Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
wierny do końca napisał(a):może jakaś akcja, oplakatowanie miasta??? takie ładne zdjęcie Górskiego jest na stronie głównej...wystarczy dołożyć kilka pytań do plakatu, np: :gdzie jest ten stadion?, dlaczego nas okłamujecie?, dlaczego przez rok nic nie zrobiliście?...itp.
przynajmniej będzie im wstyd (tak przynajmniej myślę)...i może do większej liczby ludzi dotrze informacja jakiego wspaniałego gospodarza ma Sosnowiec...
od ręki na takę zabawę daję 100 PLN
wierny do końca napisał(a):może jakaś akcja, oplakatowanie miasta??? takie ładne zdjęcie Górskiego jest na stronie głównej...wystarczy dołożyć kilka pytań do plakatu, np: :gdzie jest ten stadion?, dlaczego nas okłamujecie?, dlaczego przez rok nic nie zrobiliście?...itp.
przynajmniej będzie im wstyd (tak przynajmniej myślę)...i może do większej liczby ludzi dotrze informacja jakiego wspaniałego gospodarza ma Sosnowiec...
od ręki na takę zabawę daję 100 PLN
wierny do końca napisał(a):moja propozycja:
w piątek i weekend akcja plakatowa, w poniedziałek o 16 pod UM!
LucasUSA napisał(a):Definitywniue pikiete/protest powinna poprzedzic akcja plakatowa. Poza tym koniecznie odpowiednia reklama imprezy w prasie - niech przyjada wszyscy.
Jak pare tysiecy kibicow huknie co o nich mysli to beda mieli taki "Deus Meus" ze Pospieszalski nie bedzie potrzebny. :D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników