ZAGŁĘBIE II SOSNOWIEC

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie II - Zagłębiak D. G.

Postprzez Gość 2003-09-21, 4:58 pm

Morpheus napisał(a):[b] Już za tydzień rezerwy jadą do Wojkowic gdzie zmierzą się z liderem tabeli i głównym kandydatem do awansu - Milenium. Wiem że będzie to dzień po wypadzie do Zielonej Góry,

To będzie tego samego dnia, co mecz w Zielonej Górze. Cwaniaki z Wojkowic chcieli uniknąć gry z zawodnikami z pierwszego składu Zagłębia i dlatego grają w sobotę
Gość

...

Postprzez Krawiec 2003-09-22, 5:29 am

Zagłębie II Sosnowiec - Zagłębiak Dąbrowa Górnicza 3-2 (0-1)

Cześć !

Morfeusz napisał, że chłopaki zlekceważyli nieco rywala . Jestem świeżo po rozmowie z zawodnikiem Zagłębiaka i nieco mi wstyd za nasze młode gwiazdy . Sam grałem w juniorach Zagłębia w czasach pierwszej ligi ale takiego czegoś nie rozumiem . Panowie, jak można nie podać ręki przeciwnikowi na przywitanie . Jaki by to zespół nie był to piłkarska tradycja nakazuje podać ręke na przywitanie, a już tym bardziej, że większosc chłopaków z Zagłębiaka kibicuje Zagłębiu. Nasze gwiazdy nie wybiły też piłki w momencie kiedy zawodnik rywala leżał po faulu ale tego już nie komentuje bo nie byłem na meczu .
SODA i żenada na max!!!

Pozdrawiam !
Krawiec

Postprzez WOJTEK 2003-09-22, 8:01 am

NAJWIĘKSI WROGOWIE: ALKOHOL,DYSKOTEKI I WODA SODOWA.WIĘCEJ DO POWIEDZENIA NA TEN TEMAT MIELIBY ROBERT S. I RAFAŁ B.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Gość 2003-09-24, 1:39 pm

Uwaga!! Uwaga!!

Mecz na szczycie sosnowieckiej A Klasy w Wojkowicach pomiędzy Milenium, a rezerwami Zagłebia odbędzie się 27 września (sobota) o godzinie 16:00.

Wszystkich którzy nie wybierają się do Zielonej Góry serdecznie proszę w imieniu swoim i chłopaków o przyjazd do Wojkowic.

Gdyby ktoś chciał jechać a nie wiedział jak to proponuję spotkać się na przystanku autobusowym przed Urzędem Miasta w Sosnowcu o godzinie 14:25. Autobus nr 100 odjeżdża o 14:32. Spóźnialscy mają godzinę później autobus nr 88 ale przyjadą pod koniec 1 połowy.

W celu ustalenia szczegółów proszę na Priv.
Gość

Postprzez Gość 2003-09-25, 4:30 pm

hej
nie wiedzialem gdzie dac to info i wybralem ten topic

potrzebuje fotek aktualnych strojow zaglebia [ pierwszy i drugi komplet]
chcialbym zeby logo firmy bylo dobrze widoczne poniewaz na jej podstawie zostanie zrobiona koszulka druzyny zaglebia w patchu do Winning Eleven 2002 "Polska Liga"
prosze o zapodanie linkiem
z gory thanx
Gość

Na marginesie...

Postprzez -=Dani-el=- 2003-09-26, 11:54 pm

... na stadionie Górnika Piaski jest bieżnia. Może ątpliwej urody, ale jest! :) A co do kibicó, to praltycznie wszyscy kibice Górnika, to "czynni" fani Zagłębia, więc daltego było "0" (słownie: zero) ,bo wszysc w Katosach! Pozdrawiam!

II Liga, II liga, Zagłębie!
-=Dani-el=-

Postprzez Gość 2003-10-11, 10:21 am

Witam!
Już jutro nasze rezerwy zmierzą się na własnym boisku z liderem A Klasy Ciężkowianką Jaworzno. Mam nadzieję że w tym meczu (rozgrywany jest w końcu 2 dni po 3 lidze) nasze rezerwy dopingować będzie więcej kibiców niż zazwyczaj.
Ja sam na razie nie wiem czy będę gdyż troszeczkę niedomagam na zdrowiu. W związku z tym jeżeli ktoś byłby tak uprzejmy po powrocie wpisać w tym temacie wynik to byłbym bardzo wdzięczny.
Gość

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2003-10-12, 8:17 pm

Nasze rezerwy zremisowały w niedzielnym meczu z ciężkogrającą Jaworzno. Nasi nawet grali ale co z tego jak nie potrafili strzelić bramki. Zmarnowali mnóstwo okazji. Na boczne boisko zawitali także kibice ciężkogrających - autokarem razem z drużyną. Sędziowie przeszkadzali naszym w grze.
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez Gość 2004-02-22, 11:19 am

WITAM!
Czas obudzić się z zimowego snu. Wszyscy gadu gadu o naszych trzecioligowcach, a o a-klasowcach cisza. Chciałbym w tym miejscu zadać pytanie wszystkim bardziej zorientowanym ode mnie. KIEDY BĘDZIE PODANY DOKŁADNY TERMINARZ RUNDY WIOSENNEJ SOSNOWIECKIEJ A KLASY?? Na 90min nie ma! Panowie pobudka! :)

Zapraszam też wszystkich na meczyki naszych rezerwistów! Mimo że to "tylko" A klasa to też jest na co popatrzeć. Chociażby na brameczki. Kiedy w 3 lidze widzieliście wyniki typu 12-0, 15-1?? :lol: :lol:

CHŁOPAKOM ŻYCZĘ ODROBIENIA STRAT I AWANSU DO OKRĘGÓWKI :!:
Gość

Postprzez Gość 2004-03-07, 7:22 pm

Znamy już terminarz rozgrywek A Klasy. Przypominam że nasz zespół po rundzie jesiennej zajmuje 3 miejsce z dorobkiem 35 punktów i traci do wicelidera 5 punktów, a do lidera 7 pkt.
Jak mi na dzień dzisiejszy wiadomo z ligi bezpośredni awans uzyskuje najlepszy zespół, natomiast druga drużyna w tabeli gra mecze barażowe z zespołami, które zajęły miejsca 13-14 w grupie 2 Katowickiej V ligi.

Nasz zespół wyprzedzają Milenium Wojkowice i Ciężkowianka Jaworzno. Z zespołem Milenium w rundzie jesiennej przegraliśmy w Wojkowicach 0-1. Nasz zespół pojechał tam w juniorskim składzie i był bliski wywiezienia cennego remisu. Z Ciężkowianką natomiast zremisowaliśmy bezbramkowo na własnym boisku.

Nasz zespół może pochwalić się natomiast innym osiągnięciem. Zdobył najwięcej bramek (75) i odniósł rekordowe zwycięstwa (15-1 z Podłężem i 12-1 z Trzema Koronami).

Rezerwy podobnie jak pierwszy zespół walczą o awans. Niestety przeszkodzić im w tym może nie tylko na boisku ale poprzez przekładanie spotkań tak, aby zespołu nie mogli wspomagać zawodnicy grający na codzień w pierwszej drużynie.

Czy mimo wszystko naszym "Rezerwistom" uda się odrobić siedmiopunktową stratę i awansować do okręgówki? Wszyscy w to wierzymy. Jednak bez kibiców będzie to bardzo trune. W większości przypadków rezerwy grają dzień po pierwszym zespole dlatego apeluję o liczny, głośny i utrzymany w sportowym duchu doping. Chłopakom się należy.
Poniżej prezentuję terminarz naszego zespołu.

ZAPRASZAM NA MECZE

14.03 Zagłębie II - Górnik Piaski g.11.00
21.03 Żródło II Kromołów - Zagłębie II g.11.00
28.03 Zagłębie II - Strażak Mierzęcice g.11.00
04.04 Podłęże Jaworzno - Zagłębie II g.11.00
10.04 Zagłębie II - Zew Kazimierz g.16.00
18.04 Zgoda Byczyna - Zagłębie II g.11.00
25.04 Zagłębie II - Trzy Korony Żarnowiec g.11.00
01.05 Zagłębiak Tucznawa - Zagłębie II g.11.00
03.05 Zagłębie II - Przemsza Siewierz g.11.00
09.05 Zagłębiak Dąbrowa G. - Zagłębie II g.11.00
16.05 Zagłębie II - Milenium Wojkowice g.11.00
30.05 Ciężkowianka Jaworzno - Zagłębie II g.11.00
02.06 Zagłębie II - Ospel Wierbka g.17.00
06.06 RKS Grodziec Będzin - Zagłębie II g.11.00
10.06 Zagłębie II - Cyklon Rogożnik g.17.00
13.06 Tęcza Błędów - Zagłębie II g.11.00
Gość

Postprzez WOJTEK 2004-03-07, 9:11 pm

NO TO MOZE JAKIŚ WYJAZD.NA PEWNO W CIĘŻKOWICACH NAS OCZEKUJĄ TAMTEJSI GIEKSIARZE.GRAJĄC NA ZEWIE OSTRO KOZACZYLI.ALE POTEM SZYBKO WIALI DO BUDYNKU KLUBOWEGO. :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez krzysiu 2004-03-07, 9:11 pm

Morpheus napisał(a):<ciach>
Jak mi na dzień dzisiejszy wiadomo z ligi bezpośredni awans uzyskuje najlepszy zespół, natomiast druga drużyna w tabeli gra mecze barażowe z zespołami, które zajęły miejsca 13-14 w grupie 2 Katowickiej V ligi.
<ciach>

A skąd ci to wiadomo?
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Postprzez Gość 2004-03-07, 9:43 pm

krzysiu napisał(a):
Morpheus napisał(a):<ciach>
<ciach>

A skąd ci to wiadomo?

W tej chwili Ci nie powiem bo nie pamiętam ale gdzieś to słyszałem.
A poza tym nie było tak w poprzednim sezonie? Czy pomyliłem to z czymś innym?
Gość

Postprzez Gość 2004-03-12, 7:16 pm

Jeżeli Sosnowiecki podokręg nie odwoła drugiej kolejki A Klasy to 21 Marca w Kromołowie rezerwy Zagłębia zmierzą się z rezerwami tamtejszego Ĺšródła.

Czy będzie organizowany jakiś wyjazd na ten mecz? A jeśli nie to czy ktoś czasami się nie wybiera na meczyk i ma wolne miejsce w samochodzie?? Chętnie bym się ponownie wybrał na tez niesamowity stadion :) :) :) :D
Gość

Postprzez warchlak 2004-03-13, 12:54 pm

ja bym sie chciał wybrać ale równiez transportu nie mam.jak by ktos jechał to prosze uwzględnić mnie i morfeusza :wink:
warchlak
Prowokator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna