Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Panie Tadeuszu. Tu nie ma już czasu na spokój. Spokojni to my byliśmy przez cały sezon wierząc ślepo w obietnice Górskiego ("Zawsze jestem z wami"), że w przypadku awansu miasto zrobi wszystko aby dostosować stadion do wymogów. Wczorajszy przetarg na oświetlenie zdziwił wszystkich w urzędzie ze względu na ilość firm, które w nim wystartowało. Niestety ani jeden z projektów nie zmieścił się w założonym przez miasto budżecie przeznaczonym na ten cel i łamigłówki nastał ciąg dalszy. Druga sprawa, że 7 firm biorących udział w przetargu oznacza odwołania i skargi co do rozstrzygnięcia przetargu i reasumując oświetlenie na Ludowym zobaczymy w 2012, oczywiście jeśli pozyskamy odpowiednią ilość środków unijnych (ulubiony tekst naszych urzędników). Przetarg można było ogłosić już dawno, tylko że te za przeproszeniem chuje, nie wierzyły w awans a ten stał się ich kulą u nogi.Tadeusz Wisniewski napisał(a):Jestem tak samo zly na tego Pana jak i Wy, ale spokoj nas moze tylko uratowac
ta decyzja moze byc jeszcze wiele razy zmieniona. Licze na to ze do ludzi odpowie-
dzialnych za Stadion dotrze ze sprawa oswietlenia mogla byc juz dawno wykonana.
A Zaglebie moglo te najwazniejsze mecze grac wieczorami przy swietle, ale katowano
wszystkich Kibicow, zawodnikow itd.
Licze na to ze po powrocie z Warszawy zacznie sie prawdziwe, konstruktywne myslenie
noi do roboty.
Mysle ze w koncu WARUNKOWO LICENCJE DOSTANIEMY ale przeciez musimy wystawic sie posmiewisko przeciez nie moglo byc inaczej, normalnie jak w europejskim
swiecie. Jestesmy MISTRZAMI OD MARNOWANIA CZASU.
Pozdrawiam
TADEUSZ
Bardzo mądrze powiedziane. Wprawdzie nie ma nic do śmiechu, ale rozbawiło mnie to lobby leworęcznych onanistów. Teraz każdy z nas osobno sobie pokrzyczy popłacze i na tym się skończy. GKS-a dała przykład, teraz czas na nas.laki napisał(a):Górnicy aby utrzymać wcześniejsze emerytury najechali Warszawe z kilofami , konowały
widać też się nie cofną i wywalczą swoje , GKS też potrafił sie zjednoczyć w swojej sprawie.
W Sosnowcu nie ma nawet stowarzyszenia kibiców , w tym mieście większe lobby ma
związek leworęcznych onanistów od fanatyków piłki.
Dlatego inwestycje w stadion piłkarski zawsze będą na samym końcu, to tylko propaganda wyborcza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników