdzie
Kto ma jakieś pomysły dawać

cennik firmy AMS

BB Billboard [5,04 x 2,38]

kampania miesięczna
800
kampania półmiesięczna
500 PLN

do tego oczywiście trzeba dodać koszt przygotowania tego co na tym będzie wisiało...
..nie wiem czy nas stać...rzuciłem pomysłem...jeśli zbierze się kilku chętnych to myślę, że jest to do przeskoczenia...

...poza tym..chyba lepszy będzie bilboard w centrum S-ca przez 2 tygodnie niż 1 strona w gazecie...treść z bilboardu ma szansę trafić do wielu mieszkańców miasta

Jeśli możesz się tym zająć to pomysł jest ok. Zdobądź jak najwięcej informacji na ten temat i widzimy się w sobotę.
Ostatnio edytowano 2007-06-12, 9:32 pm przez Strooś, łącznie edytowano 2 razy
StrooÅ›

Postprzez Felix 2007-06-12, 9:25 pm

W Sosnowcu na Ekstraklasę zasługujemy tylko my... KIBICE!!!
GieKSa też chyba robiła podobną akcję bo Uszok o nich zapomniał.
Pokażmy,że nie jesteśmy gorsi!!

Górski do Brynicy
Felix

Postprzez wierny do końca 2007-06-12, 9:39 pm

reklama zewnętrzna:

firma polibiuro z sosnowca:

12m2 - plakat na baner ok. 1100 zł. brutto
baner na 2 tyg. 500 zł.

razem 2 tygodnie antyreklamy górskiego w centrum miasta to ok. 1600 zł.

potrzeba raptem kilku osób...

ja na dobry poczÄ…tek dajÄ™ 200 PLN
wierny do końca

Postprzez pol13 2007-06-12, 9:40 pm

Uważam pomysł za genialny i jedyny. Co do mojej osoby to dla mnie termin pikiety jest bez znaczenia i godzina bo wezmę sobie urlop choćby się paliło i waliło ( sram na to w takiej sytuacji). Trzeba omówić szczegóły i do boju. Co do soboty to raczej niestety nie dam rady ale postaram się. Ze swojej strony na pewno deklaruję pomoc finansową. Godzina pikiety raczej do południa bo np. o 16 to urzędasa już pewnie dawno nie ma. Najlepsza byłaby chwila jakby miał kończyć pracę i ze wstydu siedziałby w murach do usranej śmierci. Pozdrawiam serdecznie i nawołuję vikinga również do aktywnej pomocy.
pol13

Postprzez Gorkis 2007-06-12, 9:42 pm

c*** wie gdzie przyjdzie nam grac...powiem dosadnie...dość pierdolenia....prawda jest taka że pewnei polowie mieszkanców Sosnowca nie obchodzi stadion i górski to wie, ma swój twardy elektorat i ma nas w dupie i to bardzo głęboko, popieram akcję w całej rożciągłości...

jebać górskiego....
Gorkis

Postprzez Sir 2007-06-12, 9:46 pm

Gorkis napisał(a):c*** wie gdzie przyjdzie nam grac...powiem dosadnie...dość pierdolenia....prawda jest taka że pewnei polowie mieszkanców Sosnowca nie obchodzi stadion i górski to wie, ma swój twardy elektorat i ma nas w dupie i to bardzo głęboko, popieram akcję w całej rożciągłości...

jebać górskiego....

W tej akcji nie chodzi o to aby powyzywac sie na Gorskim...tylko ZADEMONSTROWAC MU sile i zaangazowanie wielu ludzi w DOBRO PILKI NOZNEJ W SOSNOWCU...w dobro ZAGLEBIA SOSNOWIEC. My kochamy ten klub i chcemy dla niego jak najlepiej...a poza tym ON NAM DUZO NAOBIECYWAL przed wyborami i chcemy aby spelnil te obietnice..a czas ucieka!!
Ostatnio edytowano 2007-06-12, 9:50 pm przez Sir, łącznie edytowano 1 raz
Sir

Postprzez mario999 2007-06-12, 9:49 pm

dobrze ze mam ta ulotke co rozdawali przed wyborami jak gorski jest na tle stadionu zaglebia rzuce mu ja na pysk
mario999

Postprzez Konew 2007-06-12, 9:52 pm

Popieram akcję!!!Namawiajcie znajomych!!!Pokażmy jak nam zależy!!!Mam nadzieję, że będzie nas przynajmniej kilka tysięcy!!!Zróbmy przed tą demonstracją szum tak jak przed meczem z Jagą, żeby każdy wiedział...
Konew

Postprzez Mały76 2007-06-12, 9:58 pm

Zobaczcie ile kasiory poszlo na to pierdzielona "górke"na Środuli ile ze te pieniadze mozna bylo by zrobic na LUDOWYM miala to byc b.dobra inwestycja dla miasta...A tu sniegu zero i kasiory zero.....
Mały76

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników