Kompromitacja Wladz Miasta! Czy tylko kibicom zalezy?! APEL!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Bart19 2007-06-12, 8:00 pm

Panowie jak zwykle zrobiono nasz w ........................
ja juz starałem sie o tym pisać na serwisie ale widocznie prezydenta to nie ruszyło :(
http://www.sosnowiecfakty.pl/news.php?id=1541

http://www.sosnowiecfakty.pl/news.php?id=1509

Obiecanki cacanki :(((((
Bart19

Postprzez StrooÅ› 2007-06-12, 8:01 pm

Misaki napisał(a):No więc poszukałem trochę i myślę, że w najbliższym czasie idealnym terminem będzie <b>20 czerwca</b> Wtedy to posiedzenie będzie miała <b>Komisja Kultury, Sportu i Rekreacji</b>, która została powołana w celu rozpatrywania spraw związanych z kulturą, sportem i rekreacją w mieście, oraz ochroną dóbr kultury i obiektów sportowo-rekreacyjnych. Niestety nic mi nie wiadomo o sesjach rady miasta w czerwcu (tajemnica jakaś czy co - na stronach UM jakby zostało to wymazane) Posiedzenie najprawdopodobniej odbędzie się o godzinie 15.15 a tematem sesyjnym będzie "Stan miejskiej bazy sportowej" Myśle, że lepszego terminu nie znajdziemy już Problemem może być to czy zastaniemy Górskiego czy choćby Jaskiernie bo oboje nie są członkami tej komisji - ale myśle, że któregoś z nich na pewno zastaniemy.

PS
Pomysł z akcją plakatową super. Trzeba okleić całe miasto! Czasu wiele nie ma.

wstępnie zainteresowanym proponuję spotkanie w ceu ustalenia szczegułów. Miejsce i termin do ustalenia.
StrooÅ›

Postprzez laki 2007-06-12, 8:03 pm

PZPN to PRL , Władze Sosnowca to PRL , Jaskiernia szaleńczo wspierający sport w S-C to
PRL w najgorszym obłudnym wydaniu , ludzie otwórzcie oczy.
laki

Postprzez wierny do końca 2007-06-12, 8:06 pm

a co powiecie na dodatkowy prezent dla Pana prezydenta...

piękny bilboard w centrum miasta....po jednej stronie ta ulotka kazia z wyborów (z tą jego wizją pięknego Ludowego)...a po drugiej kilka zdjęć stadionu Zagłębia i np. cytat z Kolatora (to co powiedział dzisiaj o naszym stadionie)???
wierny do końca

Postprzez StrooÅ› 2007-06-12, 8:17 pm

Wstępnie proponuję spotkanie w barze przy klubie sobota godz 17:45.
StrooÅ›

Postprzez Misaki 2007-06-12, 8:17 pm

Strooś pomysł ze wstępnym spotkaniem dobry (ja mogę niestety dopiero 15-go)
W ogóle widze tu kilka dobrych pomysłów Zbierzmy je wszystkie i trzeba ułożyć plan.
Ja myśle, że w takich sytuacjach dobra jest "metoda szeptana". Czyli rozmawiajmy wśród swoich znajomych Przekonujmy ich do wzięcia udziału. Myśle, że można trafić też nie tylko do samych kibiców ale też ludzi, którzy odwiedzają stadion rzadko - mamy swoje racje. Informacje powinny krążyć w sieci, klika postów wcześniej - rewelacyjne linki. Wysyłać w mailach, na gadu - gadu. Można nie tylko rozwieszać plakaty ale też dawać ulotki bezpośrednio ludziom, zagadać do nich - wtedy większa szansa, że będą z nami.

Za raz wejde na forum GKS - oni już mają doświadczenia jakieś może coś ciekawego wyczytam U nich na manifestacji było 500 osób ale myśle, że my jak się zmobilizujemy to może nas być kilka razy więcej!

Pytanie: Czy ktoś ma znajomych, którzy mają jakieś doświadczenie w organizowaniu takich manifestacji? Każda pomoc się przyda.
Ostatnio edytowano 2007-06-12, 8:25 pm przez Misaki, łącznie edytowano 2 razy
Misaki

Postprzez viking 2007-06-12, 8:20 pm

Co do informacji w mediach wystarczy poinformowac kilka osob piszących o takiej akcji na pewno temat im się spodoba i będa miały newsa.

Strony sosnowiec.onfo i strona Zagłębia powinny też coś wrzucic u siebie np żałobę cy cuś przecież wyjazdy namecz w wodzisłąwiu to pogrzeb :(
viking

Postprzez StrooÅ› 2007-06-12, 8:22 pm

Misaki napisał(a):Strooś pomysł ze wstępnym spotkaniem dobry (ja mogę niestety dopiero 15-go)
W ogóle widze tu kilka dobrych pomysłów Zbierzmy je wszystkie i trzeba ułożyć plan.
Ja myśle, że w takich sytuacjach dobra jest "metoda szeptana". Czyli rozmawiajmy wśród swoich znajomych Przekonujmy ich do wzięcia udziału. Myśle, że można trafić też nie tylko do samych kibiców ale też ludzi, którzy odwiedzają stadion rzadko - mamy swoje racje. Informacje powinny krążyć w sieci, klika postów wcześniej - rewelacyjne linki. Wysyłać w mailach, na gadu - gadu. Można nie tylko rozwieszać plakaty ale też dawać ulotki bezpośrednio ludziom, zagadać do nich - wtedy większa szansa, że będą z nami.

Za raz wejde na forum GKS - oni już mają doświadczenia jakieś może coś ciekawego wyczytam U nich na manifestacji było 500 osób ale myśle, że my jak się zmobilizujemy to może nas być kilka razy więcej!

ale sobota to 16.06.2007. :)
StrooÅ›

Postprzez bartekcz92 2007-06-12, 8:25 pm

Przydałoby sie poinformowac o wszystkim strone kibiców

http://www.kibicezaglebia.net/forum/

Ktos moglby stworzyc tam podobny temat i przedstawic szczegóły
(Od razu mówie ,ze ja się do tego nie nadaje)
bartekcz92

Postprzez Sir 2007-06-12, 8:25 pm

viking napisał(a):Co do informacji w mediach wystarczy poinformowac kilka osob piszących o takiej akcji na pewno temat im się spodoba i będa miały newsa.

Strony sosnowiec.onfo i strona Zagłębia powinny też coś wrzucic u siebie np żałobę cy cuś przecież wyjazdy namecz w wodzisłąwiu to pogrzeb :(

To jesli tto dla Ciebie taka pestka..to mozesz poinformowac te odpowiednie osoby? zeby napisaly o naszej inicjatywie?!!
Sir

Postprzez Misaki 2007-06-12, 8:26 pm

Strooś napisał(a):
Misaki napisał(a):Strooś pomysł ze wstępnym spotkaniem dobry (ja mogę niestety dopiero 15-go)

Czyli pasi :okulary:
Misaki

Postprzez StrooÅ› 2007-06-12, 8:29 pm

Sir napisał(a):
viking napisał(a):Co do informacji w mediach wystarczy poinformowac kilka osob piszących o takiej akcji na pewno temat im się spodoba i będa miały newsa.

To jesli tto dla Ciebie taka pestka..to mozesz poinformowac te odpowiednie osoby? zeby napisaly o naszej inicjatywie?!!

spokojnie, proponuję najpierw się spotkać i ustalić konkrety, podzielić role, jakoś to wzystko ogarnąć i dopiero wtedy można wystąpić z informacją do mediów-oni działają szybko tak więc nie ma się co śpieszyć z naszej strony.
StrooÅ›

Postprzez Misaki 2007-06-12, 8:30 pm

bartekcz92 napisał(a):Przydałoby sie poinformowac o wszystkim strone kibiców

Myśle, że Ultrasi mogą tu odegrać dużą rolę bo już nie jedną rzecz razem szykowali.

Wierny do końca pomysł z billboardem dobry ale czy nas na niego stać?
Może wykupić stronę całą w poczytnej gazecie - taniej chyba wyjdzie
Kto ma jakieś pomysły dawać
Misaki

Postprzez StrooÅ› 2007-06-12, 8:35 pm

Misaki napisał(a):
Strooś napisał(a):

Czyli pasi :okulary:

OK czyli teraz wszystko w naszych rękach. Spotykamy się w sobotę 16.06.2007. 0 godz. 17: 45 w barze przy klubie na ul. Kresowej. Niech wszyscy namówią swoich znajomych, którzy mogą wnieść coś pozytywnego w temacie. Ustalimy plan działania. Niech każdy kto przyjdzie zbierze jak najwięcej inoformacji co do możliwości i reguł zrobienia demonstracji. Wtedy będzie nam łatwiej ustalić konkrety. Jeśli wcześniej ktoś będzie miał taką wiedzę, niech piszę na forum, tak aby wszyscy wiedzieli.
StrooÅ›

Postprzez wierny do końca 2007-06-12, 8:39 pm

Misaki napisał(a):
bartekcz92 napisał(a):Przydałoby sie poinformowac o wszystkim strone kibiców

Myśle, że Ultrasi mogą tu odegrać dużą rolę bo już nie jedną rzecz razem szykowali.

Wierny do końca pomysł z billboardem dobry ale czy nas na niego stać?
Może wykupić stronę całą w poczytnej gazecie - taniej chyba wyjdzie
Kto ma jakieś pomysły dawać

cennik firmy AMS

BB Billboard [5,04 x 2,38]

kampania miesięczna
800
kampania półmiesięczna
500 PLN

do tego oczywiście trzeba dodać koszt przygotowania tego co na tym będzie wisiało...
..nie wiem czy nas stać...rzuciłem pomysłem...jeśli zbierze się kilku chętnych to myślę, że jest to do przeskoczenia...

...poza tym..chyba lepszy będzie bilboard w centrum S-ca przez 2 tygodnie niż 1 strona w gazecie...treść z bilboardu ma szansę trafić do wielu mieszkańców miasta
wierny do końca

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników